Pınarım Emelim bende sizi çok ösledim...
GÜLİNNNNNNN seni de ösledimmm haaaa :)
arzucum özür yeni gördüm mailini...
ben kraft idolu acityden aldım, ordaki mağazaların çoğunda var. fiyatı 149 diyolar ama 130 a aldık biz, özelcandan
dünür yaa görüşemiyoruz. beni özlemedin mii:sinifsinif:
bu arada şu bebiş resimlerini hangi arkadas birleştirmisti:uhm:eşim de oğluşumun resmini orada göremeyince çok üzüldü, hamişliğinden beri giriyosun seni kimse umursamıyo heralde dedi bi de:gitme:
ben etin direk kendini koyuyorum canımkızlar corbalara et suyu koymaya başladınız mı
yağda yapmıyosun haşlayıp rendeliyosun dr öyle söylmişti bizekızlar ciğer dana ciğer di mi?ben de alayım olmazsa bugun.ama o yağda olur ağır gelmıyo mu bebişlere?
nice aylara yıllara inşbu arada haziranın sonlarına kalanlardan biri olarak yağmurla derin 7.ayını bıtırıp 8 den gün aldılar bugün
beni öslemedinmiiiilülülülülülüPınarım Emelim bende sizi çok ösledim...
GÜLİNNNNNNN seni de ösledimmm haaaa :)
kızlar naber yaa nerdesınız?herkes benım gıbı yaprak dökumune takıldı galıba.neyse derını uyuttum bı bakayım sıze dedım.
Canım büyümek ve cici bebe ekmek bende koyuyorum dr umuz koy bebeklere özel olanlarda vitamin çok dedi
ben bugün kıyma haşladım..kereviz,havuç,patates,kabağı pişirdim buharda,ayrıca prinç,kırmızı mercimek ve irmiği haşladım..hepsini rondoya biraz zeytinyağı bir dilimde büyümek şapurşupur yedi oğluşum...
Canım benim yukarıda verdiğim tariften yapsan??birde bizim dr umuz pekmezi yoğurt ve meyve dışında birşeye koyma bir çok şeyin besin değerini öldürüyor dedi bir sor istersen dr una
Tatlım ben haşlarken köpüklenen suyun hepsini döküp yeniden su koyup haşlıyo ve o suyuda ekliyorum çorbasına
Canım ne güzel kızlar babacı oluyor...benim oğlanda bana aşık babası o kadar ilgilendiği halde beni göremedimi ağlamaya başlıyor...
kızlar naber yaa nerdesınız?herkes benım gıbı yaprak dökumune takıldı galıba.neyse derını uyuttum bı bakayım sıze dedım.
cok cıkmazdayım....bebegımı nasıl besleyecegımı sasırdım...guclu olmaya calısıyorum ama devamlı cıkmaza dusuyorum....sankı herseye allerjısı var....ne yedırecegımı sasırdım...optımıst davranmaya calısıyorum ama tum pesimistliğim bebeğime de yansıyor sanırım....kızlar hepımızın Allaha sukretmek ıcın cok sebebıı var....bebegınıze kahvaltı verebılıyorsanız cok sukretmelısınız mesela.....hep aynı seylerı verıyorum...yenı bırsey vermeye korkuyorum...cunku vucudunun buna nasıl tepkı verecegını bılmıyorum....yınede hepımızın Allaha sukretmek ıcın cok sebebı var.........
Allah yardımcın olsun süt ürünlerinemi alerjisi var, doktorun yönlendirme yapmıyormu canım, tatmin olmuyorsan başka bir doktora git ve üzülme senin gibi birçok anne vardır eminim onların çocukları nasıl büyüdüyse seninkide büyüyecek ve bugünlere üzüldüğün için kızacaksın kendine.vücudunda ne gibi değişmeler oluyor bilgi verirsen bizde dikkatli oluruz bende kivi verdikten sonra pütürlü bişeyler çıkmıştı vermiyorum artık.
Benimkinde alerji yok ama yemiyor işde bende ona sıkılıyorum sadece ahvaltı ve yoğurt haricinde hiçbişey yemiyor. Ama bugünede şükür Rabbim dermansız dert vermez.:1hug:
Allah yardımcın olsun süt ürünlerinemi alerjisi var, doktorun yönlendirme yapmıyormu canım, tatmin olmuyorsan başka bir doktora git ve üzülme senin gibi birçok anne vardır eminim onların çocukları nasıl büyüdüyse seninkide büyüyecek ve bugünlere üzüldüğün için kızacaksın kendine.vücudunda ne gibi değişmeler oluyor bilgi verirsen bizde dikkatli oluruz bende kivi verdikten sonra pütürlü bişeyler çıkmıştı vermiyorum artık.
