günaydın kızlar.biz uzun zaman sonra kocamla baş başa uyuyabildik:) of derin feci şekılde dadandı bızım yatağa.ben de akşam uyuttum yanına da uzerımden çıkardığım body'i bıraktım kokumu aldı herhalde ordan uyudy.gerçi sabah 5 gıbı gene çığlığı basıp geldi ama olsuın.epey uyuduk döne döne:)
biz de kakltık kızımla kahvaltımızı yaptık ben pilatesimi yaptım.şimdi ev toplıycaz öğlen de anneme gıdıcez.bu arada öğlen somon verıcem derıne ama yağlı bı balık dıye de çekınıyorum.siz nasıl verıyorsunuz ya da verıyor musunuz?
kızlar anne sütünden ne zaman kesmeyi düşünüyorsunuzzzz???? ve nasıl keseceğiz bu bebişleri memeden bu konuda bilgisi olan var mıııı varsa paylaşşınnnnn????
:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5Bende 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum, inşallah azalmaz kesilmez sütüm
kızlar anne sütünden ne zaman kesmeyi düşünüyorsunuzzzz???? ve nasıl keseceğiz bu bebişleri memeden bu konuda bilgisi olan var mıııı varsa paylaşşınnnnn????
Sağol canım öyle yicek artık napıyımşeker kız bende sütümü katıyorum bişeylere bişey olmaz ver hiç olmzsa öyle alsın korkma
bizimde 4gündür ateşimiz var yanlar geliyo dokytora gtiitk dün dişlerden dedi cigerlertam atmamış balgamı 3daha kullanacaz deminde buhar aldık 3dedi ama getieremiyecem galiba çok zor oluyo getirmek
dişler de kızlar hele üstler çok zor benimki kaçkele aglıyo üstler daha çok zor şimdiden hepimize geçmiş olsun
valla canım benimkide pek istekli degil başından beri ay 4 aya kadar emsin ay hadi 6 ay olsun derken 9ayı bitti 1yaşına kadar artık sabediyom olmadı kesecem sagmaktan sıkıldım çok az emiyo sagıyorum yeter okdar valla ben elimden geleni yaptım
zaten emdirmezsen süt kesilirmiş yavaş yavaş bide benim arkadaşım ayakkabı boyası sürmüştü 2 günde bıraktılar çocukları hemde deli gibi emiyolardı
Sağol canım öyle yicek artık napıyım
İnşallah çabucak iyileşir kuzun
sende sagol canım amin inş
Ayakkabı boyasımı :1shok: ne insanlar var, birde öyle emdirmeyemi çalışmışlar
yazık bebişlere,
benim üst komşum sirke sürmüştü bıraktırmak için
valla öyle olunca emmemişler canım kara görünce annesi pis demiş bakıp bakıp emmemişler
Kızlar burnu hep tıkalıydı benim oğlumun doktor soğuk buhar makinesi alın dedi
aldık çok rahatladı yavrum
arzumun ioniser özelliğide var, benim bile nefesimi açtı, bendede astım var
hepsiburdadan aldım
tavsiye ederim kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?