2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok geçmiş olsun kıyamam bak günde 3 kere yada sabah akşam burnuna şırınga ile serum fizyolojik sık. Ceylin dogduğunda doğumdan dolayı balgamı olmuştu o zaman yapmıştım çok faydasını gördük tamamen temizlenip açılıyo burnu
şırıngaya yarıya kadar serum fizyolojik çekiyosun ben şu küçük 250lilik serumlardan almıştım. burnuna birden sıkıp ters çeviriyosun ne var ne yok akıyo sonra aynı şekilde diğer burna da uygula çok rahatlatır

ayşecim bu uyanma meselesi gitgide azalmalıymış ama bizimkiler arttırıyolar
ben gündüz öle çok iştahlı emmediğinden her uyandığında emziriyorum
aslında artık yavş yaval kesintisiz uyumalılarmış aklında olsun
şekerim

aslında gece emmeyi kesmek istiyorum ama dişten dolayı çok huzursuz huysuz emzirmezsem asla sakinleşip uyumaz hırçınlaşır iyice üst dişlerinin acısı geçsin ona da alıştıracağım inş.

gözünüz aydın.darısı diğerlerinin başına inşallah.

ooooooo
maşallah hadi bakalım arkası gelir inş
bizim 2. dişte geldi
sizin de gözünüz aydın.biz de 2 de kaldık başka çıkmadı.

merhaba kizlar moralim cok bozuk elazigda deprem oldu bilmem haberiniz varmi butun ailem orda nasil korktum bilseniz olenlerede cok uzuldum allah rahmet eylesin:gitme:
çok geçmiş olsun.

çok geçmiş olsun kıyamam.

günaydın kızlar biz 6.30 kalktık akşam 8.30 da uyudu o yüzden erken kalktı gece de 3 kere emdi uyudu 2 gündür gece uykusu düzeldi şu üst dişler görünecek kadar uzayınca daha da güzel uyur inş. alt dişler de öyle olmuştu. azılardan şimdiden korkmaya başladım onlar çıkarken nasıl olacak bilmemakannehir

Son düzenleme:
bizden de günaydınnnn
bizde 6 da kalktık
akşam da 7:20 de uyuyakaldık
ama ben çok uykusuzum azcık ekyif yapim dedim 1 yattık eşimle
bayılıyom uykusuzluktan
birazdan mızlanıcak uykum var diye
o arada bende kahvaltı yaparım
bıdığım yaptı kahvaltısını

Günaydın kızlar,
dünürüm noldu kıyamam kuzuma ben, seni arıyım diyordum yoksun kaç gündür ,bir açtım mesajını gördüm , çok geçmiş olsun canım

Bizde hiç uyumadık akşam kızlar, galiba üst dişler geliyor, çok mızırdandı hep emmek istedi, artık hava aydınlanmaya başlamıştı eşime verdim çocuğu, 7 de biz çıkarken uyudu
bitik durumdayım

günaydın kızlar herkes aynı durumda sanırım uykusuzluktan ölüyorum 10 dk bi çığlık atarak uyandı dişlerden herhalde off off çıksada dişler bütün bebişler kurrtulsa

biz 4ledik rahatladık diş olayında
ama bu ara yine çok asabiyiz sanırım yanlardan geliyolar artık
yarın dr a gidicez kontrole 9 ay doluyo bakalım çirozum ne kadar olmuşş
ay bide ishal 3 gün oldu
raahatsız emiyo ama bayağı kaka yapıyo
günde 4 5 kere
belki normaldir ama biz hep kabızdık ya bana mı anormal geliyo
öle değişik bi halde değil ama oldukça yumuşak kaka yapıyo
sudan mikrop mu aldı
sabundan mı oldu çözemedim
küvetinde ördekler vardı onlarla oynnuyodu onlarsız ayağa kalkmak istiyo sinir basıyo beni tek yıkıyom zaten doğduğundan beri

maşallah maşallah annesi 9 bitti öyle mi
çok huysuzlar tatlım bizimki de öyle dişten dolayı

kahvaltımızı yaptık klasik ev işleri var öğlenden sonra ark gitcez

semoşum kakası su gibi değilse isal değildir merak etme canım. arada ceylinde fazla yapıyo ama su gibi yapmıyo. zaten hiç katı yapmadı daha hep yumusak yapıyo krem gibikaydirigubbakcemile3

emelcim geçmiş olsun sizede canım.. ayşecim sanırsam diştendir sık uynaması canım.. benim bıdıkda bu aralar hiç uyumak sitmeiyor.. yeni yeni huylar çıkarıyor bu bebiş ya..

bizim kız akşaalrı 10 dan önce uyumuyor.. en erken 10 yani.. hel bu arlar nerdeyse 12 yi buluyor ya

bu ara herkes dişten çekiyo Allah yardımız olsun bebişlerimizinde canı yanmasın inş. agrısı o kadar kötüymüş yavrucaklar ne yapsın yine iyi dayanıyorlar

emelcim geçmiş olsun sizede canım.. ayşecim sanırsam diştendir sık uynaması canım.. benim bıdıkda bu aralar hiç uyumak sitmeiyor.. yeni yeni huylar çıkarıyor bu bebiş ya..
evet canım dişten alt dişlerde de aynısı olmuştu ama üst dişler daha zor geçiyor azılardan korkuyorum

kızlar bize doktor dediki anne sütünü başka bişeye karıştırma besin değeri azalır dedi,
ama benim sağdığım sütü ertesi gün içmiyor, ne biberonla ne bardakla
bende herobaby ballı 8 tahıllıya anne sütü karıştırıp içine peynir yumurta kahvaltısını öyle veriyor annemler
aranızda böyle bişey duyan varmı, siz nasıl yapıyorsunuz ?
içim hiç rahat değil

günaydın kızlar.biz uzun zaman sonra kocamla baş başa uyuyabildik:) of derin feci şekılde dadandı bızım yatağa.ben de akşam uyuttum yanına da uzerımden çıkardığım body'i bıraktım kokumu aldı herhalde ordan uyudy.gerçi sabah 5 gıbı gene çığlığı basıp geldi ama olsuın.epey uyuduk döne döne:)
biz de kakltık kızımla kahvaltımızı yaptık ben pilatesimi yaptım.şimdi ev toplıycaz öğlen de anneme gıdıcez.bu arada öğlen somon verıcem derıne ama yağlı bı balık dıye de çekınıyorum.siz nasıl verıyorsunuz ya da verıyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…