2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

buarada bende muzlu yoğurtlu bebelac denedim sevdi kızım maşallah.

buğün neler vereceksiniz kızlar artık ne yedircem diye geceleri düşünmeye başlıyorum değişik ne verebilirim diye

Kızlar spiral taktıran varmı? Adetimin ilk günü ve araştırma yapıyorum, her ay taktırcam diyorum sonrada korkumdan gidemiyorum ama eşimede güvenmiyorum bu kez kesin taktırmam lazım ama hastane ve fiyat araştırıyorum, birde sağlık ocakları takıyorlar ama pek güvenemiyorum, ecznedede satılıyormuş galiba bilgisi olan varmı.

en değişik şeyler sende canım ciğeri felan nasıl yapıp veriyorsun anlatır mısın?ela 26

aşk kırıntısı ria deniyor sanırım ona ama hep sorun yaşayanları duyuyorum ben hep rahimde yara oldu diyorlar.Yaktırmaya gidicez kanamam oldu felan diyorlar

Birde benim oğlum memede durmayı çok seviyor ya, göğsüm zaten yara en az 20 dak duruyor kendi bıraksın diye bekliyorum ama bırakmıyor uyuyup kalıyor ben çekerkende asılıyor bırakmıyor ama mecburen çekiyorum neden bu kadar uzun duruyor ki, doyuyormu acaba.

Şımdi mercimek yaptım yemedi içine pekmez cicibebe koydum yemedi, yediği tek şey kahvaltı ve yoğurt bu çocuk nasıl vitamin alıcak ya, kilo kaybetmesinden korkuyorum.

cnm ben doğumdan sonraki 2.adetimde eylüldü sanırım taktırdım memnunum sağlık ocağında taktırdım hiç anlamadım taktığını bile korkulcak bişey değil ücretsiz dışarıda çok pahalı doktorum 250 istemişti takmaya spralle 300 bulur demişti

aşk kırıntısı ria deniyor sanırım ona ama hep sorun yaşayanları duyuyorum ben hep rahimde yara oldu diyorlar.Yaktırmaya gidicez kanamam oldu felan diyorlar

Benim ablamdada yara oldu ve yaktırdı ama en güvenilir yöntemin o olduğunu düşünüyorum, eşim korunmuyor e bende süt verdiğim için hap iğne kullanamıyorum hemde onlar kilo yapıyor, spiralden başka şansım yok gibi....

Memnunsun yani, peki kontrole çağırıyorlarmı 1 ay sonra felan kayma olmuşmu diye? Bende hastanelerde takılanın çok pahalı olduğunu duydum 100-150 tl falan olsa hemen giderim ama 200 tl den başlıyor.

Memnunsun yani, peki kontrole çağırıyorlarmı 1 ay sonra felan kayma olmuşmu diye? Bende hastanelerde takılanın çok pahalı olduğunu duydum 100-150 tl falan olsa hemen giderim ama 200 tl den başlıyor.

biraz çok sürüyo çok geliyo birkaç ay düzene girdi artık 1 ay sonra çağırdı herşey yolunda kayma felan yok dedi sene 1 kontrole gel dedi

canım neden ekmek doğruyorsun kilo alsın diye mi?bide hangi ekmekten doğruyorsun acaba.Ekmek vermek daha bu yaştan gerek limi doktor önerisiyle mi veriyorsun çok sordum sanırım teşekkür ederim şimdiden

unonun büyümek ekmeği diye bişey var ya ondan koyuyorum doğrayıp.ne bileyım sırf çorba karnını doyurmaz gibi gelıyo.yanı ekmeksız çorba bızı ne kadar doyurur ki? oa da yetmez gibi gelıyo bana.

bi fikrim yok canım.ben de korkuyorum açıkçası.

e sağlık ocağında kım takıyor.akannehir.ebeler mi?

Bu korkuyla ne zamana kadar devam etcez gülin, eşler zaten takmıyorlar kafalarına böyle şeyleri.
Sağlık ocağında ebeler takıyor, adetinin 3. günü gel takalım demişlerdi bana.

evt cnm ebe aile planlamada

şimdi uyandı mercimek çorbası vereceğim ekmek doğruyorum doyurucu olsun diye normal ekmek 2 saat sonra yoğurt muz yer sonra akşam yemeği ıspanak yaptım onu veririm herhalde

MİNADEX canım benim oğlan bişey yemiyordu ben bahsetmiştim şimdi iyi düzeldi iştahı maşallah
kızlar günaydın ben anca girebildim batuhana kahvaltısını yaptırdım yıkadım uyuyo şimdi bende bi bakayım dedim:)
sıhhatler olsun canım ben de öğle arası yaptırdım banyoyu şimdi anne uyutacak işte
günaydın herkese
hava cok güzel bugün babamızda evde
kahvaltımızı yapıp kızıma salıncak almaya gidicez
günaydın tatlım nasıl salıncak alacaksın
selam güzelim
ben taktırdım canım hiç zor değil 4 dk sürdü 200 tl ye özelde taktırdım

Selam kızlar iyice soğudum valla topiğimizden. Kavgalar canımı sıktı çok. Yine bişiler olmuş ama anlayamadım neyse çokta merak etmiyorum.

Fazla girmiyorum o yüzden. Zaten hep koşturma. Sabahları 9 adliyedeyim duruşmalar başladı. Öğlen bürodayım dilekçeler ıvır zıvır koşturuyorum. Akşam 8 de evdeyim yemek ye Eliffle ilgilen derken bi bakıyorum 12 olmuş gece. Sonra uyuyorum.

Ekmek bende veriyorum normal ekmek ama. Eline de veriyorum kemire kemire yiyiyo valla.

Benim doktor spirale 600 TL diyo, ama ben zaten düşünmüyorum eşim korunuyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…