2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benimkide sürünmüyor , yuvarlanıyor yerde ama yürüteçte koşuyor resmen kovalamaca oynuyoruz evde
galiba kız çocuklar daha sakin, erkekler daha yaramaz
birde elektrikli süpürgeden korkuyor, odayı süpürürken bakıyorum mutfağa kaçmış, ordan ağlayarak bakıyor kuzum

cnm kilosu en son 4de bu ayın 9450 74 cm

ınşallah iyi sonuçlarla gelirsin Eminecim
çok zor dayanmak gerçekten, bizim kan alınırken de mahvettiler yavrumun kolunu, bende ağlıyorum dayanamıyorum, hemşirede bana bakıyor salak garip geldi ağlamam

ya hemşirede damarı çok ince sanırım dedi bide elerimiz topik biraz belli olmuyo benimde öyledir bulamazlar zor cnm ya kan idrar olayııı:çok üzgünüm:

meraba benimkide emeklemiyor yürüteçte yürüyor kızım 9 aylıkken yürüdü bu tembel çıktıŞeniz

cnm kilosu en son 4de bu ayın 9450 74 cm
maşşlah iyi de kilosu
İnşallah iyi sonuçlarla gelirsin Eminecim
çok zor dayanmak gerçekten, bizim kan alınırken de mahvettiler yavrumun kolunu, bende ağlıyorum dayanamıyorum, hemşirede bana bakıyor salak garip geldi ağlamam
aynen ben bakamıyorum
ya hemşirede damarı çok ince sanırım dedi bide elerimiz topik biraz belli olmuyo benimde öyledir bulamazlar zor cnm ya kan idrar olayııı:çok üzgünüm:
benimde aynı canım herkez bulamıyo
meraba benimkide emeklemiyor yürüteçte yürüyor kızım 9 aylıkken yürüdü bu tembel çıktıŞeniz

anca benim az bi geri sürtünüyo yürüteçdede ilk öncegeri gtti bu bidegişik şimdi yeni yeni ileri gidiyo birazda hızlandı

bizzimde ela korkuyo ağlamıyo ama 3 kere ben süpürge yaparken yürüteçte uyuyo kaldı ela emekliyo baya hızlandı koltuk tepelerinde kalkmayıda öğrendi artık dün akşamda döndü 1 adım attı 10 sn kadar durdu 1 adım daha attı düştü cesaret var bakalım erken yürücek sanırımmmm

zeynepte cok korkuyordu ama alıştı artık ne yapım hiç çalıştıramıyordum iş yapamıyordum bende alışması lazım diye aglasada açtım
İnşallah iyi sonuçlarla gelirsin Eminecim

anne olmadıgı için tuhafına gitmiştir canım

ooo maşallah elayaalkisalkisalkisalkisalkisalkis
henüz bir yerden tutunup kalkma gibi bir cabamız yok

ela26 çok geçmiş olsun canım.Umarım önemli birşeyi yoktur bebeğinin.Kilosuna maşallah buarada.

kızlar idrarı verdim geldim elayı ark bıraktım şimdi çorbasını götürcem 3buçukta sonuç alcam bende erken yürümüşüm 9 aylık kardeşimde 7buçuk aylık herhalde erken yürücek ben 2 ay sonra yürüse iyi olur derim heryeri şimdi karıştırıyo yürüse tutamamda :)tabip kalabalık ne güzel ben çıkıyom grş kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…