canım benim oğlumda emeklemiyo tutunup kalkmıyoda dişimizde yok daha ama telaşlanacak bi durum olduğunu düşünmüyorum her çocuğun gelişimi farklı benim kardeşim 2 yaşında di çıkarmı konuşmuş ve yürümüş hepsini aynı anda ama çok geç yapmış her çocuk farklı bu konularda kıyaslamamak lazım bence sıkma canını:teselli:günaydın kızlar çok şükür benim bebeğim bugün iyi uyandı.Bende bu sebepten çok mutluyum maşallah.
Yalnız bu sabahta aklıma takılan birşey var.Benim kızım hiç emeklemiyor.Yüzüstü koydum mu hemen ağlıyor.Nesnelere uzanıyor atılıyor ama emekleyip gidecekse gitmek istemiyor.Doktor 8 ayı dolmadan yürütece koyma dedi ona da koymuyorum.Buarada henüz dişimizde yok.Telaşlanma mı gerektirecek birşey var mı yoksa benim gibi olan var mi ayrıca biz 7 ay 9 günlüğüz
bende sterilazatör yok cnm pekde kaynatmıyorum açıkçası zeytinyağı sabunuyla yıkıyorum ben kapları bireronlar emzikleri falanKızlar bişey sorcam ben sabah emzirip çıkıyorum oğlumu,
burda işte 10 da 1 de 4 te üç saatte bir sağıyorum , her seferinde steril edemeyeceğim için pompayı saklama kaplarını kullanmadan önce sıcak suyla yıkıyorum çayocağında
akşamlarıda steril ediyorum makinede
ama bir kitap almıştım ben, ay ay bebeğiniz yazarını hatırlamıyorum orda diyorki, 8. aydan sonra sterilizatör kullanmayın , sadece çok iyi yıkayın diyor, bağışıklığının gelişmesi açısından
bende iki gündür steril etmedim ama içimde hiç rahat değil
siz hergün steril ediyormusunuz herşeyi ???
ben bebek deterjanı kullanıyorum tatlımm hacı şakir evt lekeler çıkmıyo ama normal deterjan için erken olduğunu düşünüyorum batuhanın cildi aşırı hasas çünkü sürekli krem kullanıyoruz biz mustelaçamaşır makinesini sormuşsun canım görmedim ben
onda normal deterjanla yıkıyorum ben artık , bebek deterjanları lekeleri çıkarmıyor
siz hala bebek deterjanımı kullanıyorsunuz?
canım ölçü olarak batuhanın bi mama kasesi var onu kullanıyorum bi çorba kasesi kadar onu bitirebiliyoben dün omlet vermiştim buğün cici bebe kaşık maması labne peyniri ceviz karışımı uyusun uyanınca yoğurt çorbası vercemm karnı doyuyomu ölcü nekar veryosunuz ben çorca kasesini doldurup bide ekmek doğruyorum
geçmiş olsun tatlımherkese selamalr.. umarım herkes iyidir.. bu ara pek bakamadım buraya..benim kzı hastaydı.. şükür şimdi daha iyi.. nihayet incilendik bizde..şimdilik iyiyz bakalım..
normal bence ben daha hiiç adet olmadım emzirdiğimiz için bu tarz dengesizlikle normal bence ancak 1 seneye kadar düzene girer sonuçta test yaptın negatif çıktı takma kafanaya kızlar ben hala adet olmadım 22 gün geçti nerdeyse bir ay olcak
test akşam yine yaptım negatif
bu kadar düzensiz olması normalmi, doktora gitmelimiyim sizce?
iki ayda bir olcak galiba artık :)
ya bence olcusunu cok yapıyon...ya ya benım cocukta bır garıplık var....ya da bende .....ben 5 cay kasıgı yerse yaptıgım seyden Allaha sukredıyorum...cok mu az yıyor sızce arkadaslar...mesela dun butun gun boyunca tek yedığı sey kuzu kıyması,patates,havuc,brokolı,pırınc,mercımek karısımından corba yaptım...40-50 cc kadar ıctı ondan....onun dısında hep emdı...baska hıcbırsey yemedı...bende yedırmedım hos....cunku yemek gorunce papaz oluyoıruz...oglum 10 subatta 8 ayını bıtırcek...cok mu az yıyoruz kı.....
offf kızızmın ateşi yine çıktı 38.1 surup verdim duş yaptırdım düşmüyor dün aşı yaptırdık ondan heralde başka ne yapsam acaba ya
offf kızızmın ateşi yine çıktı 38.1 surup verdim duş yaptırdım düşmüyor dün aşı yaptırdık ondan heralde başka ne yapsam acaba ya
tatlım geçmiş olsunşurup değilde yeni verdiysen şurubu 4 saat sonra paranox fitil ver hemen etki ediyo düşürüyo ateş aşıdandır bizdede öyle oldu
canım kıyamam düşmedimi daha ya gece nasıldı düşürebildinmi fitil varsa daha etkili rahatlatıyor hem
cnm fitil ver geçmi olsuna.s.
