ay canım geçmiş olsun allah acil şifalar versin anneciğine inşallah tez zamanda toparlarda kalkargünaydın kızlar.çok geçmiş olsun semra.hasta bebeklere de çok geçmiş olsun.emelcim yusuf kayraya maşallah.bizde 9200 gr mız ve boyumuz 70 cm.Kilomuzla boyumuz iyi elhamdülillah.maşallah.
annem düştü yataktan 3 gündür onunla ilgileniyorum.kalça kemiğini çatlatmış.hep yatacak 1,5 ay.Hayırlısı inşallah düzelebilir.
hadi bakalım canım incinz hayırlı olsunkızlar kzımın ilk incisini simdi kahvaltı yaptırırken gördüm kaşığa geldi elimle baktım ucu gelmiş ağzını acmıyo göremedim ama elime geldi ay nasıl mutlu oldum bilemesiniz gecen hafta ateşlenmesi onaymış demek
kızlar kzımın ilk incisini simdi kahvaltı yaptırırken gördüm kaşığa geldi elimle baktım ucu gelmiş ağzını acmıyo göremedim ama elime geldi ay nasıl mutlu oldum bilemesiniz gecen hafta ateşlenmesi onaymış demek
merhaba kizlar moralim cok bozuk elazigda deprem oldu bilmem haberiniz varmi butun ailem orda nasil korktum bilseniz olenlerede cok uzuldum allah rahmet eylesin:gitme:
merhaba kizlar moralim cok bozuk elazigda deprem oldu bilmem haberiniz varmi butun ailem orda nasil korktum bilseniz olenlerede cok uzuldum allah rahmet eylesin:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?