sema cım benimkide hep kabızdı şimdi isal gibi 4,5 kez yapıyo dişleri çıkan bebkler isalde olurlar korkma
valla canım benimkide pek istekli degil başından beri ay 4 aya kadar emsin ay hadi 6 ay olsun derken 9ayı bitti 1yaşına kadar artık sabediyom olmadı kesecem sagmaktan sıkıldım çok az emiyo sagıyorum yeter okdar valla ben elimden geleni yaptım
zaten emdirmezsen süt kesilirmiş yavaş yavaş bide benim arkadaşım ayakkabı boyası sürmüştü 2 günde bıraktılar çocukları hemde deli gibi emiyolardı
aynen canım valla neden böyl bilmem gerçi istanbul buluşması var 20 martta bakalım bnde gitmeyi düşünüyorum üşütmem teyzesi merak etmekaydirigubbakcemile2
sormaaaaaaaaaaaah semacım ne dertliymişsin yaww kıyamam ben sana
aynen canım valla neden böyl bilmem gerçi istanbul buluşması var 20 martta bakalım bnde gitmeyi düşünüyorum üşütmem teyzesi merak etmekaydirigubbakcemile2
nasılsınız kızlar valla benim düzen sastı elanında uyuyo şimdi kalkargece kaçta yatar allah bilir eşimde yok cumartesiye kadar gözlerimden uyku akıyo uyusam kalkamam nescfeyle duruyom öğleden sonra komsuyagittik biraz bakındı sonra nerde zarar var oraya bende peşinden tabi 5 dk oturmadım aman bide yürüseler bir yere gidemicez demek emeklereyerk her odayı gezdik offff off son yarım saat kuşağımda ve ayakta düşünün kolum koptu sandım kimsede durmuyo getir biraz dinlen demedi bundan sonra ya eşimle giderim yada samimi olduğum kişilere insan diken üstünde oturuyo vallaa
kızlar marariste buluşma yapalım hem tatil olur :))))))))))))
beklerim
kaç walla canım burlar güzel gerçi benim memleket bursa orlarda benim gözümde tütüyo çok zor ya uzak olmaksenağlama:gitme:sormaaaaaaaaaaa
doyamadım
çok özledim
ah ah ahhhhh
neyse yaw allah büyük bi yol bulup kaçarım belkiiiii
olur ne güzelde olur ama rüyalarımızda olur belkiboshayallersmilekızlar marariste buluşma yapalım hem tatil olur :))))))))))))
beklerim
Hepsiburada.com : Arzum Bebbe İyonlu Ultrasonik NeMLendirici | Anne & Bebek & Çocukaa canım bende düşünüyorum nekadarki taksitlemi aldın ben bak eletemiyorum sogukda var gitmemlazımdı düzelecekderkendahada hasta olmasından korkuyorum
Bende bakıyorum mayıs annelerine, çok güzel arkadaşlıkları var gerçektenaradamayıs annelerine bakıyorum onlar iyice kaynaşmış buluşmalar çok yitanıyolar biz bi kuramadık ortamya
ben duydum canım, bana kesmeşeker bile getirmişlerdiherkese selam.okuyup okuyup çıkyorum.zaten eski tadı kalmadı topiğin..
herkes kopuk ..
neyse bugün misaiflreirm vardı..çok yoruldum.okadar gürültüye rağmen kıızm güzel uyudu..
kadının biri yağmura hediye getirmiş.gidince açtım baktım.eşofman takımı ve MAKARNA...
ewt yanlış görmediniz MAKARNA.kaydirigubbakcemile3
allah aşkın böle bi adet mi var bileniniz duyanaınız varmııaklinialirimsmile
şaştım kaldım...olsun demekki var bildiğii ama hala gülüyorum.tuhaf geldi ne bileymm...sempatiksalakcinni
neyse öptüm hepinizi hoşçakalın.....
Kıyamam semoşum, inşallah gidersin bir günsormaaaaaaaaaaa
doyamadım
çok özledim
ah ah ahhhhh
neyse yaw allah büyük bi yol bulup kaçarım belkiiiii
Canım bende neskafeyle duruyordum iki gündür ama süte geçti galiba , kayra hiç uyumadı akşam , daha beter oldunasılsınız kızlar valla benim düzen sastı elanında uyuyo şimdi kalkargece kaçta yatar allah bilir eşimde yok cumartesiye kadar gözlerimden uyku akıyo uyusam kalkamam nescfeyle duruyom öğleden sonra komsuyagittik biraz bakındı sonra nerde zarar var oraya bende peşinden tabi 5 dk oturmadım aman bide yürüseler bir yere gidemicez demek emeklereyerk her odayı gezdik offff off son yarım saat kuşağımda ve ayakta düşünün kolum koptu sandım kimsede durmuyo getir biraz dinlen demedi bundan sonra ya eşimle giderim yada samimi olduğum kişilere insan diken üstünde oturuyo vallaa
Gel canım sen bekleriz herzaman, ailen bursadamı? hangi semtteler?kaç walla canım burlar güzel gerçi benim memleket bursa orlarda benim gözümde tütüyo çok zor ya uzak olmaksenağlama:gitme:
olur ne güzelde olur ama rüyalarımızda olur belkiboshayallersmile
Sağol filizcim sanada kolay gelsin,günaydın annişler kolay gelsin çalışan anneler
hiç duymadım cnm walla makarna hadi bebek götürmeye gidince yumurta konurda makarna gibi olsunmu demek istemiş acebasositososito
Hepsiburada.com : Arzum Bebbe İyonlu Ultrasonik NeMLendirici | Anne & Bebek & Çocuk
buhar makinesi bu canım 79 tl 8 taksite böldüler
Bende bakıyorum mayıs annelerine, çok güzel arkadaşlıkları var gerçekten
benim oğlumda 22 mayıs doğumluya, neler yapıyorlar neler yediriyorlar takip ediyorum bende :)
ben duydum canım, bana kesmeşeker bile getirmişlerdi
yoğurt ,çay , makarna falan götürüyorlar
Kıyamam semoşum, inşallah gidersin bir gün
Canım bende neskafeyle duruyordum iki gündür ama süte geçti galiba , kayra hiç uyumadı akşam , daha beter oldu
bugün içmemeye çalışıcam , ama nasıl çalışıcam bu halde bilmiyorum
Gel canım sen bekleriz herzaman, ailen bursadamı? hangi semtteler?
