2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ceylinde iyi teyzesi hep yaramazlık peşinde gözüm ayıramıyorum üstünden hep tehlikeli şeyler yapıyo geçen gün yürütecle tepsinden çekip mama sandelyesini devirdi son anda yetişip tuttum.çok güçlü ya herkül gücü var sıpada şimdi uyudu bizimde gündüz uykumuz yok öğlen 1 saat en fazla zaten sabah ve öğlen 2 kere uyuyo gün boyunca ana kız gezin bakalımopuyorumnanaktan
yerim ben onu ,maşallah prensesime
opuyorumnanaktanŞeniz

uyudu sandım uyumamış cadı alıp geldim ne güzel bulaşığımı yıkayacaktım neyse önce evi süpüreyim bari Allahtan seviyo süpürgenin sesini

herkese günaydınnnn :)) artık büyüdü miniklerimizz ve hiçbir yere sığamıyorlarrr ben işe yanımda getiriyordum ama artık olmuyorrrr çünküü hesap kitap bütün kağıtları yiyo yırtıyoooo gözlerimin içine baka baka ben yetişene kadar hepsini hallediyoo vallaaaaa o yüzden iş yerinde zapdedemiyorummm artıkkkkk.....
annemle anlaşma yaptıkkkk duru hnm a o bakacakkkk annem işten çıktııı duru ya artık o bakıyo sabah bırakıyorumm akşamm alıyorummmm en iyisi bu olduuuu sanırımmm gözüm arkada kalmıyooo çünküüü çok düzenli uyuyooo yemeğinii yiyoooo oyun oynuyoooo çokkk mutluyummmmm çokkkkkkkkkk benimle beraberrr işyerinde sürünüyoduuu içimm acıyoduuu yavrumaaa kaydirigubbakcemile2

inşallah emoşum
çağatayda gece arada uyanınca kıh pıh pişeler diyo bağırıyo bile ama hiç yüz vermiyorum
hop yatağa sağa sola dönerek dalıyo
ay bi de gece gece çiş yapmış sıpam benim yirim onun işeyen yerlerinikaydirigubbakcemile3

çağatay da öle anca gıdıklanınca kahkaha atar bi de yayaya şaşaşa kartal kartal çok yaşa deyince sempatiksalakcinni

ay bende dur dur diye diye bağlıyorum bezinni oğluş da artık sıkılınca ya da çok öpünce biz du du du diyo
o şarkı işini hiç sorma iş yaparken bağıra bağıra bi de takıntılı şarkıları var onları sölüyorum artık ööööğğğ geldi bana o sıkılmadıııı

kayganamın kedisi var simsiyah evde
bizimki de ona hasta arada götürüyorum babanneye kediye bağırıp çığlıklar atıp duruyooo
ben nefret ediyom uyuz kedidennn
kaç kez sevim ded,im hır hır
ulen bi de anası gidince mamasını veririm opisliğini temizlerim yaranamadık hayvana

günaydın kızlar topik ne kadar kalabalık ne güzel

sorma eskiden ne kalabalık olurduk ah ah ah
en az 13 14 kişi napalım böle de idare ediyo herkes samimi ne güzelll

uyudu sandım uyumamış cadı alıp geldim ne güzel bulaşığımı yıkayacaktım neyse önce evi süpüreyim bari Allahtan seviyo süpürgenin sesini

kızzz bu senin ceylinnaz hanım gecemi doğdu yükseleneleri mi aynı bunların benimki
benimki gece 2:30 da doğdu bayılıyo biz nereye o araya süpürge en ii dostu
bi de çamaşır makinesiiii öleee izler
hı bi de mutfak sandalyelerinin bacaklarının boyalarını dişleemek görmesem dımdızlak edecek eşşek

yasemincim inan senin kadar sevindim sıcacık evinde oynasın işte ananeyle beraber ohhhhhh
allah razı olsun annecindenn

çalışan olmak çok zor.bebeğim var üstüne annem kemiğini kırdı.üstüne sınavım geldi.biryerden taviz vermem gerekiyor.olan benim kariyere oluyor.şuan sadece şirketteki konumumu korumaya çalışıyorum.ilerleme yok hiç.Allah yardımcımız olsun hepimizin

bizdede süpürge var buğün temizlik yapalım kızlar kanıbahar verdiniz mi hiç gaz cok yapar dediler

gercekten zor calışan anneler için cnm allah kolaylık versin çocukta yaparım kariyerde diyosunne güzellll:teytey:

diyomda kariyer sekteye uğruyo malesef.Neyse canı saolsun minik kuşumun o herşeye değer.

yok sabah 9.15 te doğdu bak hiç bakmadım yükseline bi bakayım. yengeç burcu sakin olur diyolardı yok annem kuduruk benimki..kaydirigubbakcemile3
bizimde tarha saplı koltuklar onun kol koyma yerlerini dişliyo ne bulsa agzına sokuyo zaten yaramazlar

Canım çok sevindim , çok iyi olmuş hem senin için, hem yavrun için

:roflol: yime teyzoşu, kesçez büyüyünce onu kırt diye

kedileri hiç sevmiyorum ben, tüylü tüylü ıyyy, tövbe tövbe günahada giriyorum ama

Canım ya, gidemiyormusun sınava, üzüldüm şimdi
Hep fedakarlık yapmak gerekiyor kendi hayatın kalmıyor anne olunca

bizdede süpürge var buğün temizlik yapalım kızlar kanıbahar verdiniz mi hiç gaz cok yapar dediler
ben 6 aylıktan beri haşlayıp sarı suyunu döküp çorbasına falan koyuyorum canım
hiç bişey olmadı ver bence çok faydalı
birde hafif haşlayıp buzluğa da atıyorum küçük parçalar halinde , çorba yaparken hop içine
çok pratik oluyo

saol emelcim bende öyle sebze yemeğine katıyodum tek vermedim koca bir karnı baharı haşladımöğlen kendim yiyiceğim diyetteyim ya kuzumada vereyim buzlukta duruyosa iyimiş atarım kalanı

dün yeni komşu geldi Ceylinin küpelerini görünce çok iyi yapmışsın dedi 1. sınıfa giden bi kızı var korkuyormuş deldirmiyormuş kulağını, hevesleniyormuş ama korkuyormuş

çok sagol canım hemen bi bakayım
benimkide 25 mayıs dogumlu ilk orda yazmaya başlamıştım ben ama onlar beya iç içeler baktım buraya geçtim bende bakıyorum arada hepsinibildigim için

saol emelcim bende öyle sebze yemeğine katıyodum tek vermedim koca bir karnı baharı haşladımöğlen kendim yiyiceğim diyetteyim ya kuzumada vereyim buzlukta duruyosa iyimiş atarım kalanı

kızlar ben karnı bajarı 6aylıktan beri veriyorum 1 çiçek kadar hiç bişey olmadı

kılar nasılsınız bakalım dün oğluşum 4 tane hamsi yedi bu sabahta ekmeğe labne tereyağ sürdüm yumurtayla yedi çay olarakda ıhlamur içti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…