2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim oğlumda emeklemiyo tutunup kalkmıyoda dişimizde yok daha ama telaşlanacak bi durum olduğunu düşünmüyorum her çocuğun gelişimi farklı benim kardeşim 2 yaşında di çıkarmı konuşmuş ve yürümüş hepsini aynı anda ama çok geç yapmış her çocuk farklı bu konularda kıyaslamamak lazım bence sıkma canını:teselli:

bende sterilazatör yok cnm pekde kaynatmıyorum açıkçası zeytinyağı sabunuyla yıkıyorum ben kapları bireronlar emzikleri falan

çamaşır makinesini sormuşsun canım görmedim ben
onda normal deterjanla yıkıyorum ben artık , bebek deterjanları lekeleri çıkarmıyor
siz hala bebek deterjanımı kullanıyorsunuz?
ben bebek deterjanı kullanıyorum tatlımm hacı şakir evt lekeler çıkmıyo ama normal deterjan için erken olduğunu düşünüyorum batuhanın cildi aşırı hasas çünkü sürekli krem kullanıyoruz biz mustela

canım ölçü olarak batuhanın bi mama kasesi var onu kullanıyorum bi çorba kasesi kadar onu bitirebiliyo

herkese selamalr.. umarım herkes iyidir.. bu ara pek bakamadım buraya..benim kzı hastaydı.. şükür şimdi daha iyi.. nihayet incilendik bizde..şimdilik iyiyz bakalım..
geçmiş olsun tatlım
ya kızlar ben hala adet olmadım 22 gün geçti nerdeyse bir ay olcak
test akşam yine yaptım negatif
bu kadar düzensiz olması normalmi, doktora gitmelimiyim sizce?
iki ayda bir olcak galiba artık :)
normal bence ben daha hiiç adet olmadım emzirdiğimiz için bu tarz dengesizlikle normal bence ancak 1 seneye kadar düzene girer sonuçta test yaptın negatif çıktı takma kafana

sütün doyuruyodur cnm olsun 1 yaşına kdr düzene girerler

offf kızızmın ateşi yine çıktı 38.1 surup verdim duş yaptırdım düşmüyor dün aşı yaptırdık ondan heralde başka ne yapsam acaba ya

offf kızızmın ateşi yine çıktı 38.1 surup verdim duş yaptırdım düşmüyor dün aşı yaptırdık ondan heralde başka ne yapsam acaba ya

tatlım geçmiş olsunşurup değilde yeni verdiysen şurubu 4 saat sonra paranox fitil ver hemen etki ediyo düşürüyo ateş aşıdandır bizdede öyle oldu

tatlım geçmiş olsunşurup değilde yeni verdiysen şurubu 4 saat sonra paranox fitil ver hemen etki ediyo düşürüyo ateş aşıdandır bizdede öyle oldu

canım kıyamam düşmedimi daha ya gece nasıldı düşürebildinmi fitil varsa daha etkili rahatlatıyor hem

cnm fitil ver geçmi olsuna.s.

sagolun kızlar 4 saat geçsinde fitil vereyim hiç vermedim şimdiye kadar okadar ateşlenmedi nekadar vereyim tüm mü yarısını mı

sagolun kızlar 4 saat geçsinde fitil vereyim hiç vermedim şimdiye kadar okadar ateşlenmedi nekadar vereyim tüm mü yarısını mı

tam verebilirsin canım ben paranox kullanıyorum tam veriyorum
ama hiş kullanmadıysan yarımdan birazdaha fazla ver belki herkeste aynı olmaz

canım benimki 8ayı bittiaynı yürüteçdedegeri ve yan gidiyo okadar

Benimkide emeklemiyor canım daha, ama ellerinin üstünde yüzüstü ileri geri sallanıyor sadce. Genelde yuvarlanarak gidiyor ya da ağlıyor verib diye :) Yürüteç bende kullanmıyorum ve ayaklarını da fazla bastırmıyorum açıkçası.

Yokkk be ben artık kullanmıyorum emelcim. emzikleri sadece 4 güne bi koyuyorum. Onun dışında kullanmadığımızda kapaklı kutuda duruyor yıkamıyorum bile. Ayrıca ben resmen saldım çayıra valla. Oooo herşeyi atıyor yere sonra hop tekrar ağıza. Takip edemiyorum artık. 15 güne bir de oyuncakları makinede yıklıyorum.

bende ya kaynatıyorum yada bulaşık makinesinde yıkıyorum
kahvaltıda ne verdiniz buğün öğlen ne verceksiniz

Kahvaltıda ıhlamıu, cici bebe, ceviz, pekmez, peynir günaşırı da yumurta veriyorum. Peynir ve yumurtayı ekmek içiyle ayrı yediriyorum.
Öğlen yemeğinde brokoli, yeşil soğan, kırmızı pancar, maydanoz, havuç yani evde ne bulursan çorbası yaptım içine de tavuk butu haşladım onu didicek annem yedirirken.

çamaşır makinesini sormuşsun canım görmedim ben
onda normal deterjanla yıkıyorum ben artık , bebek deterjanları lekeleri çıkarmıyor
siz hala bebek deterjanımı kullanıyorsunuz?

Dalinin sabun tozuyla yıkıyorum ben bütün lekeleri çıkarıyor genelde kızlar tavsiye ederim.

onu anladım da canım çamaşır makinasına da atıyorum demişsinye ona ne koyyorsun

Canım sabun tozu koyuyorum yine oyuncakları yıkarken.

Bi çorba kasesi dolusu yiyiyor maşallah elif hanım.

herkese selamalr.. umarım herkes iyidir.. bu ara pek bakamadım buraya..benim kzı hastaydı.. şükür şimdi daha iyi.. nihayet incilendik bizde..şimdilik iyiyz bakalım..

Geçmiş olsun canım, inciler hayırlı olsun.

Canım fitil ver istersen ama ateş düşürücü veridysen 4 saat bekle ağır gelmesin.

Kızlar bişi sorcam işteyim tüm gün, bi kere gidiyorum emzirmeye.
Sabah evden çıkmadan bi göğsümü veriyorum 9 gibi.
Diğer göğsümü sabaha karşı vermiş oluyorum tekrar eve gidip emzirene kadar saat öğlen 3 oluyor, yani yaklaşık 9 saat emzirmiyorum o göğsü.
Diğerini de en son sabah 9 da emzirdikten sonra gece yatarken emziriyorum taa saat 10 oluyor yani 11 saat filan.
Yanlış mı yapıyorum acaba? Gerçi sütüm anca doluyor artık. Böyle yapmaya devam edersem azalır mı ki iyice.

peki artık biberon mamasının içine yapmıyormusunuz benimki sade yemiyo

benimde canım okadar dzmanda dolauyo artık zaten doyuracak süt gelmez sadece vitamin için emziriyoruz artık

maşşlah omleti sadecesrısıyla yapıyonuz demi ne koyuyonuz başka benimki pitürlü hiç sevmiyo onda soruyorum

özgecim sağsan işte boş bir odada senin sütün iyiydi maşallah azalmasın
ben günde üç kere sağıyorum ortalama tüm günün toplamı 250 cc kadar çıkıyor, onuda ertesi gün cicibebelere ek gıdalara falan karıştırıyorlar annemler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…