Benimkinde alerji yok ama yemiyor işde bende ona sıkılıyorum sadece ahvaltı ve yoğurt haricinde hiçbişey yemiyor. Ama bugünede şükür Rabbim dermansız dert vermez.:1hug:
bebeğime 6. ayını doldurana kadar anne sutu harıcınde hıcbırsey vermedım.bu konuda cok katıydım....ama asırı derecede zor bır ılk bebeklık donemı yasadık...cok kusardı...gazdan kıvranırdı...gecelerı acılllere gıderdık...bebktır kusar...bebektır gazı olur....hep bunları dınledım...6 ayı dolunca meyva ve yogurda basladık....5-6 kez yogurt verdıkten sonra anlayabıldım sut allerjısı oldugunu...suratı kıpkırmızı oluyodu...gozlerının ıcı dahı....gecelerı ınlıyodu canım yavrum...
sonra tahıllı kasık mamalarını anne sutuyle karıstırıp verıdım...acıllık olduk...yanı muhtemelen bugdaya karsıda allerjısı var....ama ben bunu karsılastıgım dr lara anlatamıyorum...ben bunun allerjıden olduna emınım...benım bebegım kusan bır bebek...ancak bayılana kadar kusan bır bebek degıl...ama tahıllı kasık mamalarından sonra oyle oluyor....goz onlerınde cokme oluyor...hırıltılı solunum...bunlar hep allerjı belırtısı...dudak kenarlarındakı cıldınde dokuntuler...yumurta sarısı aldıgı gunde suratı kıpkırmızı kesıldı...yanı onada alllerjısı var....tahlıllerı yapıldıı...cuma gıdıcez yıne dr a..ama dr lara guvenmıyorum...adam akıllı bır profa goturmeyı dusunuyorum...hayırlısı..kakada kanda allerjı belırtısı...
cok cıkmazdayım....bebegımı nasıl besleyecegımı sasırdım...guclu olmaya calısıyorum ama devamlı cıkmaza dusuyorum....sankı herseye allerjısı var....ne yedırecegımı sasırdım...optımıst davranmaya calısıyorum ama tum pesimistliğim bebeğime de yansıyor sanırım....kızlar hepımızın Allaha sukretmek ıcın cok sebebıı var....bebegınıze kahvaltı verebılıyorsanız cok sukretmelısınız mesela.....hep aynı seylerı verıyorum...yenı bırsey vermeye korkuyorum...cunku vucudunun buna nasıl tepkı verecegını bılmıyorum....yınede hepımızın Allaha sukretmek ıcın cok sebebı var.........
Canım bencede tıp fakültelerine falan götür, seninki ciiddi bir sorunmuş, yeni bir besin verirken endişelerini anlayabiliyorum, araştırma hastanesine götür bence, doktorlara bende güvenimi kaybettim, birinin siyah dediğine diğeri beyaz diyor, bunlar nasıl eğitim almış anlayamıyorum. İnsanoğlunun dayandığına dağ taş dayanmaz derlerdi doğru valla. Peki doktorlar bu kızarıklıkları neye bağlıyorlar?:1hug:
canım cok üzüldüm allah yardımcın olsun:teselli:
bu geçici bir durummu yoksa büyüdügündede devam edermiymişbenneyaptımki
genelde sut allerjısı 3 yasından sonra dıkkat edılırse gecebılıyormus...yanı %85 bu sekılde
allah yardımcın olsun canımbebeğime 6. ayını doldurana kadar anne sutu harıcınde hıcbırsey vermedım.bu konuda cok katıydım....ama asırı derecede zor bır ılk bebeklık donemı yasadık...cok kusardı...gazdan kıvranırdı...gecelerı acılllere gıderdık...bebktır kusar...bebektır gazı olur....hep bunları dınledım...6 ayı dolunca meyva ve yogurda basladık....5-6 kez yogurt verdıkten sonra anlayabıldım sut allerjısı oldugunu...suratı kıpkırmızı oluyodu...gozlerının ıcı dahı....gecelerı ınlıyodu canım yavrum...
sonra tahıllı kasık mamalarını anne sutuyle karıstırıp verıdım...acıllık olduk...yanı muhtemelen bugdaya karsıda allerjısı var....ama ben bunu karsılastıgım dr lara anlatamıyorum...ben bunun allerjıden olduna emınım...benım bebegım kusan bır bebek...ancak bayılana kadar kusan bır bebek degıl...ama tahıllı kasık mamalarından sonra oyle oluyor....goz onlerınde cokme oluyor...hırıltılı solunum...bunlar hep allerjı belırtısı...dudak kenarlarındakı cıldınde dokuntuler...yumurta sarısı aldıgı gunde suratı kıpkırmızı kesıldı...yanı onada alllerjısı var....tahlıllerı yapıldıı...cuma gıdıcez yıne dr a..ama dr lara guvenmıyorum...adam akıllı bır profa goturmeyı dusunuyorum...hayırlısı..kakada kanda allerjı belırtısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?