2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun
poyrazda tam gaz emeklemeye devam heryeri karıştırıyo
şimdi bide koltuktan tutup kalkmaya alıştı
beşiği mobilya uyanınca kalkıp oturuyo içine sonra kenarından tutup
ayağa kalkıyo korkuyorum düşecek diye yere minder koyuyorum nolur nolmaz diye
gece uykularımız düzeldi biraz 12veya 1de uyuyo

maşallah canım ya darısı başımıza bizimkiler emeklemiyo daha geri geri gidiyo

merhaba kizlar benim oglumda tam emeklemiyo surunuyo yerden bide dizlerinin uzerinde oturu istedigi yerede ulasiyo bana muhtac degil artik yurutece bindirdiginde tutamiyorum artik butun bebekler farkli

geldim doktordan kansızlık cıktı ferro sanol kan surubu verdi 1 ay sonra knt gitcez anemi için araştırcaklar bakalım 1ay sonra gece uyku problemi ona bağlı olabilir dedi

bencede her çocuğun gelişimi farklı boyu kilosu oturusu kalkışı diş çıkrması bizded diş yok doktor önemli değil ne zamn çıkarırsa çıkarsın takmayın dişiz insan gördünüz mü dedi

maşallah canım ya darısı başımıza bizimkiler emeklemiyo daha geri geri gidiyo

inş. canım zamanı gelince inanıda tutamazsın annesi kendini yormak istemiyo demekki küçük bey

geldim doktordan kansızlık cıktı ferro sanol kan surubu verdi 1 ay sonra knt gitcez anemi için araştırcaklar bakalım 1ay sonra gece uyku problemi ona bağlı olabilir dedi

geçmiş olsun canıma.s.

bizimde dişimiz yok daha galiba babasına çekmiş onunda yürüyünce çıkmış dişleri

maşallah poyraza , hızlı delikanlı çıktı

Geçmiş olsun canım

muhallebi yap dedim şimdi kaynanamada
yemiyorsa bırakıyor, başka bişey yap dene belki yer
ille benim söylememmi lazım
ne rahat insan ya

nette problem var pek giremiyorum
bütün bebişler korkuyo süpürgeden galiba ceylinde bayılıyo süpürge sesine ben süpürürken örümcekle geliyo hortumu tutuyo sallıyo yere bakıyo yakından seyrediyor :)
ceylinde tutunup kalkıyo koltuktan ve ellerinden tutup yürütmemizi istiyor oda oda geziyoruz bazende duruyo zıplıyo çığlık atarak

kızlar emzikli döenm için liste ekledim diyet listesı bı bakın ihtıyacnız varsa.
bu arada bızımda burun akıyo ve öksuruyo doktor dısten olabilir dedi bakalım.
ben hala mercımek vermedım bu arada ya.
siz verıyormusunuz?benım kız 29 hazıran yane tam ay sonu dogdu sızınkılerden kucuk bırazzemuszemus
tarhana yıyo sürekli diğer sebze çorbalarını asla içmıyoooo
bende tarhanaya sbeze katıyorum havuç,patates,vs.....bırde köfteye kullndıgım rondodan gecırdıgım bayat ekmeler var,galete unu yane. onuda atıyom içine kıvamı daha yogun oluyo öle içiyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…