2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ah filizcim bi de plastik kaplarla oynuyo ki sorma
sanarsın ki dünyanın en ilginç oyuncağı öle kurcalaya kurcalaya hal oluyo
benim bugün arkidişlerim gelcek herşey hazır bi tek ev süpürüp silcem onu da erken m,lleti uyandırmıyım diye bekliyorum
dün akşam yaptım herşeyi çağatay uyuyunca
özlemiştim ii olcak benim içinnn

gunaydin kizlar nasilsiniz bebekler nasil hasta olanlara gecmis olsun
bizim galiba 5 disi geliyo cok huzursuz hic uyumuyo gece
benimde basim catliyo gunduz yattiginda bende uzaniyorum oda hemen kalkiyo uykuma dusman benim oglum yatmasamda o yatiyo akannehir

günaydınnnn
benim kızımda baby izliyooo seviyo işim olduğunda iyi oluyoo

tatlım 2 yaşına kadar yasak diyolar ama einstein baby ve brainy baby serisi 3. ay dan itibaren kullanılıyo ona göre geliştirmişler aman ne yapacak biri birine uymuyo
ama ben tv izletiyom
işim oldugunda bende izletiyorum ara sıra yoksa mızmızlanıyor durmuyor
cok haklısın semacım izletmemek lazım ama işte bazen mecbur kalıyoruz:1no2:

herkese günaydın hayırlı cumalara.s.

selam kizlar.Ama bazen mecburen tv izliyor.Yoksa bi iş yapamam.aç kalırız kaydirigubbakcemile3

kolay gelsin tatlım ne güzel valla arkadaşlarla gelip gidiyonuz
valla benim oğlumda çok sever sesli şeyleri meyve püresi kavanozları varya onların bi tanesinin içini bişeylerle doldurdum bi tanesi az doldurdum bi tanesini de boş bıraktım aradaki farkları anlaması için onlarla oynu işte değişik şeyler yapmaya çalışıyoz oyuncaklardan sıkılabiliyo hep

işim oldugunda bende izletiyorum ara sıra yoksa mızmızlanıyor durmuyor

cok haklısın semacım izletmemek lazım ama işte bazen mecbur kalıyoruz:1no2:

herkese günaydın hayırlı cumalara.s.
sanada hayırlı cumalar canım
selam kizlar.Ama bazen mecburen tv izliyor.Yoksa bi iş yapamam.aç kalırız kaydirigubbakcemile3

selam tatlım

sabahın ilk annesi benim benim günaydın
herkese günaydın kızlar
günaydınn
tatlım 2 yaşına kadar yasak diyolar ama einstein baby ve brainy baby serisi 3. ay dan itibaren kullanılıyo ona göre geliştirmişler aman ne yapacak biri birine uymuyo
ama ben tv izletiyom
aman okadar takmayınya biraz baksınlar
maşşlah oynasın tabi ama kendinizi çok sıkmayın bukadar ya hep isnsan stres oluyo o olmasın şu şöyle olsun
günaydın kızlar
günaydın canım
ooo kolay gelsin canım mecerikli hatun seni
aynen canım sagol ii dileklerin için valla bi düzelemedik
günaydınnnn
benim kızımda baby izliyooo seviyo işim olduğunda iyi oluyoo
benimki bi reklama bakıyo okadar
günaydın kızlar...
günaydın
cokacimcoook sırnaşık şey

aynen oyuncakla oynamıyolar ne varsa başka onlarda ilgileri

benim gece 5kadar agladı agladı uyandı okadar ilaçkullandık azda olsa yinede tıkanıyo havaara çok dikkat arkdaşlar birde evelsi gün gece bikızardı akrnı sıttrtı çok korktum agladım sabah kadar arar baktım az geçmişti sonra doktora getridim 6hastalık geçirmiş ialcı yokmuş 3gün içinde geçermiş
5,30emdirdim uyudu 9da emdirdim uyudu şimdiuyanmak üzre gece uyumuyo ne yapsın yavrum şimdiona mercmek şeyriye karışımı çorb ayptım uyansın onu verecem kahvaltı vermiyecem peyniri çorbasına koyarım

bende televizyon izletiyorum cok seviyo reklamlari yurutecte olsa reklam ciktigi zaman kosa kosa geliyo tabi

aynen canım oh burası nekadar güzel klabalık olmuş haydi kızlar anlatın neler yaptınız

kızlar zayıflamak için neler yapıyonuzzz

bol bol tatlı yiyom vall aldım kiloları bi dur dmem lazım ne olacak bilmem
bi dur desem gidecekte deyemiyon melise haimle kalmadan 5ayda tam 26 kilo verdim ama ben çok agır yaptım dayandım hırslandım

kızlar günaydın anca girebildim doğumgünü çekilişi süper fikir walla elacım tebrik ederim seni dün internet yoktu bakım varmış giremedim bayaa ilerlemiş sayfa

kızlar günaydın anca girebildim doğumgünü çekilişi süper fikir walla elacım tebrik ederim seni dün internet yoktu bakım varmış giremedim bayaa ilerlemiş sayfa

aklımdaydıda baktım yapan yok bir el atayım dedim ama cekiliş nasıl yapılıyo bir bilgim yok yılbaşı cekilişine katılamamıştım katılan varmı kızlar ne yaptınızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…