2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cnm kızımın adı ela benim adım emine senin bende yapmak istiyom ama diş yokkkk:)
bide gurbette kimi çağırcam arkadaş üç beş kişi var

kızlar ela ela 2 haftadır gel babası yapıyoo 2 gündür tel sarar kızımı yapıyooo çok seviniyom yeni bişaylar öğrenince
oh maşşah bizimkide hergün yeni birşeyler yapıyoçok mutlu oluyo insan
günaydın kızlar bende uykuya hasretim buarada
hepimiz öyleyiz
ne güzel cnm kafa dağıtmışsın ben en son ne zaman sinamaya gittiğimi bile hatırlamıyorum.
geçensene hamileydm bende
slm canım yıne nöbettesınız desene ....
ejder kapanına gıttık fena degıldı.benım esımde gıtmez ama görümcem sagolsun....
ohhhh ne güzell olmuştur arada ii olur benim bırakacak kimsem yok

günaydın herkese
Günaydın kızlar,
bende çok uykusuzum, Ailece hastayız , birde bu halimle kucaktan inmiyor benim zıpır oğlum çok zor oluyor
Diş buğdayını sordum kimse cevap vermemiş, neyse önemli değil
:umursamaz:
canım geçmiş olsun
diş bugdayı hakkında bi tecrübm yok ama bugdayı haşlıyolar çerezle falan davetlilere ikram ediyorlar konu komşuya dagıtıyorlar sanırım
ben yapmıycam çünkü ne çagıracak ne de dagıtacak kimse var
ama cok isterdim yapmayı

günaydın arkadaşlar...

sizin resim eklemek istiyorum ama yapamıyorum bana yardımcı olacak birileri var mıdır acaba?

günaydın canım hoşgeldin
kullanıcı paneline gir sag da avatarını degiştir var tıkla sonra göz at diyosun ortan bilgisayarından bir resim şeşip degişiklikleri kaydet diyosun kolay gelsin canım

http://[URL=http://img13.imageshack.us/i/catstilew.jpg/]
[/URL]

günaydınnn
bende yapmacağım diş buğdayı burda kimi çağırayım memleketinde olacaksın ki.....

merhaba kızlar.emelcim gecmiş olsun.eşim izne çıktı ohh 1 hafta yukum hafıflıycek allahtan eşim eve de derine de yarımcı oluyo.ama hava berbT GENE yana gene yağmur var izmirde.of ben artık zayıflamak ıstıyorum:)) derın de alkış yapmayı öğrendı habıre alkışlıyo herşeyi sankı çok matah di mi ama insan gerçekten acayıp sevınıyo yenı bişey yaptıklarında.annelık böyle bişey herhalde:)

emel geçmiş olsun.diş buğdayı bizde de kaynatıp dağıtırlar hedik deniyor adına.Birileri kınadan da bahsediyordu ama dişi çıkınca kına da yapıyorlarmış

derinin kilosuna az demişler demiştin canım.kaç aylık oldu tam olarak.merhaba buarada,gözün aydın

mersi canım.8700 çıktı derin.300 gr az dedi dr 9 kg olması gerekıyomuş.hiç durmuyokı yerınde.mılupanın tahıllı maması varmış çorbalarının yemeklerinin içine ondan koy bı kaşık dedi.ama almadım ben daha.almyı da pek düşünmüyorum.
kınayı 6.ayda yapıyolar dıye duydum ben de.6.ay kınası denıyomuş hatta ama yapmadık bız.c.tesi diş buğdayımız olacak bakalım kısmetse.başladım çağırmaya insanları.bız de de kıyamet gıbı ınsan var ama herkesi çağıramıycam tabı benım kafam götürmuyo da pek kalabalığıkafamçokkarıştı

Kızlar sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için, soruma cevap verdiğiniz içinde teşekkürler
bende düşünmüyorum yapmayı hastayım zaten ama belli olmaz kafama eserse,
hoşuma gitti çünkü, bebek şekeride yapamamıştım içimde kaldı kaza olunca
maşallah haziran bebişlerine, yeni oyunlar öğrenmişler
bizimkide gel babası yapmayı öğrendi, ağlarken anne diye ağlıyor , normal zamanda babababa
Gülincim 6 ay kınası çok güzel oluyor, bebeğe kaftan giydiriyorlar,
benim kızım olsa yapardım,
buğdayla ikisini beraber yapabilirsin sende

evet zeynep defnede yeni bir şey ögrendiginde cok seviniyorum
7. ayında 8700 ii degilmi kilosu normal olması lazım zeynep 8.aylık 8300 dü normal dedi doktor CADIARZU

benimde hep içimde kaldı canım ya ne şekerini yapabildim ne diş bugdayı nede kınası
gurbette olunca böyle oluyor saglıkları yerinde olsunda ne yapım
kısmet olursa 2.ye yaparım

Günaydın kızlar,
bende çok uykusuzum, Ailece hastayız , birde bu halimle kucaktan inmiyor benim zıpır oğlum çok zor oluyor
Diş buğdayını sordum kimse cevap vermemiş, neyse önemli değil
:umursamaz:

canım ya kıyamam iyleşemedinmi sen. dikkat et kendine
biz yaptık geçen hafta zeynebe.marketlerde aşurelik buğday satılıyor ya ondan altık annem haşladı üstünü çerez şekerlerle süsledik hemen yapmaya karar verdiğimiz için hazır pasta aldık iki üç komşu çağırdık hediğimiz var demedik ama hediyeli gelsinler istemedik çünkü 2 hafta önce bebek günü yaptılar aralarınada para toplamışlara altın almışlar hedikde de hediye almak olmaz dedik.çok güzel di toplamda zaten 6 kişiydik herkezi çağırmadım.
sende yapabilirsin ama bana da haber ver belki gelebilirim

yasemincim proluğun hayırlı uğurlu olsun canım

bizim zeynebin 7. dişide geliyor gece hiç uyumadı mahvetti bizi babannemiz burda yazık kadın baktı hep ama hepimizi yordu.şimdide uyuyor.off şu dişler bi bitseydi

kızlar bebişlerin bütün camaşırlarını ütülüyomusunuz

maşallh cnm biz 1. göremedik bende yaşımda çıkarmısım annesine çekcek herhalde allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…