Sağol filizcim sanada kolay gelsin,
sen de erkencisin kaçta işbaşı yapıyorsun
Kızlar herkese günaydın,
Ben çok feci uykusuzum zor duruyorum , dün de uykusuzdum ya işte bütün gün kahve içtim ayakta durabilmek için ama süte geçti herhalde
yusuf kayra bütün gece , oyunlar, kikirdemeler, hoppucuklar, altını değiştireyim rahatlar belki uyur dedim, bizim yatağa işedi, gece yarısı çarşaflar değişti, yatağı sildim
off off , çalışan anne olmak ne kadar zormuş
Hepsiburada.com : Arzum Bebbe İyonlu Ultrasonik NeMLendirici | Anne & Bebek & Çocuk
buhar makinesi bu canım 79 tl 8 taksite böldüler
Bende bakıyorum mayıs annelerine, çok güzel arkadaşlıkları var gerçekten
benim oğlumda 22 mayıs doğumluya, neler yapıyorlar neler yediriyorlar takip ediyorum bende :)
ben duydum canım, bana kesmeşeker bile getirmişlerdi
yoğurt ,çay , makarna falan götürüyorlar
Kıyamam semoşum, inşallah gidersin bir gün
Canım bende neskafeyle duruyordum iki gündür ama süte geçti galiba , kayra hiç uyumadı akşam , daha beter oldu
bugün içmemeye çalışıcam , ama nasıl çalışıcam bu halde bilmiyorum
Gel canım sen bekleriz herzaman, ailen bursadamı? hangi semtteler?
Sağol filizcim sanada kolay gelsin,
sen de erkencisin kaçta işbaşı yapıyorsun
Kızlar herkese günaydın,
Ben çok feci uykusuzum zor duruyorum , dün de uykusuzdum ya işte bütün gün kahve içtim ayakta durabilmek için ama süte geçti herhalde
yusuf kayra bütün gece , oyunlar, kikirdemeler, hoppucuklar, altını değiştireyim rahatlar belki uyur dedim, bizim yatağa işedi, gece yarısı çarşaflar değişti, yatağı sildim
off off , çalışan anne olmak ne kadar zormuş
iyiyim ilkecim sen nasılsın pek gelmiyorsun gelsene bacımmmmmmmmmm
yerim ben onu ,maşallah prensesimegünaydın hanımlar emelcim gece gece iş çıkarmış sana yaramaz...
ceylin bugün 8 de uyandı çok sevindim. gece 2 kere kalktı 12 de 2 de sabahta 6 kalkıp emdi 8 e kadar uyudu.sanırım üst dişlerinş sıkıntısını atlattı.dün acayip neşeliydi kuzum maşallah.bahçeye köpek geldi burda süs köpeği çok fazla her evde var nerdeyse evler hep bahçeli olduğu için.bizimki köpeği gördü Allahım nasıl kahkaha atıyo Ceylin çok güler yüzlü bi bebek hep gülümser ama kahkaha atmaz.babasıyla gıdıklarız anca öyle oda fazla değil dün o kadar şaşırdıkki köpek dilini sıkarıp soluk aldıkça bizimki kırılıyo gülmekten.sonra markete gitti durmadan konuşuyo hiç susmadı dede baba ane gel hadi aba cic gel hadi hadi dedi durdu
hadi hadi yi de altını değiştirirken hiç durmuyoo inanın zor bağlıyorum bende şarkı söylüyorum dursun diye oda öğrendi hadi hadi hadi deyip duruyokaydirigubbakcemile3
Bizim içinde gezin canım, iyi eğlenceler...bende duymadım cnmm.ama demekki varmışşsempatiksalakcinni
emelcim cnm çok zor ewt ama mecbur hayat şartları işte..
günaydın kızlarrrrrrr..
yağmur uyuyo bende kahvaltımı yapayım dedim bari.
gezmeye gidicez bugün kızımla.havada güzel..
hepinizi öptükk hoşçakalın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?