2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar show tv de bebek göz problemlerini anlatıyorlar göz tıkanıklığı vs

günaydın herkese
hava cok güzel bugün babamızda evde
kahvaltımızı yapıp kızıma salıncak almaya gidicez
Canım salıncağı alınca deneyimini paylaşırmısın bizde fisher price vardı ama artık küçük geliyor kaldırdık büyük olanlardan bende istiyorum

Kıyamam kuzuna diş ve hastalık iştahı kesiyroinşallah çabucak iyileşir...

canım neden ekmek doğruyorsun kilo alsın diye mi?bide hangi ekmekten doğruyorsun acaba.Ekmek vermek daha bu yaştan gerek limi doktor önerisiyle mi veriyorsun çok sordum sanırım teşekkür ederim şimdiden
Canım büyümek ve cici bebe ekmek bende koyuyorum dr umuz koy bebeklere özel olanlarda vitamin çok dedi

buarada bende muzlu yoğurtlu bebelac denedim sevdi kızım maşallah.
Batuda şapur şupur yiyo...biz normal yoğurt yiyemiyoruz midesi ekşiyo...bende böle çözüm buldum..

buğün neler vereceksiniz kızlar artık ne yedircem diye geceleri düşünmeye başlıyorum değişik ne verebilirim diye
ben bugün kıyma haşladım..kereviz,havuç,patates,kabağı pişirdim buharda,ayrıca prinç,kırmızı mercimek ve irmiği haşladım..hepsini rondoya biraz zeytinyağı bir dilimde büyümek şapurşupur yedi oğluşum...

Canım benim yukarıda verdiğim tariften yapsan??birde bizim dr umuz pekmezi yoğurt ve meyve dışında birşeye koyma bir çok şeyin besin değerini öldürüyor dedi bir sor istersen dr una

bende evde ne pişiyorsa veriyorum değişik beyin vermeyi düşünüyorum çiğer verdim normal yaptım ezdim cnm
Tatlım dr umuz ciğer dışında sakatat 1 yaşından önce yok dedi bir dr una sorsan

Bitanem çok özledim seni öpüyorum kızımıda ssenide

kızlar corbalara et suyu koymaya başladınız mı
Tatlım ben haşlarken köpüklenen suyun hepsini döküp yeniden su koyup haşlıyo ve o suyuda ekliyorum çorbasına

tenteli salıncaklardan canım
Ayhan Çocuk Lüx Yatarlı Ayarlı Tenteli Salıncak, #23215297 Gittigidiyor.com
böyle bişey buraya bakıcaz eger bulabilirsek burdan alıcaz ama eger bulamazsak
netten sipariş edicez

ela ben katıyorum canım et suyu kemik suyu ama tablet degil tabi haşlayıp suyundan katıyorum

kızlar ciğer dana ciğer di mi?ben de alayım olmazsa bugun.ama o yağda olur ağır gelmıyo mu bebişlere?

bende yediğimiz herşeyden veriyorumm hayır demeden herşeyi yiyo valla bu sabah bizimle beraber yine simit çay peynir yedi ona hazırladığım herşey çöpe gidiyor çünkü yemiyor bende mecbur bizim yediklerimizden vermek zorunda kalıyorummmmm şükürki dokunmuyor dokunsa birde onunla uğraşmak zorunda kalıcammm
babası simitleri ısıtıyo kızı simitleri uzatıyo babasına bende o arada evi topluyorummm :):)

babalarıyla vakit geçirmekten çok hoşlanıyorlarrrr onları öyle görünce benimde çok hoşuma gidiyorrr herşey yavrularımız içinnn

Canım ne güzel kızlar babacı oluyor...benim oğlanda bana aşık babası o kadar ilgilendiği halde beni göremedimi ağlamaya başlıyor...

güzelmiş canım bende gördüm bu salıncağı o gün mağazada 75 tl ydi

Kızlar bende bir tane buldum fiyatıda uygun
Babyrose Kademeli- Tam Yatabilen Salıncak (Şok Fiyat ) | | Bebefix.com

hadi bakalım bi kaç kişi alsın salıncaklardan bakalım minikler beğenecek mi ona göre bizlerde alalım

yürüteç aldımmm daha 10 gün bile binmedi zaten zararlıymışş diyo dr lar. dayımızda kaslar üzerinde eğitim aldığı için dayımızda onay vermiyo kalça kemiği çıkıklığı yapıyormuşşşş...

