2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bol bol tatlı yiyom vall aldım kiloları bi dur dmem lazım ne olacak bilmem
bi dur desem gidecekte deyemiyon melise haimle kalmadan 5ayda tam 26 kilo verdim ama ben çok agır yaptım dayandım hırslandım

ne güzell yeee:))))))))) 5 ayda 26 süpermiş
bende başladım 1haftada 1kilo gitmiş çok kasmadan yapıyorum yoksa tansiyonum düşüyo hedef 4 haziranda yani elanın doğum gününde eski kilom en azından o sonra biraz daha vermei düşünüyorum havalrbiraz daha iyi olsa yürüyeceğim ama olmuyo çocukla:sm_cool:

bide şu yazıları bi dogru yazsam zaten kız uyanmasın diye sessiz yazacam derken bastım sanıyorum basmamışım

yaparsınya benimşimdi bi 15kilo vememlazım ama nasıl ozman hep yagsız ot yedim ekmek yemedim yürüyüş yapdım artık bizmzndan sonra ogün kaç kloriadlgımı hesaplar uruma gelmiştim 100 geçmiyordum herşeyin şukadarını yersem şukadar klorialmışm diyodum düşün okadar takmıştım

öyle yaparım diyorum cnm ya kendinden bahsetsene tanımıyom cok

ben adım hülya kocaelide oturuyorum aslında bartınlıyım 7sene önce evlenerek buraya geldim eşimde bartınlı burda işegirdi buray geldim burda çok yanlız kaldım hep evlerde çünüküçok aktifdim eve kapanınca hastalıklar çıktı stereden kolstrol tavan yaptı hülya aldıkça aldı kiloları diyetyaptım zayıfladım biraz çokiçal kullandım ve ondan çocuk dneyemedim işte biraz zayıflayınca denedim ve tututu ama düşük oldu vededimki çok zayıflayacam bebekiçin dedim tam birsne sonra 78 kilodan 52kadar düştüm ve 2dneme de llahın izniyle melissim dünyaya geldi herkezzannediydikiçocukları olmuyo anlatamıyosun şimdi 3ay önce kocaelideki gölcüge taşındık burdada yanlızım ama komşularım iyigenöler buarayıonda seviyorum birde ahyatım bilgisayar onsuz olmuyo çünkü sizler varsınız burada 81 dogumluym biraz hayat hikayesi oldu ama olsun
sende anlat

kizlar ben 2 ay once sipiral taktirdim ondan sonra 5 kilo aldim ne yapacam hic bilmiyorum belki cikactirim bu gidesle yoksa sisecem lmaz:

ben emine cnm 86lıyım eskişehirliyim eşimin işi nedeniyle marmariste oturuyorum 2008 temmuzda evlendim 2009 hazranda ela oldu kızımla vakit geçiroz işte ben 65 kiloyum 56 incem inş kendimi kötü hissediyorum ama azimliyim vereceğim bikini giyeceğimm yzın malüm marmariste yasayınca denizden çıkmıyoz

slm kzıalr
ay bırılerı kılomu dedı bende vercem guya ama hep sözde verıyorum.boy 1.74 ve 73 kıloyum ne guzel dımı?boyum olmasa bomba gıbı olurdum allahtan boy var.
kızımda öncelerı reklama bayılıyordu şimdı gunde ıkı kere ya bakıyor ya bakmıyor bıle.dıkkatını cekmıyoır artık.bende tv nın acık kalmasında sakınca görmuyorum o yuzden.

nasıl tatlım memnun musunuz bebeğin ilgisini çekiyo mu
çalıştığım için herzaman izletemiyorum ama ilgisini çekiyor renkler balonlar falan var
ama ikizler bebeği olduğu için çabuk sıkılıyor herşeyden

Geçmiş olsun canım hiç duymamıştım bende öyle bir hastalık

Dişten olabilir canım, bizimki de öyle bu aralar

İyi yapmışsınız , birde biz çıkabilsek

tatlım 2 yaşına kadar yasak diyolar ama einstein baby ve brainy baby serisi 3. ay dan itibaren kullanılıyo ona göre geliştirmişler aman ne yapacak biri birine uymuyo
ama ben tv izletiyom
Bende izletiyorum tv, ama hiç durmuyo napıyım

Aferim çağatayıma annesine yardımda edermiş kuzum maşallah

İyi fikir canım bende yapayım sağol paylaştığın için

Afiyet şeker olsun melis kuzusuna, tekrar geçmiş olsun canım

kızlar zayıflamak için neler yapıyonuzzz
Ben kilo veremiyorum bir türlü canım
sadece bol su içmeye çalışıyorum

86 mı ? en yaşlı anne benim galiba ben 79luyum

Kızlar nasılsınız, ben bugün evdeyim süt izni , bakalım izinler bitince napıcam
oğluşumda oynadı oynadı uyudu, gece uykularıda düzeldi iki gündür kahve ve çayı kesince
Demekki benim yüzümden uyumuyormuş kuzum

yusuf kayraya bugün balık çorbası yapıcam
doktor haftada iki gün balık yedir dedi,
ama çok dikkat etmem lazım tabi kılçık kalmasın diye

allah bagışlasın canım giy giy ben zayıflasamda şişmanda olsam boyo giymiyom şortla bende 2003 evliyim memnun oldum canım tekrar

o çok iyi senin boy ver sende daha ne istiyosun kız

çok sagol canım ben işte buaralardan okumuştum geldi başımıza ya şimdi çorbası yedirdim biraz çıkardı ya düzelecegine öksürüyo bitürlü atamadı şu balgamı şmidi birazdaha çıkardı balgam geliyo galiba aman kimse hasta olmasın zor geçiyo

xx geçmiş olsun canım.

emelcim buarada bende 81 liyim 2008 de evlendim.Bide balık çorbası tarifi istiyorum mümkünse

arkadaşlar beterin beteri var.ben 90 kiloyum.boyumda kısa hiç yazmayım.1 yaşına kadar süt verecem diye hiç diyette yapmıyorum.zaten o kadar kasıyorum kendimi maşallah ve de ancak 300 ml süt verebiliyorum kızıma.hayırlısıyla şu 1 yılı tam doldurim eski günlerime dönmem gerek.artık ilaçtı spordu diyetti kendime gelmem gerek

üstüme kıyafet bile almıyorum hep aynı şeyleri giyiyorum.bu duruma alışmayayım diye

ben geldimmm

xx geçmiş olsun canım.

emelcim buarada bende 81 liyim 2008 de evlendim.Bide balık çorbası tarifi istiyorum mümkünse

bede 81 lim 2008 de evlendim
önce bılığı suda kaynt beyazlaşıncaya kadar suyunu dök
sonra temiz suyu ile pişir suda
suyu kenara koy
balığı ayıkla
soğan,patates,havuç,maydanoz yağda kavur kenara koyduğun suyu dök içine pişmeye yakın balıkları koy
afiyet olsun

bende bende
başladım bakalım rejime ne kadar sürecek 50 ye düşene kadar devam boy kısa olunca

ne demek tatlım
yaşlısı mı var tatlım hepimiz anneyiz işte

Son düzenleme:
kizlar ben 2 ay once sipiral taktirdim ondan sonra 5 kilo aldim ne yapacam hic bilmiyorum belki cikactirim bu gidesle yoksa sisecem lmaz:

tatlım bende aralıkta taktırdım ama şükür şimdiye kadar sorun yaşamadım
kilonun ondan olacağını pek sanmıyorum ama araştırmak lazım:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…