2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba herkese evde olmak ne güzel ya kızım da çok mutlu.
oh yarasın neslihan allahım benim de şunu şunu yedi dedğim günler gelecek mi sabahtan beri açtı az önce mama içti uyudu

canım merhaba sen çalışmıyormuydun ben öyle hatırlıyorum?

Kızlar Zeynep çok hastaymış, Havva'yı aradım şimdi yine doktora gidiyorlarmış
çok öksürüyor telefondan bile duyuluyor, ateşide varmış
dua edin lütfen güzel gelinime iyileşsin çabucak :çok üzgünüm:

ay kıyamam ya çok zor hastalık.emelcim çalışıyorm da rapor aldım bu hafta kızım biraz rahatsız ya

gecmiş olsun bütün bebişelere neslihan maşşalah cnm

hasta bebişlere geçmiş olsun çok zor çook geçen hafta bizde yaşadık acillere bile gittik ahh ahh olympos gelir cnm merak etme sıkmada hiç canını

Allah zeynep e acil şifa versin inşallah.

Neslihancım batuhanada maşallah onada geçmiş olsun.

Olympos benim kızda herşeyi zorla yiyor ısrar edince yada boğazına küçücük bir parça takılınca kusuyor hemen.

emelcim bu hafta izin alıp ders çalışacaktım.Nerde izin almak annemi hastaneye götürünce işler sarktı.Haftasonu annemde kaldım.Her akşamda anneme gidiyorum.Nasıl sınava gidimki bu durumda.Herşeyde bir hayır var diyip geçicez bakalım.3 hakkım kaldı hallederim Allah ın izniyle

ay kıyamam ya çok zor hastalık.emelcim çalışıyorm da rapor aldım bu hafta kızım biraz rahatsız ya
İyi yapmışsın canım, nasıl oldu kızımız iyimi biraz daha?

Herşeyde vardır bir hayır, inşallah bir kerede verirsin bir dahaki hakkında
Anneciğinede Allah şifa versin

geçmiş olsun çok zor hastalık benimkide birhaftadır hasta ancaii biraz tamda atamadı havalardan herekz hasta dikkatedin kızllar

canım aynı benimkide öyle baktım olmuyo süzgeçden geçriyorum ozman mecbur yiyo

ay canım yaaa
geçmiş olsun havvacum zeynep kızımızaaa allahım acil şifalar versinn

bizde dr a gittik geldikkk
çağatayım 8600gr 76 cm olmuş
herşey yolunda 420 gr almış bu ay dr çok beğendi bu aylar ben çağataydan kilo beklemiyodum du hareketle ii kilo vermemiş dedi
ayakkabı işini sordum yürümeden ayakkabı yok dedi önce yürüsün sonra konuşuruz dedi
ferberi anlattım uykusunu anlattım çok ii yapmışsınız cesaretiniza bravo dedi
türkiye de pek sıcak bakılmıyo dedi ben 3 çocumuzuda öle alıştırdım annelerinin karşı çıkmasına rağmen dedi
gündüz uykusu için çok önemli nasıl uyuyosa öle uyusun dedi
biraz fedakarlık kendi 1 yaşından sonra zaten öğrenir gece kendi uyuyusa dedi

ya bi de kızla eşim tutturdu çağatayın saçlarını kesicem diye bende istemiyorum berberi eve getiricekmiş dr da olur dedi ben üşümezmi dedim yaza kestirin dedi güldü bıngıldağa dikkat edin ama dedi
nasıl durcak saç kesilirken bilmemmm
of gıcık herif inadı tuttu uyuzzzzzzzz kalsın oğlumun güzel saçları ben çok seviyorummm

kıyamam ya zeynep inş. iyileşir en kısa zamanda
maşallah çagatay beye

maşşalh oğlusuna cnm 10.aya girmişiniz sizde ne güzel saç konusunda erkek problem olma bizimki kız ama babamız tutturdu kazıtcam gür çıksın diye kestirmem dedim hele dene olcakları görürsün dedim söylüyoda takan yokalsanaalsanasmile

valla ne bu traş merakı ya
of zaten döküldü tekrar çıktı doğumda olan saçları değilki illa ki rahatsız edecek oğlanı traştan soğutcak bişe değil
bugün bile dr elledi diye ne kadar ağladı hoşlanmıyo yabancılar ellesin yaklaşsın
bi rahat bırak oğlumu ya offf
kendinin resimleri var nerdeyse beline incek saçlar uyuz

semosum masallah cagatayımıza .uykuları nasıl kendı uyuyormu artık?
esıne kızmakta haklısın bu zamanlarda anneye düşkünlük var yapabcılar yaklasınca cok korkuyorlar yanı en azından benımkı öyle.cıglık çığlıga düşünemıorum .kurtlanmadıya bıraz daha beklesın esın ne olacak?psikolojısı bozulur aman dıkkat.

havvacım zeynebimizede cok gecmıs olsun acıl şifalar dılıyorum canım

ayşecim gündüz değilde gece uyuyo
gündüz beşiğini oyun parkı gibi kullanıyo eşşek
hala ayakta gündüz
deniyorum olmuyo
bakalım arada denemeye devaö ediyorum ama sanmıyorum o işi kendi öğrenene kadar ben öğretemicem çok inatçı çünkü
amannnnn adam taktı ne varsa saçlarında ay ölede güzelki uzun uzun dümdüzzz:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…