Kızlar show tv de bebek göz problemlerini anlatıyorlar göz tıkanıklığı vs
Canım salıncağı alınca deneyimini paylaşırmısın bizde fisher price vardı ama artık küçük geliyor kaldırdık büyük olanlardan bende istiyorumgünaydın herkese
hava cok güzel bugün babamızda evde
kahvaltımızı yapıp kızıma salıncak almaya gidicez
Kıyamam kuzuna diş ve hastalık iştahı kesiyroinşallah çabucak iyileşir...şimdiden hayırlı olsun yaseminzeynep salıncağınız.bende kızıma mama sandalyesi ve yürüteç aldım.Birsürüde oyuncak almıştım ama yavrumun gözü hastalıktan hiçbirşey görmüyor buaralar.Çok şükür sabah kahvaltısını yemiş biraz.Hastalanınca hep süt içmek istiyor ama malesef benim çok fazla sütüm çıkmıyor.İnşallah tekrar eski düzenine döner meleğim.
Canım büyümek ve cici bebe ekmek bende koyuyorum dr umuz koy bebeklere özel olanlarda vitamin çok dedicanım neden ekmek doğruyorsun kilo alsın diye mi?bide hangi ekmekten doğruyorsun acaba.Ekmek vermek daha bu yaştan gerek limi doktor önerisiyle mi veriyorsun çok sordum sanırım teşekkür ederim şimdiden
Batuda şapur şupur yiyo...biz normal yoğurt yiyemiyoruz midesi ekşiyo...bende böle çözüm buldum..buarada bende muzlu yoğurtlu bebelac denedim sevdi kızım maşallah.
ben bugün kıyma haşladım..kereviz,havuç,patates,kabağı pişirdim buharda,ayrıca prinç,kırmızı mercimek ve irmiği haşladım..hepsini rondoya biraz zeytinyağı bir dilimde büyümek şapurşupur yedi oğluşum...buğün neler vereceksiniz kızlar artık ne yedircem diye geceleri düşünmeye başlıyorum değişik ne verebilirim diye
Canım benim yukarıda verdiğim tariften yapsan??birde bizim dr umuz pekmezi yoğurt ve meyve dışında birşeye koyma bir çok şeyin besin değerini öldürüyor dedi bir sor istersen dr unaBirde benim oğlum memede durmayı çok seviyor ya, göğsüm zaten yara en az 20 dak duruyor kendi bıraksın diye bekliyorum ama bırakmıyor uyuyup kalıyor ben çekerkende asılıyor bırakmıyor ama mecburen çekiyorum neden bu kadar uzun duruyor ki, doyuyormu acaba.
Şİmdi mercimek yaptım yemedi içine pekmez cicibebe koydum yemedi, yediği tek şey kahvaltı ve yoğurt bu çocuk nasıl vitamin alıcak ya, kilo kaybetmesinden korkuyorum.
Tatlım dr umuz ciğer dışında sakatat 1 yaşından önce yok dedi bir dr una sorsanbende evde ne pişiyorsa veriyorum değişik beyin vermeyi düşünüyorum çiğer verdim normal yaptım ezdim cnm
Bitanem çok özledim seni öpüyorum kızımıda ssenideSelam kızlar iyice soğudum valla topiğimizden. Kavgalar canımı sıktı çok. Yine bişiler olmuş ama anlayamadım neyse çokta merak etmiyorum.
Fazla girmiyorum o yüzden. Zaten hep koşturma. Sabahları 9 adliyedeyim duruşmalar başladı. Öğlen bürodayım dilekçeler ıvır zıvır koşturuyorum. Akşam 8 de evdeyim yemek ye Eliffle ilgilen derken bi bakıyorum 12 olmuş gece. Sonra uyuyorum.
Ekmek bende veriyorum normal ekmek ama. Eline de veriyorum kemire kemire yiyiyo valla.
Benim doktor spirale 600 TL diyo, ama ben zaten düşünmüyorum eşim korunuyo.
Tatlım ben haşlarken köpüklenen suyun hepsini döküp yeniden su koyup haşlıyo ve o suyuda ekliyorum çorbasınakızlar corbalara et suyu koymaya başladınız mı