2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben yılbaşında yoktum annemdeydim katılmak istememiştim giremiyorum diye nasıl yapmıştınız bilen birisi organize etsin bende varım ya ayrı topik açalımyada doğum günü topiğinde konuşalım burda kaynıyooo

tatlım valla bi bilgim yok bende katılmamıştım

Herkeze ve bebişlerine slm lar.hepinizi ve bebişlerinizi öpüyoruz .bizde büyüdük koca adam olduk ,diş çıkardık , ameliyat olduk.ama annesi yani ben yoğunluktan ne kadınlar kulübüne girebilir nede kendine zaman ayırabilir oldum.işlerinde işleri 4 ay izinden sonra ancak toparlayabildim .işler bitmedi ama yoğunluk azaldı.umarım herkez ve bebişleri iyidir sağlıklıdır.bu aralar takipteyim kısa bir süredeolsa buralardayım.bakalım kimler ne yapmış.bebişlerin son halleri nedir.hapsi ayrı güzeller hepsi birer melekler.

Kızlar nasılsınız??
Zeynebim çabucak iyileşir inşallah...
Hasta bebişlere geçmiş olsun...
Çekilişe bende varım...
Biz çok heyecanlıyız çok yakın kız arkadaşım yarın doğum yapacak...sabah 6 da hastaneye gidicez...oğluşuma kanka gelio ...
öpüyoruz hepinizi.....

Vildancım hoşgeldin, ne ameliyatı oldunuz geçmiş olsun ?

Geçen çekilişi Nazla Saadet yapmıştı ama girmiyorlar galiba artık
gönüllü biri yapsın,

Pınarım nasılsın, Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin arkadaşına,
resimde süper, yıldızlı batuş , yerim ben onu

hadi çelkilişe gönüllü kim

çekilişte biz de varızzzz unutmaynnn buraya fazla takılamıyorumm ama işlerden dolayııı okuyup ta yazmayanlardanım yaniii pınarcımm face de görüşüyoruz seninle uyarılacak bi durum olursa ordan uyaralım birbirimiziii arkadaşımm olur muuu ??? muckksss

öptüm hepiniziii 341 dükkanınn 10 yıllık geçmiş hesaplarını çıkarmammm lazımmm kaçtımmm bennnnn berbat bir işşş buuu öööö geldii artıkkkk

kızlar sorum olacak ama
bebekler için eğitim cd si kullanan var mı varsa ne kullanıyonuz
nasıl eğitici mi bide

ayyyy neden bugün kimse yok bugünde işlerde yoğun değil amakimsecikler yok konuşacak

cnm benim bir bilgim yok ama almak istiyorum büyüyünceye kadar olan setler var alırsam öyle bişey almak istiyom

cnm benim bir bilgim yok ama almak istiyorum büyüyünceye kadar olan setler var alırsam öyle bişey almak istiyom

canım bende istitorum ama hangisi daha yi çocuğun dikkatini çekme durumu falan nasıl acaba onu merak ediyorum.alsanaalsanasmile

Yiyecek ve içeceklerle aldığımız kafein anne sütüne geçer mi? Bebeği etkiler mi?

kızlar ben işte çalışırken çay kahve hiç dikkat etmezdim ama sütten aynı miktarda geçiyormuş,
yani biz bir fincan kahve içsek, bebişde okadar içmiş gibi oluyormuş
ve oğlum doğal olarak hiç uyumazdı, bende uykusuzluğa dayanabilmek için daha çok içerdim
dünden beri kahve içmiyorum çayıda çok açık sadece sabah,
oğlum uzun zamandan beri ilk kez gece 1 kere uyandı maşallah
emziren annelerin bilgisine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…