Hoşbulduk tatlımpınarcım hoşgeldinn
YArasın küçük prensesime...kızlar akşam ciğer verdım derıne yedı.kendımıze yaptığımdan tuzunu koymadan ayırdım ona blenderdan gecırdım ustune de yoğurt hepsini yedi:)
günaydın kızlar
pro üyeliğim için teşekkürler.Halen kupam gelmedi.Artık ne zaman gelir bilmiyorum.Buarada kupa gelince kargo parası alıyorlar mı bilginiz var mı?
İndependent bende yemediği şeylere devam sütü koyuyorum.Bişey olmadı çok şükür.Ama senin bebekte alerji mi vardı yine de bir doktoruna sor istersen
günaydın kızlar
pro üyeliğim için teşekkürler.Halen kupam gelmedi.Artık ne zaman gelir bilmiyorum.Buarada kupa gelince kargo parası alıyorlar mı bilginiz var mı?
İndependent bende yemediği şeylere devam sütü koyuyorum.Bişey olmadı çok şükür.Ama senin bebekte alerji mi vardı yine de bir doktoruna sor istersen
günaydın kızlar
Canım maşallah sütüne, ben sabah 7buçukta çıkıyorum akşam 7de evde oluyorum, mecbur 3 kere sağıyorum yani, ama boşuna biberon almıyor kesinlikle bizimki, ek gıdalara kahvaltısına falan karıştırıyorlar annemler, öyle idare ediyor bütün gün, işten gelince bir yapışıyor bana bütün gece öyle geziyoruz nerdeyse :)) özlüyor anacığını kuzumhavva kızına geçmiş olsun.daha 6.ay aşılarını mı oldu bebeğin ben aşıdan bişey anlamadım.bende fitili tüm verebiliyorum bişey olmuyor.Bide dolven iyi demişti doktor.
Ben kahvaltıyı biberon mamasına yapmıyorum artık.ya milupanın kahvaltılarıyla hazırlıyorum.Ya da onsuz.Mesela bugün muz karıştırdım.Suyla verdiler.Tavuklu sebze çorbasını da yemiş buarada maşallah bebeğim.
Emelcim ben 2 kez sağıyorum işte eğer 150 ml yi kurtarırsam bin şükür diyorum.5 te evdeyim ben tam gün kullanmıyorum.geliyorum yine sağıyorum 75 çıkıyor.Çünkü benim kızım emmeyi bıraktı sadece biberonla içiyor sütü.
Dünürüm nasılsın? proluğun hayırlı olsun, Neslihancım senindeteşekkürler neslihancım şurupla düştü eğer gece çıkarsa fitil vercem.geçen ay 1 tane sini yapmadı dr ağır gelmesin diye bu ay olduk.
sende pro lu olmuşsun hayırlı olsun canım kupası çok hoşuma gitti benim
Bişey olmaz canım bence, en azından yemiş, bir kaşık yese kar sayıyorum ben, Pirinçli mama yerine , pirinçte haşlayıp karıştırabilirsinarkadaslar...malum bebnım oğlan hıc yemek yenıyor....bugun artıl cok sınırlendım...hıc sınır yapmazdım aslında...ama yaptım herseyı hıc dokunmadan cope dokuyorum...ıkı aydır boyle bır muhabbetımız var....hipp in devam sutuyle hazırlanan pırınclı kasık maması vardı..corbanın ıcıne ondan kattım ve bayagı yedı....sidi acanba bır sakıncası olurmu....cunku anne sutu yada devam sutuyle yapılması lazım normalde o mamanın....acıl cvp verebılırmısınız
Afiyet olsun yarasın prensesekızlar akşam ciğer verdım derıne yedı.kendımıze yaptığımdan tuzunu koymadan ayırdım ona blenderdan gecırdım ustune de yoğurt hepsini yedi:)
günaydın kızlar
İyi havada bıraktık, şimdi kar bastırdı eve götüremiyoruz kaldık orda, bakalım kaç gün daha sürcek, benimkide hassas balkona çıkarsam hasta oluyor ondan korkuyorumpro üyeliğin ne faydası var bilmiyorum.olim dedim oldum.araştırmaya vaktimde olmadı açıkcası.benim kartta kupada gelmedi daha.
süte gelince 7 ay 11 gündür.sütüm gitmesin diye kırk takla atıyorum.3 aydan sonra mama takviyesiyle doyduk biz.doğumdan sonra 10 kilo gitmişti 5 ini geri aldım.90 kiloyum boyda uzun sayılmaz nerdeyse obez oldum.Birde üstüne üstlük emmeyi bıraktı.Pompayla uğraş gece gündüz.Bin şükür diyorum ve bir 5 ay daha süt verebilme hayalleri kuruyorum.Ondan sonrada zayıflarım inşallah çünkü kendimden çok sıkıldım.
