ay yerim ben onlari.yeter ki evimizden onların sesi gelsin.Benim ki besikde uyumak istemiyor.2 gundirr yanimida uyuyo. ben esimle bir tarafa sıkılıb uyuyoruz0.Ne yapalımgünaydın anneler nasılsınız
valla bu gece bana da uyku yoktu bi kere babamın öksürmesinden ağlayarak uyandı çok korktu,zor durdurduk.sonra uyuttum bi daha uyandı gözlerini açtı uyumuyo bikaç saat oturduk yıldızlı gecelere bakarak zar zor uyuduk. sabbahta erkenden ayakta ayyy evin içinde gezmedik oda bırakmıyo tekrar tekrar merak ve araştırma olayını abarttı sanırım. saçımızı çeke çeke dediğini istediğini yaptırıyo yapmazsan yandın hem saçını çekiyo hem de avazı çıktığı kadar bağırıyo kulağım çınlıyo şuan da bile.
ay yerim ben onlari.yeter ki evimizden onların sesi gelsin.Benim ki besikde uyumak istemiyor.2 gundirr yanimida uyuyo. ben esimle bir tarafa sıkılıb uyuyoruz0.Ne yapalımdelikafadulden
Disdendir bence bu kadar huyzusluk.
Disdendir bence bu kadar huyzusluk.
hos bulduk bitanem.eski uyeyim dogum iznine cikmistim yeni dondum.hayir 30 haziran
hos bulduk bitanem.eski uyeyim dogum iznine cikmistim yeni dondum.hayir 30 haziran
günaydın kızlar filiz sanada günaydın cnm valla hep öyle gec uykusu yok haranm bize bizde diş mi gaz mıanlamadım ama gaz dı dün karnıbahar gedirmiştim tek ilk kez yedi gece 1bucukta bi kalktı kaçtı bilmiyom ayaklarını kasıyodu hep yavrum sırtını ovaladım karnmını felan sonra adacayı yağı vardı bebekken kullanmıştık ondan sürdüm en son masaj yaptım 10dk feln uyudu kuzumsonra 7 kalktı bana bakıyodu bende bakmadım arkamı döndüm bi baktım uyumuş sonra 8de kalktıkkkk kahvaltı yapacağız birazdan
günaydın canım ya çok huysuz oldular demi gazdan da olabilir ela
diş çıkmadı daha demi hiç altlar çıktı bizim üstlerde geliyo sanırım
çıkardık allatan pazartesi cnm
kızlar doğum günü cekilişi yapalım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?