çamaşır makinesini sormuşsun canım görmedim ben
onda normal deterjanla yıkıyorum ben artık , bebek deterjanları lekeleri çıkarmıyor
siz hala bebek deterjanımı kullanıyorsunuz?
Canım özletme kendini...öpüyorum seni ve bebişini...merhabalar kızlar
kızım neredeyse 9 aylık oldu ve ben yeni yeni rahatladım biraz
artık nete girmek için vakit bulabiliyorum
aslında kızım da bahane, subatta ise baslayacagim diye bol bol gezdim, ama isyeri ile konustum 3 ay daha izin istedim kızım 1 yasını dldurana kadar, onlar da eger yeni bir proje alırsak cagırırız almazsak izin veririrz dediler ve daha bir haber yok onlardan.
insallah kızımla 3 ay daha kalacagız.
kızım altı bucuk aylıkken alttan iki dişi cıktı, ama nedense ust dişleri hala cıkmadı, sabırla bekliyoruz.
sizler nasılsınız?
Tatlım benim oğlumda emeklemiyor...dr umuz her çocuk emekliycek diye bir kural yok dedi..yürüteci kullanıyoruz biz...günaydın kızlar çok şükür benim bebeğim bugün iyi uyandı.Bende bu sebepten çok mutluyum maşallah.
Yalnız bu sabahta aklıma takılan birşey var.Benim kızım hiç emeklemiyor.Yüzüstü koydum mu hemen ağlıyor.Nesnelere uzanıyor atılıyor ama emekleyip gidecekse gitmek istemiyor.Doktor 8 ayı dolmadan yürütece koyma dedi ona da koymuyorum.Buarada henüz dişimizde yok.Telaşlanma mı gerektirecek birşey var mı yoksa benim gibi olan var mi ayrıca biz 7 ay 9 günlüğüz
Tatlım ben haftada bir steril ediyorum...onun dışında sıcak suyla amwayla yıkıyorumKızlar bişey sorcam ben sabah emzirip çıkıyorum oğlumu,
burda işte 10 da 1 de 4 te üç saatte bir sağıyorum , her seferinde steril edemeyeceğim için pompayı saklama kaplarını kullanmadan önce sıcak suyla yıkıyorum çayocağında
akşamlarıda steril ediyorum makinede
ama bir kitap almıştım ben, ay ay bebeğiniz yazarını hatırlamıyorum orda diyorki, 8. aydan sonra sterilizatör kullanmayın , sadece çok iyi yıkayın diyor, bağışıklığının gelişmesi açısından
bende iki gündür steril etmedim ama içimde hiç rahat değil
siz hergün steril ediyormusunuz herşeyi ???
maşallah kuzuma...ne mutlu sana canım uyumuşsun biz dün aşı yaptırdık gece 4 te yattım ateşi vardı.
telaşlanma bence her bebeğin gelişimi farklı olur.zeynepte daha emeklemiyor ama 6.dişi yolda
mama lekesi yoksa bebek deterjanı kullanıyorum ben ama döküp saçtıysa normal deterjen koyuyorum birde leke çıkarıcı çıkıyor hemen ama bunlarla yıkadığımda tekrar bi durulama yaptırıyorum makinada deterjan kalıntısı kalmasın diye
zeynebim derisi benim gibi çok kuru yüzü hemen kızarıyo bütür bütür oluyo dr nemlendirici vedi onu sürüyorum arada
ya kızlar ben hala adet olmadım 22 gün geçti nerdeyse bir ay olcak
test akşam yine yaptım negatif
bu kadar düzensiz olması normalmi, doktora gitmelimiyim sizce?
iki ayda bir olcak galiba artık :)
ya kızlar ben hala adet olmadım 22 gün geçti nerdeyse bir ay olcak
test akşam yine yaptım negatif
bu kadar düzensiz olması normalmi, doktora gitmelimiyim sizce?
iki ayda bir olcak galiba artık :)
hayırlı olsun inciniz canım geçmiş olsun bizde yeni atlattık hastalıgıherkese selamalr.. umarım herkes iyidir.. bu ara pek bakamadım buraya..benim kzı hastaydı.. şükür şimdi daha iyi.. nihayet incilendik bizde..şimdilik iyiyz bakalım..
ii haberlerle dönersin inşallah pınarcımKızlar günaydın hepinize...biz bugün doktora gidicez...aylık kontrole...görşürüz dönünce...
üzülme canım bizdede durum aynı zamanla yoluna girer inşallahela bende herşeyi bir kase yapıyorum ama canı isterse yiyo,
bazı günler bir kase çorbayı ham ham yiyo maşallah
bazen bir iki kaşık ağlaya zırlaya oyunla yedirebiliyoruz
ben dün omlet vermiştim buğün cici bebe kaşık maması labne peyniri ceviz karışımı uyusun uyanınca yoğurt çorbası vercemm karnı doyuyomu ölcü nekar veryosunuz ben çorca kasesini doldurup bide ekmek doğruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?