bol bol tatlı yiyom vall aldım kiloları bi dur dmem lazım ne olacak bilmem
bi dur desem gidecekte deyemiyon melise haimle kalmadan 5ayda tam 26 kilo verdim ama ben çok agır yaptım dayandım hırslandım
sen yapkagıtlara yaz aktılanları 2şer 2şer çek yazasın kimkime çıktı
ne güzell yeee:))))))))) 5 ayda 26 süpermiş
bende başladım 1haftada 1kilo gitmiş çok kasmadan yapıyorum yoksa tansiyonum düşüyo hedef 4 haziranda yani elanın doğum gününde eski kilom en azından o sonra biraz daha vermei düşünüyorum havalrbiraz daha iyi olsa yürüyeceğim ama olmuyo çocukla:sm_cool:
öyle yaparım diyorum cnm ya kendinden bahsetsene tanımıyom cok
çalıştığım için herzaman izletemiyorum ama ilgisini çekiyor renkler balonlar falan varnasıl tatlım memnun musunuz bebeğin ilgisini çekiyo mu
Geçmiş olsun canım hiç duymamıştım bende öyle bir hastalıkbende varım kızlar çekilşşe
dün akşam çok kortum birden melisin sırtında karnında kızarıklıkoldu kıpkırmızı bira zhafifledi gece bugün doktora gittik altıncı hastalık dedi ilaçcı yokmuş 3,4gün içinde geçer dedi tam iyişlşecekken bide bu çıktı herbebekte olmazmış
2 yaşına kadar tv kesinlikle izletmeyin diyorlar canım cd falan bilmiyorum ne kadar dogru olur ben düşünmüyorum almak ama 2 yaşından sonra alırım[/B
arkadaşlar zeynebe birşey yediremiyorum ne corba ne meyve.yogurt yiyor biraz memeye cok düştü hep emeyim istiyor kaşıkla ne verirsem reddediyor zorlamak istemiyorum ne yapacagımı bilmiyorum bir akıl verin lütfenmafoldumben
İyi yapmışsınız , birde biz çıkabilsekbugun guzel bır gün gecırdık elıf sımayla.moral depoladık resmen.esımın köyune gıttık.kedılerı kuzuları gördükce kudurdu bızımkı hayvansever olacak benım kızım (her ne kadar annesı kedılerden tıksınse de )o bana benzemeyeck anlasılan.
sız neler yaptınız bakalım?
gecmısı okuyoyım bi :)
Bende izletiyorum tv, ama hiç durmuyo napıyımtatlım 2 yaşına kadar yasak diyolar ama einstein baby ve brainy baby serisi 3. ay dan itibaren kullanılıyo ona göre geliştirmişler aman ne yapacak biri birine uymuyo
ama ben tv izletiyom
Aferim çağatayıma annesine yardımda edermiş kuzum maşallahgünaydınnnn
filiz aslında ilk anne benimde yazamadım sıpa ayağımda uyuyodu biz 6ya 10 kala kalktık
ben de hiç izletmiyorum tv yi
hatta oturduğum odada tv yok kaldırdık
çok gereksiz bütün işi bırakıp öle tv ye bakıyolar
kendi kendine öğrensin herşeyi
zaten büyüyünce yeteri kadar izlicek
milyarlarca beyin hücresi ölüyo bebeklikten 3 yaşa kadar ne kadar oyun ilgi o kadar hücre kurtarma gerek yok yani bence
benim bıdık alıştı artık kendi kendine oynuyo ben iş yaparken eline gırgır veriyorum tüm evi gırgırlıyooooo
İyi fikir canım bende yapayım sağol paylaştığın içinkolay gelsin tatlım ne güzel valla arkadaşlarla gelip gidiyonuz
valla benim oğlumda çok sever sesli şeyleri meyve püresi kavanozları varya onların bi tanesinin içini bişeylerle doldurdum bi tanesi az doldurdum bi tanesini de boş bıraktım aradaki farkları anlaması için onlarla oynu işte değişik şeyler yapmaya çalışıyoz oyuncaklardan sıkılabiliyo hep
Afiyet şeker olsun melis kuzusuna, tekrar geçmiş olsun canımbenim gece 5kadar agladı agladı uyandı okadar ilaçkullandık azda olsa yinede tıkanıyo havaara çok dikkat arkdaşlar birde evelsi gün gece bikızardı akrnı sıttrtı çok korktum agladım sabah kadar arar baktım az geçmişti sonra doktora getridim 6hastalık geçirmiş ialcı yokmuş 3gün içinde geçermiş
5,30emdirdim uyudu 9da emdirdim uyudu şimdiuyanmak üzre gece uyumuyo ne yapsın yavrum şimdiona mercmek şeyriye karışımı çorb ayptım uyansın onu verecem kahvaltı vermiyecem peyniri çorbasına koyarım
Ben kilo veremiyorum bir türlü canımkızlar zayıflamak için neler yapıyonuzzz
86 mı ? en yaşlı anne benim galibaben emine cnm 86lıyımeskişehirliyim eşimin işi nedeniyle marmariste oturuyorum 2008 temmuzda evlendim 2009 hazranda ela oldu kızımla vakit geçiroz işte ben 65 kiloyum 56 incem inş kendimi kötü hissediyorum ama azimliyim vereceğim bikini giyeceğimm yzın malüm marmariste yasayınca denizden çıkmıyoz
allah bagışlasın canım giy giy ben zayıflasamda şişmanda olsam boyo giymiyom şortla bende 2003 evliyim memnun oldum canım tekrarben emine cnm 86lıyım eskişehirliyim eşimin işi nedeniyle marmariste oturuyorum 2008 temmuzda evlendim 2009 hazranda ela oldu kızımla vakit geçiroz işte ben 65 kiloyum 56 incem inş kendimi kötü hissediyorum ama azimliyim vereceğim bikini giyeceğimm yzın malüm marmariste yasayınca denizden çıkmıyoz
slm kzıalr
ay bırılerı kılomu dedıbende vercem guya ama hep sözde verıyorum.boy 1.74 ve 73 kıloyum ne guzel dımı?boyum olmasa bomba gıbı olurdum allahtan boy var.
