2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sagolun kızlar darısı dişleri cıkmayan bebişlerimize insalah.sorma gülincim küçücüktüler şimdi dana oldular hakıkaten bazan kızımın eskı kıyafetlerine bakıyorumda o hallerini bile özlüyorum

günaydın kızlar çok şükür benim bebeğim bugün iyi uyandı.Bende bu sebepten çok mutluyum maşallah.
Yalnız bu sabahta aklıma takılan birşey var.Benim kızım hiç emeklemiyor.Yüzüstü koydum mu hemen ağlıyor.Nesnelere uzanıyor atılıyor ama emekleyip gidecekse gitmek istemiyor.Doktor 8 ayı dolmadan yürütece koyma dedi ona da koymuyorum.Buarada henüz dişimizde yok.Telaşlanma mı gerektirecek birşey var mı yoksa benim gibi olan var mi ayrıca biz 7 ay 9 günlüğüz

cnm günaydın bizde gece hiç uyumadık çığlık atarak uyanıyo birkaç gündür bende dişlerde şüpheleniyorum yürütaç çok iyi cnm benim kız adım atmayı bilmezdi tutuğumuzda şimdi koşarak gidiyo nerdeyse bide ayakları daha sağlam basıyo yürütece saatlerce koymuyosun ki 15 dk felan hep san rahat olur hem onada değişiklik olur emeklemiyomuş oturuyomu desteksiz nasıl vakit geçiyorsunuz

sana da emelcim yok beee uyyurlar mı hiç.bizimki salıncağında sallamıp baby tv ızlıyo bız de uysun dıye gözunun içine bakıyoruz.
Keyifmi yapıyor birde ısırırım bak onu ben :)

Hayırlı olsun inciniz canım, bizim 8 aylıkken alttan iki dişi çıktı ama üstler yok daha
İş hayatı çok zor, iyi yapmışsın izin almakla

Maşallah kızına Neslihancım, her bebek emeklicek diye bişey yok, kimi çocuk emeklemeden yürürmüş, benim oğlumda yürüteçle koşturuyor her yere ama yüzüstü yatırınca ağlıyor, ama koltuğa tutunarak yan yan gidebiliyor, tabi arkasından tutuyoruz
herhalde emeklemeden yürücek

Günaydın kızlar, nasılsınız bugün?
annemde kayınvalidemde hasta , çocuğa dünden beri görümcem bakıyor, onunda 3 çocuğu var hem ona zor oluyor hemde o kalabalıkta ilgilenemez diye korkuyorum nolcak bilmem
dün almaya gittim, abileriyle oynamış bütün gün bir şımarmış, bir oyunlar , bir anlamda iyi oldu sosyalleşiyor :))
okadar yorulmuşki oynamaktan 9 buçukta sızdı resmen yavrukuşum

bizimki de emeklemiyo canım ya erken mi acaba daha

Kızlar bişey sorcam ben sabah emzirip çıkıyorum oğlumu,
burda işte 10 da 1 de 4 te üç saatte bir sağıyorum , her seferinde steril edemeyeceğim için pompayı saklama kaplarını kullanmadan önce sıcak suyla yıkıyorum çayocağında
akşamlarıda steril ediyorum makinede
ama bir kitap almıştım ben, ay ay bebeğiniz yazarını hatırlamıyorum orda diyorki, 8. aydan sonra sterilizatör kullanmayın , sadece çok iyi yıkayın diyor, bağışıklığının gelişmesi açısından
bende iki gündür steril etmedim ama içimde hiç rahat değil
siz hergün steril ediyormusunuz herşeyi ???

ne mutlu sana canım uyumuşsun biz dün aşı yaptırdık gece 4 te yattım ateşi vardı.
telaşlanma bence her bebeğin gelişimi farklı olur.zeynepte daha emeklemiyor ama 6.dişi yolda

aynen canım bende 15 dk falan koyuyorum hem daha sağlam basmaya başladı artık

dünürümmmm
nasılsın hayatım benim dr da bağışıklık sistemi gelişsin artık steril etme ama çok sık yıka dedi.zeten herşeyi steril etmek mümkün değil sürekli oyuncağını dişliğini yere atıyo her attığında yıkasam mutfaktan çıkmamam lazım rahat ol azcık allaha emanet meleklerimiz.

bende sterilizatör yok kaynatıyorum 2 güne 1 felan.Ama artık eskisi kadar özenli değilim

bende ya kaynatıyorum yada bulaşık makinesinde yıkıyorum
kahvaltıda ne verdiniz buğün öğlen ne verceksiniz

sağolun kızlar, içimi rahatlattınız
dünürüm 6.dişmi maşallah gelinime, iyiyim canım sen nasılsın?
bizde daha iki tane altta var, arasıra bir ısırıyor emerken bağırıyorum tabi canım yanıyor, kıkır kıkır gülüyo yaramazım
oyuncaklarını ben toplayıp çamaşır makinesine atıyorum, tangur tungur yıkanıyor :))
bazende bulaşık makinesine koyuyorum çıngırakları falan, parlatıcı gözünede sirke koyuyorum ben hem parlatıyor hemde mikroplarını öldürüyor tavsiye ederim

aynen canım benimki alttan üsten ısırıyor valla
bak bilmiyodum bende koyayım çamaşır makinasına ne koyyorsun canım sadece suylamı çalışıyor

bizim halasında bugün oğlum, kahvaltıda anne sütü, cicibebe ve yumurta verceklerdi
öğlende balkabağı çorbası yaptım onu vercekler,
yoğurdunu götürdüm ama yemez herhalde sevmiyor yoğurt
birde anne sütüyle hazırlanan hero baby sebzeli sekiz tahıllı var onu bıraktım
çünkü ben yokken biberon almıyor, bişeylere karıştırıp yedirmeye çalışıyoruz
yarın için yoğurt çorbası yapıcam akşama

dünürüm normal tablet deterjan kullanıyorum ama parlatıcı doldurulan göz varya oraya sirke doldur, hem kullandığın herşey hijyen olur , tertemiz

merhba kızlar.derıne omlet yaptım ben de busabah yedi.bıraz ekmek labne peynırını kaşıkla yedırdım.demın de emdı uyuyo şimdi.ben hla sterıl edıyorum bıberonları.ama emzıklerı kaşıkları falan hergun yapmıyorum.yıkıyorum sadece.

çamaşır makinesini sormuşsun canım görmedim ben
onda normal deterjanla yıkıyorum ben artık , bebek deterjanları lekeleri çıkarmıyor
siz hala bebek deterjanımı kullanıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…