evet canım benimkide çok seviyodu ama buaralar durmuyo kucaga gelecekmiş arabadan
hadi güzel bi temizlen valla inş yer üst dişler zor benimkide çok zorluyo beni bisde pitürlüyedirmeye çalışıyorum çok ugraştırıyo 1,2defada kustu
ay canım bilmezmiyim çok zor biz herdafasın alıyolar içimiz gidiyo buaydalacaklar kan sayımı yapılacak kanıiyidi ilaç kullnamadık ay oçiş çokzor bizbikelesinde 4,5saatçişiçin bekledik olmadı hep oşey çıktı bidahaaldırmadık doktora dedik çok zor kolay gelsin canım kilosu nekadar peki
bizde yapıyoruz aynı şeyi cok egleniyor allah tan huysuzluk etmiyorlarda rahat rahat geziyoruz
üfff bizim hala yok dişimiz kızlar korkutuyorsunuz beni inşallah bizimki bu kadar zor çıkmazbilmiyorumkismile
ay kuzum kıyamam ya işini bilmeyene denk gelirsen böyle yapıyorlar canım ya nasıl acımıştır biz daha hiç kan aldırmadık ama bir komşum vardı beraber hastaneye götürmüştük bebegini 1 yaşında falandı salak hemşirenn biri dek geldi kolunudan alamadı elinin üstünü denedi olmadı diger kolu ama nasıl aglıyo yavrum babası dayanamam ben diye dışardaydı sesine koştu geldi hemşireyi dövecekti nerdeyse zor aldık elinden ama haketmiştite başkası bir seferde alıyorda sen neden on yerini deldin cocugun alamadım inşallah bölesi denk gelmez çünkü bende sabredememklava:
maşşlah iyi de kilosucnm kilosu en son 4de bu ayın 9450 74 cm
aynen ben bakamıyorumİnşallah iyi sonuçlarla gelirsin Eminecim
çok zor dayanmak gerçekten, bizim kan alınırken de mahvettiler yavrumun kolunu, bende ağlıyorum dayanamıyorum, hemşirede bana bakıyor salak garip geldi ağlamam
benimde aynı canım herkez bulamıyoya hemşirede damarı çok ince sanırım dedi bide elerimiz topik biraz belli olmuyo benimde öyledir bulamazlar zor cnm ya kan idrar olayııı:çok üzgünüm:
meraba benimkide emeklemiyor yürüteçte yürüyor kızım 9 aylıkken yürüdü bu tembel çıktıŞeniz
benimkide sürünmüyor , yuvarlanıyor yerde ama yürüteçte koşuyor resmen kovalamaca oynuyoruz evde
galiba kız çocuklar daha sakin, erkekler daha yaramaz
birde elektrikli süpürgeden korkuyor, odayı süpürürken bakıyorum mutfağa kaçmış, ordan ağlayarak bakıyor kuzum
zeynepte cok korkuyordu ama alıştı artık ne yapım hiç çalıştıramıyordum iş yapamıyordum bende alışması lazım diye aglasada açtımbenimkide sürünmüyor , yuvarlanıyor yerde ama yürüteçte koşuyor resmen kovalamaca oynuyoruz evde
galiba kız çocuklar daha sakin, erkekler daha yaramaz
birde elektrikli süpürgeden korkuyor, odayı süpürürken bakıyorum mutfağa kaçmış, ordan ağlayarak bakıyor kuzum
İnşallah iyi sonuçlarla gelirsin Eminecim
çok zor dayanmak gerçekten, bizim kan alınırken de mahvettiler yavrumun kolunu, bende ağlıyorum dayanamıyorum, hemşirede bana bakıyor salak garip geldi ağlamam
bizzimde ela korkuyo ağlamıyo ama 3 kere ben süpürge yaparken yürüteçte uyuyo kaldı ela emekliyo baya hızlandı koltuk tepelerinde kalkmayıda öğrendi artık dün akşamda döndü 1 adım attı 10 sn kadar durdu 1 adım daha attı düştü cesaret var bakalım erken yürücek sanırımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?