kızımda öncelerı reklama bayılıyordu şimdı gunde ıkı kere ya bakıyor ya bakmıyor bıle.dıkkatını cekmıyoır artık.bende tv nın acık kalmasında sakınca görmuyorum o yuzden.
çalıştığım için herzaman izletemiyorum ama ilgisini çekiyor renkler balonlar falan var
ama ikizler bebeği olduğu için çabuk sıkılıyor herşeyden
Geçmiş olsun canım hiç duymamıştım bende öyle bir hastalık
Dişten olabilir canım, bizimki de öyle bu aralar
İyi yapmışsınız , birde biz çıkabilsek
Bende izletiyorum tv, ama hiç durmuyo napıyım
Aferim çağatayıma annesine yardımda edermiş kuzum maşallah
İyi fikir canım bende yapayım sağol paylaştığın için
Afiyet şeker olsun melis kuzusuna, tekrar geçmiş olsun canım
Ben kilo veremiyorum bir türlü canım
sadece bol su içmeye çalışıyorum
86 mı ? en yaşlı anne benim galibaben 79luyum
Kızlar nasılsınız, ben bugün evdeyim süt izni , bakalım izinler bitince napıcam
oğluşumda oynadı oynadı uyudu, gece uykularıda düzeldi iki gündür kahve ve çayı kesince
Demekki benim yüzümden uyumuyormuş kuzum
yusuf kayraya bugün balık çorbası yapıcam
doktor haftada iki gün balık yedir dedi,
ama çok dikkat etmem lazım tabi kılçık kalmasın diye
xx geçmiş olsun canım.
emelcim buarada bende 81 liyim 2008 de evlendim.Bide balık çorbası tarifi istiyorum mümkünse
arkadaşlar beterin beteri var.ben 90 kiloyum.boyumda kısa hiç yazmayım.1 yaşına kadar süt verecem diye hiç diyette yapmıyorum.zaten o kadar kasıyorum kendimi maşallah ve de ancak 300 ml süt verebiliyorum kızıma.hayırlısıyla şu 1 yılı tam doldurim eski günlerime dönmem gerek.artık ilaçtı spordu diyetti kendime gelmem gerek
üstüme kıyafet bile almıyorum hep aynı şeyleri giyiyorum.bu duruma alışmayayım diye
çalıştığım için herzaman izletemiyorum ama ilgisini çekiyor renkler balonlar falan var
ama ikizler bebeği olduğu için çabuk sıkılıyor herşeyden
Geçmiş olsun canım hiç duymamıştım bende öyle bir hastalık
Dişten olabilir canım, bizimki de öyle bu aralar
ıyi yapmışsınız , birde biz çıkabilsek
Bende izletiyorum tv, ama hiç durmuyo napıyım
Aferim çağatayıma annesine yardımda edermiş kuzum maşallah
ıyi fikir canım bende yapayım sağol paylaştığın için
Afiyet şeker olsun melis kuzusuna, tekrar geçmiş olsun canım
Ben kilo veremiyorum bir türlü canım
sadece bol su içmeye çalışıyorum
86 mı ? en yaşlı anne benim galibaben 79luyum
Kızlar nasılsınız, ben bugün evdeyim süt izni , bakalım izinler bitince napıcam
oğluşumda oynadı oynadı uyudu, gece uykularıda düzeldi iki gündür kahve ve çayı kesince
Demekki benim yüzümden uyumuyormuş kuzum
yusuf kayraya bugün balık çorbası yapıcam
doktor haftada iki gün balık yedir dedi,
ama çok dikkat etmem lazım tabi kılçık kalmasın diye
kizlar ben 2 ay once sipiral taktirdim ondan sonra 5 kilo aldim ne yapacam hic bilmiyorum belki cikactirim bu gidesle yoksa sisecemlmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?