300-400 ml arası süt verebiliyorum çok şükür gerisinde katı yiyecekler işte.Ne verirsem verim gece enaz 3-4 kez uyanıyor benim bıdık.
Emelcim buarada görümceye kaynanaya felan bırakıyormuşun bebişi götürüp getirmelerde dikkat et ben çocuğu o arada hasta ettim.grip tekrarladı tekrarladı sonra kulak iltihabına dönüştü Allah korusun.
Bide tüm oyuncakları makinede mi yıkıyorsunuz peluş oyuncakların rengi gitmez mi ben aldıklarımı yıkamadım hiç öyle gidiyor aslında ağzına felanda alıyor.Yıkasam ne olacak o da ayrı mesele sürekli yere atıyor geri alıyor.
Bişey olmaz canım bence, en azından yemiş, bir kaşık yese kar sayıyorum ben, Pirinçli mama yerine , pirinçte haşlayıp karıştırabilirsin
yada seviyorsa yoğurt karıştır çorbaya
canım süt allerjısı oldundan yoğurt yedırmıyoruz....pırınc koyuyorum normalde zaten corbasına...ama yınede yemıyor.pırınclı kasık mamasını sevıyor guzel bır tat verıyor hosuna gıdıyorr....canım degısık bıberon cesıtlerı denedınmı hepsınımı tutmuyor oğlun.....bızımkınıde bır sekılde alıstırmıstık...ama yıne almıyor sımdı bıberonu....uyurken bır sekılde vermeye calısıyor bakıcımız...bazen ınat edıp almıyor uyurkende...ama bebeklerın bıberon tutması buyuk bır nımet bence....alıstırmak lazım....ben anne gogsunu ıstemez dıye ılk 3 aylık donemde kullanmadım bınberon...ama ıkıncı cocukta ınsallah bu hatayı yapmak ıstemıyorum...chicconun kaucukunu,silikonunu aldım...nuby nin anne gögsüne benzeyenını aldım...ama hiç memnun kalmadım...bırde klasık bıberon baslıkları var ya ondan aldım...yıne en ıyı klasık olanını alıyor...
canım aldıgın oyuncakları özelliklede peluşları mutlaka yıka ver çünkü rafta toz içinde oluyorlar agzına falan alıyorlar ben aldıgım hiç bir şeyi yıkamadan vermiyorum.evde yere düşmesi o kadar önemli degil ama rafta herkesin eli degiyor.pro üyeliğin ne faydası var bilmiyorum.olim dedim oldum.araştırmaya vaktimde olmadı açıkcası.benim kartta kupada gelmedi daha.
süte gelince 7 ay 11 gündür.sütüm gitmesin diye kırk takla atıyorum.3 aydan sonra mama takviyesiyle doyduk biz.doğumdan sonra 10 kilo gitmişti 5 ini geri aldım.90 kiloyum boyda uzun sayılmaz nerdeyse obez oldum.Birde üstüne üstlük emmeyi bıraktı.Pompayla uğraş gece gündüz.Bin şükür diyorum ve bir 5 ay daha süt verebilme hayalleri kuruyorum.Ondan sonrada zayıflarım inşallah çünkü kendimden çok sıkıldım.
300-400 ml arası süt verebiliyorum çok şükür gerisinde katı yiyecekler işte.Ne verirsem verim gece enaz 3-4 kez uyanıyor benim bıdık.
Emelcim buarada görümceye kaynanaya felan bırakıyormuşun bebişi götürüp getirmelerde dikkat et ben çocuğu o arada hasta ettim.grip tekrarladı tekrarladı sonra kulak iltihabına dönüştü Allah korusun.
Bide tüm oyuncakları makinede mi yıkıyorsunuz peluş oyuncakların rengi gitmez mi ben aldıklarımı yıkamadım hiç öyle gidiyor aslında ağzına felanda alıyor.Yıkasam ne olacak o da ayrı mesele sürekli yere atıyor geri alıyor.
ben oyuncak yıkama konusunda rahatım...bızım oğlan yemek yemediği gibi hiçbirseyı de agzına sokmuyor....oyuncakları asla agzına sokmaz...hatta ben ufacık seylerı elıne verıyorum agzına sokmadından...sonra unutuyorum bı bakıyorum elınde yok...agzına attı dıye panıklıyorum...ama o yere atmıs...cok garıp bır cocuk...sadece benı agzına sokuyo...yanaklarımı dızımı ....ama ellerını cok ıyı kullanıyor...ellerıyşe ıncelemeyıcooooooook sevıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?