Kızlar spiral taktıran varmı? Adetimin ilk günü ve araştırma yapıyorum, her ay taktırcam diyorum sonrada korkumdan gidemiyorum ama eşimede güvenmiyorum bu kez kesin taktırmam lazım ama hastane ve fiyat araştırıyorum, birde sağlık ocakları takıyorlar ama pek güvenemiyorum, ecznedede satılıyormuş galiba bilgisi olan varmı.
aşk kırıntısı ria deniyor sanırım ona ama hep sorun yaşayanları duyuyorum ben hep rahimde yara oldu diyorlar.Yaktırmaya gidicez kanamam oldu felan diyorlar
cnm ben doğumdan sonraki 2.adetimde eylüldü sanırım taktırdım memnunum sağlık ocağında taktırdım hiç anlamadım taktığını bile korkulcak bişey değil ücretsiz dışarıda çok pahalı doktorum 250 istemişti takmaya spralle 300 bulur demişti
Memnunsun yani, peki kontrole çağırıyorlarmı 1 ay sonra felan kayma olmuşmu diye? Bende hastanelerde takılanın çok pahalı olduğunu duydum 100-150 tl falan olsa hemen giderim ama 200 tl den başlıyor.
canım neden ekmek doğruyorsun kilo alsın diye mi?bide hangi ekmekten doğruyorsun acaba.Ekmek vermek daha bu yaştan gerek limi doktor önerisiyle mi veriyorsun çok sordum sanırım teşekkür ederim şimdiden
bi fikrim yok canım.ben de korkuyorum açıkçası.Kızlar spiral taktıran varmı? Adetimin ilk günü ve araştırma yapıyorum, her ay taktırcam diyorum sonrada korkumdan gidemiyorum ama eşimede güvenmiyorum bu kez kesin taktırmam lazım ama hastane ve fiyat araştırıyorum, birde sağlık ocakları takıyorlar ama pek güvenemiyorum, ecznedede satılıyormuş galiba bilgisi olan varmı.
e sağlık ocağında kım takıyor.akannehir.ebeler mi?cnm ben doğumdan sonraki 2.adetimde eylüldü sanırım taktırdım memnunum sağlık ocağında taktırdım hiç anlamadım taktığını bile korkulcak bişey değil ücretsiz dışarıda çok pahalı doktorum 250 istemişti takmaya spralle 300 bulur demişti
unonun büyümek ekmeği diye bişey var ya ondan koyuyorum doğrayıp.ne bileyım sırf çorba karnını doyurmaz gibi gelıyo.yanı ekmeksız çorba bızı ne kadar doyurur ki? oa da yetmez gibi gelıyo bana.
bi fikrim yok canım.ben de korkuyorum açıkçası.
e sağlık ocağında kım takıyor.akannehir.ebeler mi?
biraz çok sürüyo çok geliyo birkaç ay düzene girdi artık 1 ay sonra çağırdı herşey yolunda kayma felan yok dedi sene 1 kontrole gel dedi
unonun büyümek ekmeği diye bişey var ya ondan koyuyorum doğrayıp.ne bileyım sırf çorba karnını doyurmaz gibi gelıyo.yanı ekmeksız çorba bızı ne kadar doyurur ki? oa da yetmez gibi gelıyo bana.
bi fikrim yok canım.ben de korkuyorum açıkçası.
e sağlık ocağında kım takıyor.akannehir.ebeler mi?
en değişik şeyler sende canım ciğeri felan nasıl yapıp veriyorsun anlatır mısın?ela 26
MİNADEX canım benim oğlan bişey yemiyordu ben bahsetmiştim şimdi iyi düzeldi iştahı maşallaharzucum biri bahsetmişti iştah açan vitaminden
öyle bişey alsan,
herobaby karışık meyveliyi yusuf kayrada çok seviyor
ben yarım kavanoz o meyveden, yarımda babymıx karıştırıyorum, hem böylece yoğurt yemiş oluyor
başka türlü yemiyor
sıhhatler olsun canım ben de öğle arası yaptırdım banyoyu şimdi anne uyutacak iştekızlar günaydın ben anca girebildim batuhana kahvaltısını yaptırdım yıkadım uyuyo şimdi bende bi bakayım dedim:)
günaydın tatlım nasıl salıncak alacaksıngünaydın herkese
hava cok güzel bugün babamızda evde
kahvaltımızı yapıp kızıma salıncak almaya gidicez
selam güzelimslm herkese
ben taktırdım canım hiç zor değil 4 dk sürdü 200 tl ye özelde taktırdımKızlar spiral taktıran varmı? Adetimin ilk günü ve araştırma yapıyorum, her ay taktırcam diyorum sonrada korkumdan gidemiyorum ama eşimede güvenmiyorum bu kez kesin taktırmam lazım ama hastane ve fiyat araştırıyorum, birde sağlık ocakları takıyorlar ama pek güvenemiyorum, ecznedede satılıyormuş galiba bilgisi olan varmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?