canım çok geçmiş olsun kıyamam bak günde 3 kere yada sabah akşam burnuna şırınga ile serum fizyolojik sık. Ceylin dogduğunda doğumdan dolayı balgamı olmuştu o zaman yapmıştım çok faydasını gördük tamamen temizlenip açılıyo burnuiyi geceler kızlar
nasılsınız
biz çok kötüyüz zeynep çok hasta 2 gündür ateş 38,5 düşüremiyoruz öksürürken balgam çıkıyo burnu tıkalı dr götürdük bütün dişleri kabarmış kulağa vurmuş dedi azda üşütmüş tabi offf öksürdükçe içim barçalanıyo ağlarken eli sürekli kulağında allahım hepimizi, yavrularını korusun
ayşecim bu uyanma meselesi gitgide azalmalıymış ama bizimkiler arttırıyolar
ben gündüz öle çok iştahlı emmediğinden her uyandığında emziriyorum
aslında artık yavş yaval kesintisiz uyumalılarmış aklında olsun şekerim
kızlar kzımın ilk incisini simdi kahvaltı yaptırırken gördüm kaşığa geldi elimle baktım ucu gelmiş ağzını acmıyo göremedim ama elime geldi ay nasıl mutlu oldum bilemesiniz gecen hafta ateşlenmesi onaymış demek
sizin de gözünüz aydın.biz de 2 de kaldık başka çıkmadı.ooooooo
maşallah hadi bakalım arkası gelir inş
bizim 2. dişte geldi
çok geçmiş olsun.merhaba kizlar moralim cok bozuk elazigda deprem oldu bilmem haberiniz varmi butun ailem orda nasil korktum bilseniz olenlerede cok uzuldum allah rahmet eylesin:gitme:
çok geçmiş olsun kıyamam.iyi geceler kızlar
nasılsınız
biz çok kötüyüz zeynep çok hasta 2 gündür ateş 38,5 düşüremiyoruz öksürürken balgam çıkıyo burnu tıkalı dr götürdük bütün dişleri kabarmış kulağa vurmuş dedi azda üşütmüş tabi offf öksürdükçe içim barçalanıyo ağlarken eli sürekli kulağında allahım hepimizi, yavrularını korusun
biz 4ledik rahatladık diş olayında
ama bu ara yine çok asabiyiz sanırım yanlardan geliyolar artık
yarın dr a gidicez kontrole 9 ay doluyo bakalım çirozum ne kadar olmuşş
ay bide ishal 3 gün oldu
raahatsız emiyo ama bayağı kaka yapıyo
günde 4 5 kere
belki normaldir ama biz hep kabızdık ya bana mı anormal geliyo
öle değişik bi halde değil ama oldukça yumuşak kaka yapıyo
sudan mikrop mu aldı
sabundan mı oldu çözemedim
küvetinde ördekler vardı onlarla oynnuyodu onlarsız ayağa kalkmak istiyo sinir basıyo beni tek yıkıyom zaten doğduğundan beri
biz 4ledik rahatladık diş olayında
ama bu ara yine çok asabiyiz sanırım yanlardan geliyolar artık
yarın dr a gidicez kontrole 9 ay doluyo bakalım çirozum ne kadar olmuşş
ay bide ishal 3 gün oldu
raahatsız emiyo ama bayağı kaka yapıyo
günde 4 5 kere
belki normaldir ama biz hep kabızdık ya bana mı anormal geliyo
öle değişik bi halde değil ama oldukça yumuşak kaka yapıyo
sudan mikrop mu aldı
sabundan mı oldu çözemedim
küvetinde ördekler vardı onlarla oynnuyodu onlarsız ayağa kalkmak istiyo sinir basıyo beni tek yıkıyom zaten doğduğundan beri
evet canım dişten alt dişlerde de aynısı olmuştu ama üst dişler daha zor geçiyor azılardan korkuyorumemelcim geçmiş olsun sizede canım.. ayşecim sanırsam diştendir sık uynaması canım.. benim bıdıkda bu aralar hiç uyumak sitmeiyor.. yeni yeni huylar çıkarıyor bu bebiş ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?