2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım biz ne balık yiyorsak biraz onada yediriyorum
balık çok faydalı
zaten büyüdüler artık annesi korkma
afiyet olsun

merhaba kızlar bizim kulak iltihbımız geçmemiş ilaca devam ilaç vermek de ölüm bizimkine allahtan bronşit falan olmamış .ben de gün rapor aldım kızıma babaanne bakıyo o da hasta biraz kızıma bakıyım da iyileşsin.

canım bizim de bir ara öyleydi kötü alışmıştı ama eskiye döndü yanına alırsan öyle gider bence.
semacım o ishal sayılmaz su gibi olusa ishaldir.
havacım geçmiş olsun.

slm hasta bebıslere cok gecmıs olsun.kısa zamnda ıyılesırler ınsallah.
semacım bencede ıshal degıldır merak etme canım.
elıf sımayda sabah kahvaltısnı yaparken sert yapıyor kakasını sonraları normal yapıyor.bebeklerın kabız olması çok kötü.
oyyy oyyy hergun ne yedırecem dıye düşünmek delı edıyor benı.ne yapsam kızıma acep?

kızlar anne sütünden ne zaman kesmeyi düşünüyorsunuzzzz???? ve nasıl keseceğiz bu bebişleri memeden bu konuda bilgisi olan var mıııı varsa paylaşşınnnnn????

kızlar anne sütünden ne zaman kesmeyi düşünüyorsunuzzzz???? ve nasıl keseceğiz bu bebişleri memeden bu konuda bilgisi olan var mıııı varsa paylaşşınnnnn????

canım ben 1.5 2 yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum daha çok erken kesmek için

kızlar herkese selam günaydın tünaydınn
hasta bebişlere çok geçmiş olsun kısa zamanda iyileşsinle inşallah
biz dün doktora gittik kontrolümüz vardı ciğerlerde ve kulakta iltihap kalmamış hırıltısı devam ediyo alerjik bi hırıltıymış alerji şurubuna devam ediyoruz herşeye alerjisi var bizimkinin metal kaşıkla verdim bi defa yemek ağzı burnu sivilce içinde kaldı metale bile alerjisi varmış meğer herşeye alerjimiz var yani işimiz zooorr
bizde birazdan çıkçaz oğlumla bi bakayım dedim

ben sağarak verdiğim için ve sütüm az olduğu için ya nisanda yada 1 yaşını doldurduğunda bırakıcam.

şeker kız bende sütümü katıyorum bişeylere bişey olmaz ver hiç olmzsa öyle alsın korkma
bizimde 4gündür ateşimiz var yanlar geliyo dokytora gtiitk dün dişlerden dedi cigerlertam atmamış balgamı 3daha kullanacaz deminde buhar aldık 3dedi ama getieremiyecem galiba çok zor oluyo getirmek
dişler de kızlar hele üstler çok zor benimki kaçkele aglıyo üstler daha çok zor şimdiden hepimize geçmiş olsun

sema cım benimkide hep kabızdı şimdi isal gibi 4,5 kez yapıyo dişleri çıkan bebkler isalde olurlar korkma

valla canım benimkide pek istekli degil başından beri ay 4 aya kadar emsin ay hadi 6 ay olsun derken 9ayı bitti 1yaşına kadar artık sabediyom olmadı kesecem sagmaktan sıkıldım çok az emiyo sagıyorum yeter okdar valla ben elimden geleni yaptım

zaten emdirmezsen süt kesilirmiş yavaş yavaş bide benim arkadaşım ayakkabı boyası sürmüştü 2 günde bıraktılar çocukları hemde deli gibi emiyolardı

Sağol canım öyle yicek artık napıyım
İnşallah çabucak iyileşir kuzun

Ayakkabı boyasımı :1shok: ne insanlar var, birde öyle emdirmeyemi çalışmışlar
yazık bebişlere,
benim üst komşum sirke sürmüştü bıraktırmak için

Kızlar burnu hep tıkalıydı benim oğlumun doktor soğuk buhar makinesi alın dedi
aldık çok rahatladı yavrum
arzumun ioniser özelliğide var, benim bile nefesimi açtı, bendede astım var
hepsiburdadan aldım
tavsiye ederim kaydirigubbakcemile2

aa canım bende düşünüyorum nekadarki taksitlemi aldın ben bak eletemiyorum sogukda var gitmemlazımdı düzelecekderkendahada hasta olmasından korkuyorum

kızlar naber bakalım naptınız ben şimdi kayınvalidemdeyim bi bakayım dedim ama pek konuşmamışsınız ben yokkenkaydirigubbakcemile3

canıkm oh yine gezmelerdesin sana özeniyorum he :)batuhanda iyiymiş sevindim
kız çocugu geziyorum diye üşütme he teyzesi sana kızar he:) işin şakası yazan pek yok

aradamayıs annelerine bakıyorum onlar iyice kaynaşmış buluşmalar çok yitanıyolar biz bi kuramadık ortamya

aynen canım valla neden böyl bilmem gerçi istanbul buluşması var 20 martta bakalım bnde gitmeyi düşünüyorum üşütmem teyzesi merak etmekaydirigubbakcemile2

herkese selam.okuyup okuyup çıkyorum.zaten eski tadı kalmadı topiğin..
herkes kopuk ..
neyse bugün misaiflreirm vardı..çok yoruldum.okadar gürültüye rağmen kıızm güzel uyudu..
kadının biri yağmura hediye getirmiş.gidince açtım baktım.eşofman takımı ve MAKARNA...
ewt yanlış görmediniz MAKARNA.kaydirigubbakcemile3
allah aşkın böle bi adet mi var bileniniz duyanaınız varmııaklinialirimsmile
şaştım kaldım...olsun demekki var bildiğii ama hala gülüyorum.tuhaf geldi ne bileymm...sempatiksalakcinni
neyse öptüm hepinizi hoşçakalın.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…