bence yarım ver eğer şurupla ateşi düşmediyse yetmezse bi yarım daha verirsinsagolun kızlar 4 saat geçsinde fitil vereyim hiç vermedim şimdiye kadar okadar ateşlenmedi nekadar vereyim tüm mü yarısını mı
sağol cnm bakalım katılım olcakmıhayırlı olsun güzelim
ben biberon mamasının içine yapıyorum cnmpeki artık biberon mamasının içine yapmıyormusunuz benimki sade yemiyo
evet tatlıms arısı içine biraz kaşar koy ezip ver iyicemaşşlah omleti sadecesrısıyla yapıyonuz demi ne koyuyonuz başka benimki pitürlü hiç sevmiyo onda soruyorum
havva kızına geçmiş olsun.daha 6.ay aşılarını mı oldu bebeğin ben aşıdan bişey anlamadım.bende fitili tüm verebiliyorum bişey olmuyor.Bide dolven iyi demişti doktor.
Ben kahvaltıyı biberon mamasına yapmıyorum artık.ya milupanın kahvaltılarıyla hazırlıyorum.Ya da onsuz.Mesela bugün muz karıştırdım.Suyla verdiler.Tavuklu sebze çorbasını da yemiş buarada maşallah bebeğim.
Emelcim ben 2 kez sağıyorum işte eğer 150 ml yi kurtarırsam bin şükür diyorum.5 te evdeyim ben tam gün kullanmıyorum.geliyorum yine sağıyorum 75 çıkıyor.Çünkü benim kızım emmeyi bıraktı sadece biberonla içiyor sütü.
havva ve neslihan prolarınız hayırlı uğurlu olsun
a.s. teşekkürler canım
çok sagolbence yarım ver eğer şurupla ateşi düşmediyse yetmezse bi yarım daha verirsin
sağol cnm bakalım katılım olcakmı
ben biberon mamasının içine yapıyorum cnm
çok sagol
evet tatlıms arısı içine biraz kaşar koy ezip ver iyice
geçmiş olsunhayırlı olsun canım nasıl oldu ateşi düştümü biraz
bı bılgım yok uzerlerınde ucretsız hatları var arayıp bı sorsan.arkadaslar...malum bebnım oğlan hıc yemek yenıyor....bugun artıl cok sınırlendım...hıc sınır yapmazdım aslında...ama yaptım herseyı hıc dokunmadan cope dokuyorum...ıkı aydır boyle bır muhabbetımız var....hipp in devam sutuyle hazırlanan pırınclı kasık maması vardı..corbanın ıcıne ondan kattım ve bayagı yedı....sidi acanba bır sakıncası olurmu....cunku anne sutu yada devam sutuyle yapılması lazım normalde o mamanın....acıl cvp verebılırmısınız
kızlar akşam ciğer verdım derıne yedı.kendımıze yaptığımdan tuzunu koymadan ayırdım ona blenderdan gecırdım ustune de yoğurt hepsini yedi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?