2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar kzımın ilk incisini simdi kahvaltı yaptırırken gördüm kaşığa geldi elimle baktım ucu gelmiş ağzını acmıyo göremedim ama elime geldi ay nasıl mutlu oldum bilemesiniz gecen hafta ateşlenmesi onaymış demek

günaydın kızlar geçmiş olsun semracım dişleri çıkanlarada hayırlısı olsun
benimkide 2gündür ateşi var en çok 38,1 çıktı fitil verdim hastada antibiyotiklullanıyoruz bir hjaftadır daha iyileşemedi çok kötü bişeyya tıkanıyo balgam var atamayına kötü oluyo ilacıda seviyo kusyo çamaşır yıkamadak tan asmaktan yerkalmadı birde isal tepesine çıkıyo çok yorgunum inş düzelir dişlerde çıkıyo acaba ateşi ondanmıki ya köpek dişleri çıkıyo

Elacığın incisi hayırlı olsun
Hülyacım sizinde çabucak çıkar inşallah
Ayşecim, Semoşum ,Allah yardımcınız olsun, yusuf kayrada 11-12 gibi uyuyor, gecede 3-4 kere uyanıyor emmek için ama yinede öyle böyle 9-10 a kadar uyuyor maşallah kuzuma

herkese günaydın iyi haftalar kızlar

ay canım geçmiş olsun allah acil şifalar versin anneciğine inşallah tez zamanda toparlarda kalkar
batuhanda 10.500 boyuda 74 cm

hadi bakalım canım incinz hayırlı olsun

bizde bugün kontrole gidicez dra öğleden sonraya aldım randevu bakalım antibiyotik fln işe yaramışmı geçen hafta buhar vermişlerdi 1 saat inş bugün verilmesine gerek kalmaz çok sıkılıyo yavrucum çünkü

ooooooo
maşallah hadi bakalım arkası gelir inş
bizim 2. dişte geldi

merhaba kizlar moralim cok bozuk elazigda deprem oldu bilmem haberiniz varmi butun ailem orda nasil korktum bilseniz olenlerede cok uzuldum allah rahmet eylesin:gitme:

Geçmiş olsun canım,
Ailende bir şey yoktur inşallah
bende yeni gördüm , ölenlere Allah rahmet eylesin

merhaba kizlar moralim cok bozuk elazigda deprem oldu bilmem haberiniz varmi butun ailem orda nasil korktum bilseniz olenlerede cok uzuldum allah rahmet eylesin:gitme:

evet canım çok büyük geçmiş olsun ailende bişey yoktur umarım ölenlerin mekanları cennet olsun

slm kızlar kötü bır haberle güne basladık.rabbım ölenlere rahmet, yakınları ölenlere sabır versın.

dışlerı cıkan bebıslere masallah saglıklı sekılde dıgerlerıde gelsın insallah.
neslıhancım annene gecmıs olsun canım.
semoş nasl dayanıyorsun bu tempoya masallah valla.
cok şükür elıf sımayın gece uykusu düzenlı yaklasık 1 haftadır 11 gıbı yatıp sabah 7de acıkıyor karnı doyunca 9 a kadar devam.aman masallah dıyeyım nazar deymesın

canım çok büyüyk geçmiş olsun.. inş ailende bişey yoktur..
herkese selamlar.. güzel bir hafta olamsı dileğiyle inşş..

ülkemize geçmiş olsun.ınşallah daha fazla ölüm haberi gelmez

evet geçmiş olsun allah herkeze salgık versin sabır versin çok zor bişey

yeni inceleri çıkanlar hayırlı olsunopuyorumnanaktan
semoş çağatay gece kaç kere kalkıyo Ceylin 1 aya yakındır gece doğru düzgün uyumuyo mız mız üst dişlerden normalde de 3 kere kalkıyodu emmeye çok şükür dün gece uyudu 3 kere emmeye kalkı biraz mız mızlandı uyudu sabahta bazen 6.30 da bazen 7.30 kalkıyo kalkış saatşne göre ya 9 da yada 10 tekrar uyuyo
ben geç yatıyorum koçişle vakit geçiremiyoruz yoksa ayın 18. annem gelecek o zaman enerji depolarım artık...
elezığdakilere çok geçmiş olsun ölenleri Allah rahmet eylesin ailelerine sabır versin

kızlar naber?çok özledim sizi.ay derin artık hiç fırsat vermıyo ya.pc yı açınca da bşına gelıp kabloları falan çekıştırıyo..gecen hafta çok depresifti mahvetti benı ama bugun haftaya iyi başladık çok şükür.öptüm herkesi.

saolun kizlar cok sukur ailem iyi ama olenlere cok uzuluyorum allah herkese sabir versin senağlama

ayşecim çağatay gece 7:30 da uyuyo
eğer derin dalarsa ses olmazsa çok o zaman 21 de uyanır emer
sonra 24 de emer sonra 3 sonra 5:30 gibi
ama bazen daha çok bazen daha az kalktığı oluyo
değişiyo yani
bu arada ben halimden memnunum yani erken yatıp erken kalkması onun sağlığı için çok önemli benim içinde ii oluyo gün uzun oluyo işler de bitebiliyo bölelikle
ayrıca kaçta yatarsa yatsın asla 7 yi geçirmez kalkmak için
doğdu doğalı böle
bi de biz muhakkak sabah namazında uyanıyoruz hiç farketmiyo saati

iyi geceler kızlar
nasılsınız
biz çok kötüyüz zeynep çok hasta 2 gündür ateş 38,5 düşüremiyoruz öksürürken balgam çıkıyo burnu tıkalı dr götürdük bütün dişleri kabarmış kulağa vurmuş dedi azda üşütmüş tabi offf öksürdükçe içim barçalanıyo ağlarken eli sürekli kulağında allahım hepimizi, yavrularını korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…