günaydın kızlar çok şükür benim bebeğim bugün iyi uyandı.Bende bu sebepten çok mutluyum maşallah.
Yalnız bu sabahta aklıma takılan birşey var.Benim kızım hiç emeklemiyor.Yüzüstü koydum mu hemen ağlıyor.Nesnelere uzanıyor atılıyor ama emekleyip gidecekse gitmek istemiyor.Doktor 8 ayı dolmadan yürütece koyma dedi ona da koymuyorum.Buarada henüz dişimizde yok.Telaşlanma mı gerektirecek birşey var mı yoksa benim gibi olan var mi ayrıca biz 7 ay 9 günlüğüz
Keyifmi yapıyor birde ısırırım bak onu ben :)sana da emelcim yok beee uyyurlar mı hiç.bizimki salıncağında sallamıp baby tv ızlıyo bız de uysun dıye gözunun içine bakıyoruz.
Hayırlı olsun inciniz canım, bizim 8 aylıkken alttan iki dişi çıktı ama üstler yok dahamerhabalar kızlar
kızım neredeyse 9 aylık oldu ve ben yeni yeni rahatladım biraz
artık nete girmek için vakit bulabiliyorum
aslında kızım da bahane, subatta ise baslayacagim diye bol bol gezdim, ama isyeri ile konustum 3 ay daha izin istedim kızım 1 yasını dldurana kadar, onlar da eger yeni bir proje alırsak cagırırız almazsak izin veririrz dediler ve daha bir haber yok onlardan.
insallah kızımla 3 ay daha kalacagız.
kızım altı bucuk aylıkken alttan iki dişi cıktı, ama nedense ust dişleri hala cıkmadı, sabırla bekliyoruz.
sizler nasılsınız?
Maşallah kızına Neslihancım, her bebek emeklicek diye bişey yok, kimi çocuk emeklemeden yürürmüş, benim oğlumda yürüteçle koşturuyor her yere ama yüzüstü yatırınca ağlıyor, ama koltuğa tutunarak yan yan gidebiliyor, tabi arkasından tutuyoruzgünaydın kızlar çok şükür benim bebeğim bugün iyi uyandı.Bende bu sebepten çok mutluyum maşallah.
Yalnız bu sabahta aklıma takılan birşey var.Benim kızım hiç emeklemiyor.Yüzüstü koydum mu hemen ağlıyor.Nesnelere uzanıyor atılıyor ama emekleyip gidecekse gitmek istemiyor.Doktor 8 ayı dolmadan yürütece koyma dedi ona da koymuyorum.Buarada henüz dişimizde yok.Telaşlanma mı gerektirecek birşey var mı yoksa benim gibi olan var mi ayrıca biz 7 ay 9 günlüğüz
günaydın kızlar çok şükür benim bebeğim bugün iyi uyandı.Bende bu sebepten çok mutluyum maşallah.
cnm günaydın bizde gece hiç uyumadık çığlık atarak uyanıyo birkaç gündür bende dişlerde şüpheleniyorum yürütaç çok iyi cnm benim kız adım atmayı bilmezdi tutuğumuzda şimdi koşarak gidiyo nerdeyse bide ayakları daha sağlam basıyo yürütece saatlerce koymuyosun ki 15 dk felan hep san rahat olur hem onada değişiklik olur emeklemiyomuş oturuyomu desteksiz nasıl vakit geçiyorsunuz
Kızlar bişey sorcam ben sabah emzirip çıkıyorum oğlumu,
burda işte 10 da 1 de 4 te üç saatte bir sağıyorum , her seferinde steril edemeyeceğim için pompayı saklama kaplarını kullanmadan önce sıcak suyla yıkıyorum çayocağında
akşamlarıda steril ediyorum makinede
ama bir kitap almıştım ben, ay ay bebeğiniz yazarını hatırlamıyorum orda diyorki, 8. aydan sonra sterilizatör kullanmayın , sadece çok iyi yıkayın diyor, bağışıklığının gelişmesi açısından
bende iki gündür steril etmedim ama içimde hiç rahat değil
siz hergün steril ediyormusunuz herşeyi ???
sağolun kızlar, içimi rahatlattınız
dünürüm 6.dişmi maşallah gelinime, iyiyim canım sen nasılsın?
bizde daha iki tane altta var, arasıra bir ısırıyor emerken bağırıyorum tabi canım yanıyor, kıkır kıkır gülüyo yaramazım
oyuncaklarını ben toplayıp çamaşır makinesine atıyorum, tangur tungur yıkanıyor :))
bazende bulaşık makinesine koyuyorum çıngırakları falan, parlatıcı gözünede sirke koyuyorum ben hem parlatıyor hemde mikroplarını öldürüyor tavsiye ederim
bende ya kaynatıyorum yada bulaşık makinesinde yıkıyorum
kahvaltıda ne verdiniz buğün öğlen ne verceksiniz
dünürüm normal tablet deterjan kullanıyorum ama parlatıcı doldurulan göz varya oraya sirke doldur, hem kullandığın herşey hijyen olur , tertemiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?