2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar crespo mama sandalyesi iyi bişeye benziyo kullanan varmı aranızda

canım hiç duymadım.bende hep önerileri okuyup alıyorum bişeyleri.Sonuçta hepsi çin malı ama yine de bilinen markaları almak daha iyi diye düşünüyorum.Boyalar ve kumaşlar eğer kötüsü kullanılırsa iyice tehlikeli olur diye düşünüyorum kanserojenlik açısından

günaydın kızlar.sabah 8 de kalktık kahvaltımızı yapt oturuyoruz.ay demın derının bahtanıyesını sılkeleyım dedım of buzzzz gıbı izmirde hava.evdeyız yanı:)

Merhaba,
Konuları ısıtıp ısıtıp ortaya koymaya gerek yok diye düşünüyorum 2-3 kişi tadsızlık yaşadı gerekenler ceza aldı. ınsanlar bu yaşnan çirkinlikleri okumaya değil paylaşım yapmaya geliyor. Bu konuda ciddi şikayetler alıyoruz bu gerginlikten sıkıldık lütfen sadece paylaşım olsun diye... olayın özü budur... Lütfen sizlerde konuyu sorup sorup durmayın bırakın soğusun... Detaylrı öğrenmeniz size birşey katmaz tam tersine önyargı oluşturur...

iyi paylaşımlar dilerim...

bumudur budur : )

arzucum biri bahsetmişti iştah açan vitaminden
öyle bişey alsan,
herobaby karışık meyveliyi yusuf kayrada çok seviyor
ben yarım kavanoz o meyveden, yarımda babymıx karıştırıyorum, hem böylece yoğurt yemiş oluyor
başka türlü yemiyor

nabeer?dun karışık sebze çorbası yapmıştım içine de 1 dılım ekmek doğramıştım hepsini içti derin bugun de tavk suyuna şehrıyelı tavuklu yaptım bakalım içecek mi?ay ben çok tıkanıyorum ya değişik şeyler yapayım istıyorum ama yok bilmiyorum(

Bitanem günaydın...batuda yoğurt yemiyor...bende bebelac ın iki kavanoz mamasını keşfettim...içinde yoğurtta var..tavsiye ederim...çok seviyo batu...
bebelac kayısı ananas ve muz püresi diye geçiyor içeriğinde yoğurt ve meyve var....

kızlar günaydın ben anca girebildim batuhana kahvaltısını yaptırdım yıkadım uyuyo şimdi bende bi bakayım dedim:)

günaydın herkese
hava cok güzel bugün babamızda evde
kahvaltımızı yapıp kızıma salıncak almaya gidicez

şimdiden hayırlı olsun yaseminzeynep salıncağınız.bende kızıma mama sandalyesi ve yürüteç aldım.Birsürüde oyuncak almıştım ama yavrumun gözü hastalıktan hiçbirşey görmüyor buaralar.Çok şükür sabah kahvaltısını yemiş biraz.Hastalanınca hep süt içmek istiyor ama malesef benim çok fazla sütüm çıkmıyor.ınşallah tekrar eski düzenine döner meleğim.

canım neden ekmek doğruyorsun kilo alsın diye mi?bide hangi ekmekten doğruyorsun acaba.Ekmek vermek daha bu yaştan gerek limi doktor önerisiyle mi veriyorsun çok sordum sanırım teşekkür ederim şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…