2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende varım kızlar çekilşşe
dün akşam çok kortum birden melisin sırtında karnında kızarıklıkoldu kıpkırmızı bira zhafifledi gece bugün doktora gittik altıncı hastalık dedi ilaçcı yokmuş 3,4gün içinde geçer dedi tam iyişlşecekken bide bu çıktı herbebekte olmazmış

vallamıya çok sagol bende çok içerdim teşekkürler bilgi için

kolay gelsin canım
ayyyy neden bugün kimse yok bugünde işlerde yoğun değil amakimsecikler yok konuşacak
canım doktora gittim ordan gelirkende arkadaş eve çagırdı ordaydım

ela sen yap
maşllah hoşgeldin canım
hadi çelkilişe gönüllü kim
ela yapsın o olmazsa şeker kız var oda olur bu fükür saece siz bilirsiniz tabi

kızlar doğum günü için cekiliş yapıyoruz katılmak isteyenler topik actım eklerseniz sevinirim

yaw burası nezman düzelecek bikaç kişi çıktı bitti burası hadi arkaşadalr canlanın ne yapdıysanız anlatın çıkın böylelikle ilerlemiş olurrrr haydi gayretttttt:)))

kızlar sorum olacak ama
bebekler için eğitim cd si kullanan var mı varsa ne kullanıyonuz
nasıl eğitici mi bide
2 yaşına kadar tv kesinlikle izletmeyin diyorlar canım cd falan bilmiyorum ne kadar dogru olur ben düşünmüyorum almak ama 2 yaşından sonra alırım
teşekkür ederiz canım zaten ne çay ne kahve nede kolayla aram var

geçmiş olsun

arkadaşlar zeynebe birşey yediremiyorum ne corba ne meyve.yogurt yiyor biraz memeye cok düştü hep emeyim istiyor kaşıkla ne verirsem reddediyor zorlamak istemiyorum ne yapacagımı bilmiyorum bir akıl verin lütfenmafoldumben

bugun guzel bır gün gecırdık elıf sımayla.moral depoladık resmen.esımın köyune gıttık.kedılerı kuzuları gördükce kudurdu bızımkı hayvansever olacak benım kızım (her ne kadar annesı kedılerden tıksınse de )o bana benzemeyeck anlasılan.
sız neler yaptınız bakalım?
gecmısı okuyoyım bi :)

oh canım çok iyi olmuştur negüzel valla temiz hava iyi gelmiştir yaz gelsede bizde gezzsek

tatlım 2 yaşına kadar yasak diyolar ama einstein baby ve brainy baby serisi 3. ay dan itibaren kullanılıyo ona göre geliştirmişler aman ne yapacak biri birine uymuyo
ama ben tv izletiyom

günaydınnnn
filiz aslında ilk anne benimde yazamadım sıpa ayağımda uyuyodu biz 6ya 10 kala kalktık
ben de hiç izletmiyorum tv yi
hatta oturduğum odada tv yok kaldırdık
çok gereksiz bütün işi bırakıp öle tv ye bakıyolar
kendi kendine öğrensin herşeyi
zaten büyüyünce yeteri kadar izlicek
milyarlarca beyin hücresi ölüyo bebeklikten 3 yaşa kadar ne kadar oyun ilgi o kadar hücre kurtarma gerek yok yani bence
benim bıdık alıştı artık kendi kendine oynuyo ben iş yaparken eline gırgır veriyorum tüm evi gırgırlıyooooo

günaydın canım bizde 6 da uyandık erken den uyanıyoz
tatlım ben izletiyom sevdiği reklamlar ve trt 4 pepee ve gece bahçesini çok seviyo deliksiz izliyo

maşallah temizlik yapıyo ha bizimki de mutfakta beni izlemeyi çok seviyo tencereleri falan karıştırıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…