duru hnm da binmiyo zaten öylece boşta bekliyoooo birsürü oyuncakkkk

Canım benim, afiyet olsun yarasın batuşuma, akşam aldım bende inşallah sever kuzum

Herkese merhabalar,
tatli anneler ve harika bebekleri :))
Merhaba Nidacım , yoktun uzun zamandır, nasılsın ?

kızlar günaydın ben anca girebildim batuhana kahvaltısını yaptırdım yıkadım uyuyo şimdi bende bi bakayım dedim:)
Ne sıklıkta yıkıyorsunuz kızlar, ben 2-3 günde bir yıkıyordum ama şimdi kar soğuk bir haftayı geçti , yıkamam lazım artık , kokçak yavrum

Maşallah kuzucuğa, inşallah iyileşirde hepsini ham ham yer

biraz çok sürüyo çok geliyo birkaç ay düzene girdi artık 1 ay sonra çağırdı herşey yolunda kayma felan yok dedi sene 1 kontrole gel dedi

Ben hala adet olmadım kızlar 17 gün geçti ( 3 gün daha bekleyip tekrar test yapıcam

MİNADEX canım benim oğlan bişey yemiyordu ben bahsetmiştim şimdi iyi düzeldi iştahı maşallah
ben taktırdım canım hiç zor değil 4 dk sürdü 200 tl ye özelde taktırdım

Maşallah bende mi alsam acaba o damladan

Özgecim nasılsın özledim çok seni, öptüm Elif kuzusunuda

kızlar ciğer dana ciğer di mi?ben de alayım olmazsa bugun.ama o yağda olur ağır gelmıyo mu bebişlere?
Banada sanki ağır gelir gibi geliyor canım
ben kıyma ve tavuk veriyorum

Maşallah yaramaza , büyümüşte küçülmüş desene , afiyet olsun yarasın

Tatlım küçük küçükküp küp doğrayıp suda haşlanacak dedi dr umuz...

öööö iğrenç , ben olsam yemezdim, bebişlere yazık ya :sinifsinif: :roflol:
Pınarım mail attım sana geldimi ?

maşallah:) benım kız da babaya aşık bunların hepsi aynı şekerim:))

Tatlım küçük küçükküp küp doğrayıp suda haşlanacak dedi dr umuz...
böööööööööööööö iğğğğğrençmiş.:b

bu arada haziranın sonlarına kalanlardan biri olarak yağmurla derin 7.ayını bıtırıp 8 den gün aldılar bugün

Pınarım Emelim bende sizi çok ösledim...
GÜLıNNNNNNN seni de ösledimmm haaaa :)

bende kullanıyorum salıncak çokta memnunum uyuturken özellikle biraz kıpırdansın sallıyorum dalıyo çok işime yaradı annem hediye almıştı

ooooooo ne kadar iyiymiş
Evet canım banada çok iii geldi fiyatı...küçücük fisher price salıncağı 169 tl ye almıştık...

İnşallah Kayramda sever...afiyetle yer...aldım mailini cevapladım...

maşallah:) benım kız da babaya aşık bunların hepsi aynı şekerim:))

böööööööööööööö iğğğğğrençmiş.:b
bencede öğğğğğğğğ...

bu arada haziranın sonlarına kalanlardan biri olarak yağmurla derin 7.ayını bıtırıp 8 den gün aldılar bugün
tebrikler bitanem...

GÜLİNNNNNNN seni de ösledimmm haaaa :)
Mujxxx

bende kullanıyorum salıncak çokta memnunum uyuturken özellikle biraz kıpırdansın sallıyorum dalıyo çok işime yaradı annem hediye almıştı
Alalım bizde süperr

canım sen nezaman işe başlıyosun???
bu arada ismin nazandı demi:kedi:
bende mama sandalyesi almak istiyorum.ankarada indirmli nerden aldın??

arzucum özür yeni gördüm mailini...
ben kraft idolu acityden aldım, ordaki mağazaların çoğunda var. fiyatı 149 diyolar ama 130 a aldık biz, özelcandan

GÜLİNNNNNNN seni de ösledimmm haaaa :)

dünür yaa görüşemiyoruz. beni özlemedin mii:sinifsinif:

bu arada şu bebiş resimlerini hangi arkadas birleştirmisti:uhm:eşim de oğluşumun resmini orada göremeyince çok üzüldü, hamişliğinden beri giriyosun seni kimse umursamıyo heralde dedi bi de:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…