Yiyecek ve içeceklerle aldığımız kafein anne sütüne geçer mi? Bebeği etkiler mi?
kızlar ben işte çalışırken çay kahve hiç dikkat etmezdim ama sütten aynı miktarda geçiyormuş,
yani biz bir fincan kahve içsek, bebişde okadar içmiş gibi oluyormuş
ve oğlum doğal olarak hiç uyumazdı, bende uykusuzluğa dayanabilmek için daha çok içerdim
dünden beri kahve içmiyorum çayıda çok açık sadece sabah,
oğlum uzun zamandan beri ilk kez gece 1 kere uyandı maşallah
emziren annelerin bilgisine
kolay gelsin canımçekilişte biz de varızzzz unutmaynnn buraya fazla takılamıyorumm ama işlerden dolayııı okuyup ta yazmayanlardanım yaniii pınarcımm face de görüşüyoruz seninle uyarılacak bi durum olursa ordan uyaralım birbirimiziii arkadaşımm olur muuu ??? muckksss
öptüm hepiniziii 341 dükkanınn 10 yıllık geçmiş hesaplarını çıkarmammm lazımmm kaçtımmm bennnnn berbat bir işşş buuu öööö geldii artıkkkk
canım doktora gittim ordan gelirkende arkadaş eve çagırdı ordaydımayyyy neden bugün kimse yok bugünde işlerde yoğun değil amakimsecikler yok konuşacak
ela sen yapkızlar ben yılbaşında yoktum annemdeydim katılmak istememiştim giremiyorum diye nasıl yapmıştınız bilen birisi organize etsin bende varım ya ayrı topik açalımyada doğum günü topiğinde konuşalım burda kaynıyooo
maşllah hoşgeldin canımHerkeze ve bebişlerine slm lar.hepinizi ve bebişlerinizi öpüyoruz .bizde büyüdük koca adam olduk ,diş çıkardık , ameliyat olduk.ama annesi yani ben yoğunluktan ne kadınlar kulübüne girebilir nede kendine zaman ayırabilir oldum.işlerinde işleri 4 ay izinden sonra ancak toparlayabildim .işler bitmedi ama yoğunluk azaldı.umarım herkez ve bebişleri iyidir sağlıklıdır.bu aralar takipteyim kısa bir süredeolsa buralardayım.bakalım kimler ne yapmış.bebişlerin son halleri nedir.hapsi ayrı güzeller hepsi birer melekler.
ela yapsın o olmazsa şeker kız var oda olur bu fükür saece siz bilirsiniz tabihadi çelkilişe gönüllü kim
kızlar doğum günü için cekiliş yapıyoruz katılmak isteyenler topik actım eklerseniz sevinirim
hehe elacım tam isabet olmuş sagol canım
2 yaşına kadar tv kesinlikle izletmeyin diyorlar canım cd falan bilmiyorum ne kadar dogru olur ben düşünmüyorum almak ama 2 yaşından sonra alırımkızlar sorum olacak ama
bebekler için eğitim cd si kullanan var mı varsa ne kullanıyonuz
nasıl eğitici mi bide
teşekkür ederiz canım zaten ne çay ne kahve nede kolayla aram varYiyecek ve içeceklerle aldığımız kafein anne sütüne geçer mi? Bebeği etkiler mi?
kızlar ben işte çalışırken çay kahve hiç dikkat etmezdim ama sütten aynı miktarda geçiyormuş,
yani biz bir fincan kahve içsek, bebişde okadar içmiş gibi oluyormuş
ve oğlum doğal olarak hiç uyumazdı, bende uykusuzluğa dayanabilmek için daha çok içerdim
dünden beri kahve içmiyorum çayıda çok açık sadece sabah,
oğlum uzun zamandan beri ilk kez gece 1 kere uyandı maşallah
emziren annelerin bilgisine
bende varım kızlar çekilşşe
dün akşam çok kortum birden melisin sırtında karnında kızarıklıkoldu kıpkırmızı bira zhafifledi gece bugün doktora gittik altıncı hastalık dedi ilaçcı yokmuş 3,4gün içinde geçer dedi tam iyişlşecekken bide bu çıktı herbebekte olmazmış
bugun guzel bır gün gecırdık elıf sımayla.moral depoladık resmen.esımın köyune gıttık.kedılerı kuzuları gördükce kudurdu bızımkı hayvansever olacak benım kızım (her ne kadar annesı kedılerden tıksınse de )o bana benzemeyeck anlasılan.
sız neler yaptınız bakalım?
gecmısı okuyoyım bi :)
yeni günün ilk annesine benden günaydınnnnnnnnnnnn
2 yaşına kadar tv kesinlikle izletmeyin diyorlar canım cd falan bilmiyorum ne kadar dogru olur ben düşünmüyorum almak ama 2 yaşından sonra alırım
teşekkür ederiz canım zaten ne çay ne kahve nede kolayla aram var
geçmiş olsun
arkadaşlar zeynebe birşey yediremiyorum ne corba ne meyve.yogurt yiyor biraz memeye cok düştü hep emeyim istiyor kaşıkla ne verirsem reddediyor zorlamak istemiyorum ne yapacagımı bilmiyorum bir akıl verin lütfenmafoldumben
günaydınnnn
filiz aslında ilk anne benimde yazamadım sıpa ayağımda uyuyodu biz 6ya 10 kala kalktık
ben de hiç izletmiyorum tv yi
hatta oturduğum odada tv yok kaldırdık
çok gereksiz bütün işi bırakıp öle tv ye bakıyolar
kendi kendine öğrensin herşeyi
zaten büyüyünce yeteri kadar izlicek
milyarlarca beyin hücresi ölüyo bebeklikten 3 yaşa kadar ne kadar oyun ilgi o kadar hücre kurtarma gerek yok yani bence
benim bıdık alıştı artık kendi kendine oynuyo ben iş yaparken eline gırgır veriyorum tüm evi gırgırlıyooooo
günaydınnnn
filiz aslında ilk anne benimde yazamadım sıpa ayağımda uyuyodu biz 6ya 10 kala kalktık
ben de hiç izletmiyorum tv yi
hatta oturduğum odada tv yok kaldırdık
çok gereksiz bütün işi bırakıp öle tv ye bakıyolar
kendi kendine öğrensin herşeyi
zaten büyüyünce yeteri kadar izlicek
milyarlarca beyin hücresi ölüyo bebeklikten 3 yaşa kadar ne kadar oyun ilgi o kadar hücre kurtarma gerek yok yani bence
benim bıdık alıştı artık kendi kendine oynuyo ben iş yaparken eline gırgır veriyorum tüm evi gırgırlıyooooo
günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?