lerda hoşgeldin aramıza,
elacım, sağol arkadaşım, kızının adı ela galiba senin adın ne?
annemde kayınvalidemde bilmiyor hiç yapmamışlar, yapmam bende herhalde ama merak ediyorum
kayınvalidemler çocuk ilk yürüdüğünde adım çöreği yaparlarmış, yani ilk adım attığında
poğaça gibi yapıp birinin içine altınmı paramı bişey koyarlarmış, kime çıkarsa çocuğa hediye alıyormuş
çok yapılıyormuş o poğaca komşulara, çocuklara falan da dağıtılıyormuş,
oh maşşah bizimkide hergün yeni birşeyler yapıyoçok mutlu oluyo insankızlar ela ela 2 haftadır gel babası yapıyoo 2 gündür tel sarar kızımı yapıyooo çok seviniyom yeni bişaylar öğrenince
hepimiz öyleyizgünaydın kızlar bende uykuya hasretim buarada
geçensene hamileydm bendene güzel cnm kafa dağıtmışsın ben en son ne zaman sinamaya gittiğimi bile hatırlamıyorum.
ohhhh ne güzell olmuştur arada ii olur benim bırakacak kimsem yokslm canım yıne nöbettesınız desene ....
ejder kapanına gıttık fena degıldı.benım esımde gıtmez ama görümcem sagolsun....
canım geçmiş olsunGünaydın kızlar,
bende çok uykusuzum, Ailece hastayız , birde bu halimle kucaktan inmiyor benim zıpır oğlum çok zor oluyor
Diş buğdayını sordum kimse cevap vermemiş, neyse önemli değil
:umursamaz:
günaydın arkadaşlar...
sizin resim eklemek istiyorum ama yapamıyorum bana yardımcı olacak birileri var mıdır acaba?
günaydınnn
bende yapmacağım diş buğdayı burda kimi çağırayım memleketinde olacaksın ki.....
:roflol:bu olur bak:roflol:sen beni bende seni çagırayım canım biz bize yapalım:roflol:
merhaba kızlar.emelcim gecmiş olsun.eşim izne çıktı ohh 1 hafta yukum hafıflıycek allahtan eşim eve de derine de yarımcı oluyo.ama hava berbT GENE yana gene yağmur var izmirde.of ben artık zayıflamak ıstıyorum:)) derın de alkış yapmayı öğrendı habıre alkışlıyo herşeyi sankı çok matah di mi ama insan gerçekten acayıp sevınıyo yenı bişey yaptıklarında.annelık böyle bişey herhalde:)
evet zeynep defnede yeni bir şey ögrendiginde cok seviniyorummersi canım.8700 çıktı derin.300 gr az dedi dr 9 kg olması gerekıyomuş.hiç durmuyokı yerınde.mılupanın tahıllı maması varmış çorbalarının yemeklerinin içine ondan koy bı kaşık dedi.ama almadım ben daha.almyı da pek düşünmüyorum.
kınayı 6.ayda yapıyolar dıye duydum ben de.6.ay kınası denıyomuş hatta ama yapmadık bız.c.tesi diş buğdayımız olacak bakalım kısmetse.başladım çağırmaya insanları.bız de de kıyamet gıbı ınsan var ama herkesi çağıramıycam tabı benım kafam götürmuyo da pek kalabalığıkafamçokkarıştı
benimde hep içimde kaldı canım ya ne şekerini yapabildim ne diş bugdayı nede kınasıKızlar sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için, soruma cevap verdiğiniz içinde teşekkürler
bende düşünmüyorum yapmayı hastayım zaten ama belli olmaz kafama eserse,
hoşuma gitti çünkü, bebek şekeride yapamamıştım içimde kaldı kaza olunca
maşallah haziran bebişlerine, yeni oyunlar öğrenmişler
bizimkide gel babası yapmayı öğrendi, ağlarken anne diye ağlıyor , normal zamanda babababa
Gülincim 6 ay kınası çok güzel oluyor, bebeğe kaftan giydiriyorlar,
benim kızım olsa yapardım,
buğdayla ikisini beraber yapabilirsin sende
Günaydın kızlar,
bende çok uykusuzum, Ailece hastayız , birde bu halimle kucaktan inmiyor benim zıpır oğlum çok zor oluyor
Diş buğdayını sordum kimse cevap vermemiş, neyse önemli değil
:umursamaz:
yasemincim proluğun hayırlı uğurlu olsun canım
bizim zeynebin 7. dişide geliyor gece hiç uyumadı mahvetti bizi babannemiz burda yazık kadın baktı hep ama hepimizi yordu.şimdide uyuyor.off şu dişler bi bitseydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?