2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

valla benim kıza yüretüç iyi geliyoda bi bssa yürüyemiyeo geri geri gidiyo :)))))

ya kızlar hiç yeşil mercemek verdiniz ben yaptımda versemmi vermesemmmi
haşladım kabuklarını soydum öyle yazıyo ama bilmemki veremmi

Selam kızlar...

canım bende yastık koydum ya işte olacağı varmış herhalde.Tavsiyeler için teşekkürler joker ede bakıcam
Anladım canım kıyamam inşallah çabucak geçer kuzumun hastalığı...canım arkadaşımda jokerden almış 209 tl ye gelmiş...bence çok uyugun chicco poly için...
Chicco Polly Mama Sandalyesi - Anne ve Bebek - joker.com.tr

yastık kullanmaya başladınızmı kızlar bebişlerde?ben yastıksız yatıyorum hala
bu arada oğluşuma peynir yaptımmm yoğurt mayaladımm geldim
öğlende köfte vereyim diyorum
Canım bende yastıksız yatırıyorum..ama oğlumun reflüsü olduğu için yatağın altından besledik ince yastıkla...beslerkende rahat oluyor...

kızlar cogitoy dan oyuncak aldınız mı hiç güvenilir mi....kapıda ödeme secenegi oldugu için cazip geldi...kapıda ödeme yapılan güvenilir bi site tavsiye eder misiniz
Canım ben alıyorum cogitoydan...zaten kapıda ödeme olanlarda güvenlik açısından sorun olmaz...

Canım sıkı sıkı tembihle ne olur...hem kulak için hemde genzine kaçar...biz birgün minenin kızını acile götürdük ciğerine süt vs kaçabilir

evet canım aynı dertten muzdaribim...belim kopuyo oğlum otururken çektiğimde...eşime rulman takşuna diyorum...resimleri bekliyoruz...

ay ne guzel kizlar yaaa bebislerinizi saglikla almissiniz kucaginiza Allahim bizlere de nasip etsin o gunleri insallah.
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini..

kızlar bu hafta bımde yurutec var 29 tl
haberınız olsunsalakcinni
Süperr ben evde kullanıyorum ama anneme gittikti çok istiyor yürüteci alıp orada bırakıyım...çok teşekkür haber verdiğin için...

Canım sırt üstü çok tehlikeli bebeğin oksijeni için..

Ayy benim oğlumu anlatmış...

tahmini dogum tarihi 7 haziran
ama sezeryan olacak buyuk ihtimal mayisin sonlarina sanirim.
kisacasi sizler gibi haziran annesiyim :)
hadi hayırlısı
7 sinde doğarsa leylacım
kızımla aynı olcak..
bu arada editör olmuşsun hayırlı olsun :)

cnm faceden beni sen ekledin dimi?

ben vermedim canım bilmyorum baklagiller için erken olabilir tatlım

ya aslında 6aylık listesinde yazıyo baklagirleri haşla soy verdiyede ben bi bugüne kadar nohutr verdim biraz onu çok sevdi yeşil mercemekde artık vereyim dedim çok saglıklaya

ya aslında 6aylık listesinde yazıyo baklagirleri haşla soy verdiyede ben bi bugüne kadar nohutr verdim biraz onu çok sevdi yeşil mercemekde artık vereyim dedim çok saglıklaya

bence ver canım.yerse ne güzel.vitaminli sağlıklı.
beni kız hiç bişey yemiyo.keşke yese neler vercem ama yemiyo işte.
hergün bişey yapıyorum hep çöpe gidiyo.
kıymayı hiç yemedi 2kez dendim.tavukda yemedi.yarın tekrar denicem.
irmik ekledim yine yemiyo.önceden yogurdu yerdi şimdi onuda pek sevmiyo.bir tek hero babynın karışık meyves,ni tam bitirebiliyo.baktım ki aç kalıyo ondan veriyorum

arzucum ona bende bakmıştım renginide çok beğendim ama cesaret edemedim almaya

caanım çekiyonmu çekip ver aztuzlaaz şeker kat ben öyle yapıyorum çok az tadı gelsin diye
mesala mercemege kabak havuç sogan nane azda erişte kattım çektim çok sevmesede yarım kase verdim kusacak gibi yapıyo vermiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…