işim oldugunda bende izletiyorum ara sıra yoksa mızmızlanıyor durmuyortatlım 2 yaşına kadar yasak diyolar ama einstein baby ve brainy baby serisi 3. ay dan itibaren kullanılıyo ona göre geliştirmişler aman ne yapacak biri birine uymuyo
ama ben tv izletiyom
cok haklısın semacım izletmemek lazım ama işte bazen mecbur kalıyoruz:1no2:günaydınnnn
filiz aslında ilk anne benimde yazamadım sıpa ayağımda uyuyodu biz 6ya 10 kala kalktık
ben de hiç izletmiyorum tv yi
hatta oturduğum odada tv yok kaldırdık
çok gereksiz bütün işi bırakıp öle tv ye bakıyolar
kendi kendine öğrensin herşeyi
zaten büyüyünce yeteri kadar izlicek
milyarlarca beyin hücresi ölüyo bebeklikten 3 yaşa kadar ne kadar oyun ilgi o kadar hücre kurtarma gerek yok yani bence
benim bıdık alıştı artık kendi kendine oynuyo ben iş yaparken eline gırgır veriyorum tüm evi gırgırlıyooooo
ah filizcim bi de plastik kaplarla oynuyo ki sorma
sanarsın ki dünyanın en ilginç oyuncağı öle kurcalaya kurcalaya hal oluyo
benim bugün arkidişlerim gelcek herşey hazır bi tek ev süpürüp silcem onu da erken m,lleti uyandırmıyım diye bekliyorum
dün akşam yaptım herşeyi çağatay uyuyunca
özlemiştim ii olcak benim içinnn
sanada hayırlı cumalar canımişim oldugunda bende izletiyorum ara sıra yoksa mızmızlanıyor durmuyor
cok haklısın semacım izletmemek lazım ama işte bazen mecbur kalıyoruz:1no2:
herkese günaydın hayırlı cumalara.s.
selam kizlar.Ama bazen mecburen tv izliyor.Yoksa bi iş yapamam.aç kalırız kaydirigubbakcemile3
günaydınnsabahın ilk annesi benim benim günaydın
herkese günaydın kızlar
aman okadar takmayınya biraz baksınlartatlım 2 yaşına kadar yasak diyolar ama einstein baby ve brainy baby serisi 3. ay dan itibaren kullanılıyo ona göre geliştirmişler aman ne yapacak biri birine uymuyo
ama ben tv izletiyom
maşşlah oynasın tabi ama kendinizi çok sıkmayın bukadar ya hep isnsan stres oluyo o olmasın şu şöyle olsungünaydınnnn
filiz aslında ilk anne benimde yazamadım sıpa ayağımda uyuyodu biz 6ya 10 kala kalktık
ben de hiç izletmiyorum tv yi
hatta oturduğum odada tv yok kaldırdık
çok gereksiz bütün işi bırakıp öle tv ye bakıyolar
kendi kendine öğrensin herşeyi
zaten büyüyünce yeteri kadar izlicek
milyarlarca beyin hücresi ölüyo bebeklikten 3 yaşa kadar ne kadar oyun ilgi o kadar hücre kurtarma gerek yok yani bence
benim bıdık alıştı artık kendi kendine oynuyo ben iş yaparken eline gırgır veriyorum tüm evi gırgırlıyooooo
günaydın canımgünaydın kızlar
ooo kolay gelsin canım mecerikli hatun seniah filizcim bi de plastik kaplarla oynuyo ki sorma
sanarsın ki dünyanın en ilginç oyuncağı öle kurcalaya kurcalaya hal oluyo
benim bugün arkidişlerim gelcek herşey hazır bi tek ev süpürüp silcem onu da erken m,lleti uyandırmıyım diye bekliyorum
dün akşam yaptım herşeyi çağatay uyuyunca
özlemiştim ii olcak benim içinnn
aynen canım sagol ii dileklerin için valla bi düzelemedikgunaydin kizlar nasilsiniz bebekler nasil hasta olanlara gecmis olsun
bizim galiba 5 disi geliyo cok huzursuz hic uyumuyo gece
benimde basim catliyo gunduz yattiginda bende uzaniyorum oda hemen kalkiyo uykuma dusman benim oglum yatmasamda o yatiyo akannehir
benimki bi reklama bakıyo okadargünaydınnnn
benim kızımda baby izliyooo seviyo işim olduğunda iyi oluyoo
günaydıngünaydın kızlar...
cokacimcoook sırnaşık şeyselam kizlar.Ama bazen mecburen tv izliyor.Yoksa bi iş yapamam.aç kalırız kaydirigubbakcemile3
kolay gelsin tatlım ne güzel valla arkadaşlarla gelip gidiyonuz
valla benim oğlumda çok sever sesli şeyleri meyve püresi kavanozları varya onların bi tanesinin içini bişeylerle doldurdum bi tanesi az doldurdum bi tanesini de boş bıraktım aradaki farkları anlaması için onlarla oynu işte değişik şeyler yapmaya çalışıyoz oyuncaklardan sıkılabiliyo hep
bende televizyon izletiyorum cok seviyo reklamlari yurutecte olsa reklam ciktigi zaman kosa kosa geliyo tabi
aynen canım oh burası nekadar güzel klabalık olmuş haydi kızlar anlatın neler yaptınız
kızlar zayıflamak için neler yapıyonuzzz
kızlar günaydın anca girebildim doğumgünü çekilişi süper fikir walla elacım tebrik ederim seni dün internet yoktu bakım varmış giremedim bayaa ilerlemiş sayfa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?