sagolun kızlar 4 saat geçsinde fitil vereyim hiç vermedim şimdiye kadar okadar ateşlenmedi nekadar vereyim tüm mü yarısını mı
kızlar avrupa yakası anniş ve bebişleri bi göz atın istersenizz:asigim:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=11367084#post11367084
sagolun kızlar 4 saat geçsinde fitil vereyim hiç vermedim şimdiye kadar okadar ateşlenmedi nekadar vereyim tüm mü yarısını mı
günaydın kızlar çok şükür benim bebeğim bugün iyi uyandı.Bende bu sebepten çok mutluyum maşallah.
Yalnız bu sabahta aklıma takılan birşey var.Benim kızım hiç emeklemiyor.Yüzüstü koydum mu hemen ağlıyor.Nesnelere uzanıyor atılıyor ama emekleyip gidecekse gitmek istemiyor.Doktor 8 ayı dolmadan yürütece koyma dedi ona da koymuyorum.Buarada henüz dişimizde yok.Telaşlanma mı gerektirecek birşey var mı yoksa benim gibi olan var mi ayrıca biz 7 ay 9 günlüğüz
günaydın kızlar çok şükür benim bebeğim bugün iyi uyandı.Bende bu sebepten çok mutluyum maşallah.
Kızlar bişey sorcam ben sabah emzirip çıkıyorum oğlumu,
burda işte 10 da 1 de 4 te üç saatte bir sağıyorum , her seferinde steril edemeyeceğim için pompayı saklama kaplarını kullanmadan önce sıcak suyla yıkıyorum çayocağında
akşamlarıda steril ediyorum makinede
ama bir kitap almıştım ben, ay ay bebeğiniz yazarını hatırlamıyorum orda diyorki, 8. aydan sonra sterilizatör kullanmayın , sadece çok iyi yıkayın diyor, bağışıklığının gelişmesi açısından
bende iki gündür steril etmedim ama içimde hiç rahat değil
siz hergün steril ediyormusunuz herşeyi ???
bende ya kaynatıyorum yada bulaşık makinesinde yıkıyorum
kahvaltıda ne verdiniz buğün öğlen ne verceksiniz
çamaşır makinesini sormuşsun canım görmedim ben
onda normal deterjanla yıkıyorum ben artık , bebek deterjanları lekeleri çıkarmıyor
siz hala bebek deterjanımı kullanıyorsunuz?
onu anladım da canım çamaşır makinasına da atıyorum demişsinye ona ne koyyorsun
ben dün omlet vermiştim buğün cici bebe kaşık maması labne peyniri ceviz karışımı uyusun uyanınca yoğurt çorbası vercemm karnı doyuyomu ölcü nekar veryosunuz ben çorca kasesini doldurup bide ekmek doğruyorum
herkese selamalr.. umarım herkes iyidir.. bu ara pek bakamadım buraya..benim kzı hastaydı.. şükür şimdi daha iyi.. nihayet incilendik bizde..şimdilik iyiyz bakalım..
ya kızlar ben hala adet olmadım 22 gün geçti nerdeyse bir ay olcak
test akşam yine yaptım negatif
bu kadar düzensiz olması normalmi, doktora gitmelimiyim sizce?
iki ayda bir olcak galiba artık :)
şu aralar zar zor yiyor benim kızım muzu seviyor bugün kahvaltısına onu ekleyeyim dedim.muz tuzu alınmış beyaz peynir cici bebe 1 kaşık pekmez yiycek yediyse eğer.buarada anne sütü sabah kahvaltıdan 1,5 saat önce felan.öğlende uyumazda yerse milupanın sebzeli tavuklu çorbasını bıraktım.
Kızlar bişi sorcam işteyim tüm gün, bi kere gidiyorum emzirmeye.
Sabah evden çıkmadan bi göğsümü veriyorum 9 gibi.
Diğer göğsümü sabaha karşı vermiş oluyorum tekrar eve gidip emzirene kadar saat öğlen 3 oluyor, yani yaklaşık 9 saat emzirmiyorum o göğsü.
Diğerini de en son sabah 9 da emzirdikten sonra gece yatarken emziriyorum taa saat 10 oluyor yani 11 saat filan.
Yanlış mı yapıyorum acaba? Gerçi sütüm anca doluyor artık. Böyle yapmaya devam edersem azalır mı ki iyice.
merhba kızlar.derıne omlet yaptım ben de busabah yedi.bıraz ekmek labne peynırını kaşıkla yedırdım.demın de emdı uyuyo şimdi.ben hla sterıl edıyorum bıberonları.ama emzıklerı kaşıkları falan hergun yapmıyorum.yıkıyorum sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?