2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben dün omlet vermiştim buğün cici bebe kaşık maması labne peyniri ceviz karışımı uyusun uyanınca yoğurt çorbası vercemm karnı doyuyomu ölcü nekar veryosunuz ben çorca kasesini doldurup bide ekmek doğruyorum

ben hala ayrı yıkıyorum sabun tozu dalanın roxy sanırım adı yumusatıcısıda ayrı onun en azından yaşına kadar ayrı yıkıcam

çamaşır makinesini sormuşsun canım görmedim ben
onda normal deterjanla yıkıyorum ben artık , bebek deterjanları lekeleri çıkarmıyor
siz hala bebek deterjanımı kullanıyorsunuz?

mama lekesi yoksa bebek deterjanı kullanıyorum ben ama döküp saçtıysa normal deterjen koyuyorum birde leke çıkarıcı çıkıyor hemen ama bunlarla yıkadığımda tekrar bi durulama yaptırıyorum makinada deterjan kalıntısı kalmasın diye
zeynebim derisi benim gibi çok kuru yüzü hemen kızarıyo bütür bütür oluyo dr nemlendirici vedi onu sürüyorum arada

Son düzenleme:
Canım özletme kendini...öpüyorum seni ve bebişini...

Tatlım benim oğlumda emeklemiyor...dr umuz her çocuk emekliycek diye bir kural yok dedi..yürüteci kullanıyoruz biz...

Tatlım ben haftada bir steril ediyorum...onun dışında sıcak suyla amwayla yıkıyorum

ne mutlu sana canım uyumuşsun biz dün aşı yaptırdık gece 4 te yattım ateşi vardı.
telaşlanma bence her bebeğin gelişimi farklı olur.zeynepte daha emeklemiyor ama 6.dişi yolda
maşallah kuzuma...

Canım ben makinaya atmadan lekeli olanları beyaz kalıp sabunla çitiliyorum..lekeden eser kalmıyor...sonra makinaya atıyorum...

Kızlar günaydın hepinize...biz bugün doktora gidicez...aylık kontrole...görşürüz dönünce...

bende çift durulama yapayım bari , herşeyi ayrı ayrı düşün ne zor ya
Pınarım güzel haberlerini bekliyoruz
içimdende çalışmak gelmiyor hiç bıktım burdan Çok üzgünüm çoook

ela bende herşeyi bir kase yapıyorum ama canı isterse yiyo,
bazı günler bir kase çorbayı ham ham yiyo maşallah
bazen bir iki kaşık ağlaya zırlaya oyunla yedirebiliyoruz

ben de abun tozuytla yıkıyorum ama evet çıkarnmıyor lekeleri.deterjan da içime sınmıyor ama evet çift durulama fayda edebilir.

şu aralar zar zor yiyor benim kızım muzu seviyor bugün kahvaltısına onu ekleyeyim dedim.muz tuzu alınmış beyaz peynir cici bebe 1 kaşık pekmez yiycek yediyse eğer.buarada anne sütü sabah kahvaltıdan 1,5 saat önce felan.öğlende uyumazda yerse milupanın sebzeli tavuklu çorbasını bıraktım.

herkese selamalr.. umarım herkes iyidir.. bu ara pek bakamadım buraya..benim kzı hastaydı.. şükür şimdi daha iyi.. nihayet incilendik bizde..şimdilik iyiyz bakalım..

ya kızlar ben hala adet olmadım 22 gün geçti nerdeyse bir ay olcak
test akşam yine yaptım negatif
bu kadar düzensiz olması normalmi, doktora gitmelimiyim sizce?
iki ayda bir olcak galiba artık :)

canım ben daha hiç olmadım senin ki gibi düzensizlikler de olabiliyomuş 1,15 sene de düzene girebiliyormuş.. ama istersen doktora git belki doğum kontrol hapıyla falan düzene sokabilir..

slm canım bende senın gıbıyım kızım 5 aylıkken oldum ve daha sonra olmadım emzirmiyorumda.dr gıtmem gerekıyor ama o masaya cıkıp yatmak yerıne bööyle beklıyorum işte.

herkese selamalr.. umarım herkes iyidir.. bu ara pek bakamadım buraya..benim kzı hastaydı.. şükür şimdi daha iyi.. nihayet incilendik bizde..şimdilik iyiyz bakalım..
hayırlı olsun inciniz canım geçmiş olsun bizde yeni atlattık hastalıgı
Kızlar günaydın hepinize...biz bugün doktora gidicez...aylık kontrole...görşürüz dönünce...
ii haberlerle dönersin inşallah pınarcım
ela bende herşeyi bir kase yapıyorum ama canı isterse yiyo,
bazı günler bir kase çorbayı ham ham yiyo maşallah
bazen bir iki kaşık ağlaya zırlaya oyunla yedirebiliyoruz
üzülme canım bizdede durum aynı zamanla yoluna girer inşallah
ben çamaşırlar için bebk için olan detercanlardan ve yumuşatıcıdan kullanıyorum lekeleri iyi çıkarttıgı söylenemez sabunlada denedim oda işe yaramıyor

armağan dişiniz hayırlı olsun.sabun tozu lekeleri temizlemiyor.artık normal çamaşırla yıkıyorum ben çok şükür alerji felanda yapmadı

alhancım emzirmiyorsan normal değil ozaman , git bir doktora, belki muayene etmeden ilaç verir
jinekolojik muayene kabus benim içinde
süt hormonu etkiliyormuş adeti herhalde benim ondan düzensiz

ya bence olcusunu cok yapıyon...ya ya benım cocukta bır garıplık var....ya da bende .....ben 5 cay kasıgı yerse yaptıgım seyden Allaha sukredıyorum...cok mu az yıyor sızce arkadaslar...mesela dun butun gun boyunca tek yedığı sey kuzu kıyması,patates,havuc,brokolı,pırınc,mercımek karısımından corba yaptım...40-50 cc kadar ıctı ondan....onun dısında hep emdı...baska hıcbırsey yemedı...bende yedırmedım hos....cunku yemek gorunce papaz oluyoıruz...oglum 10 subatta 8 ayını bıtırcek...cok mu az yıyoruz kı.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…