2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar...
hasta bebeklere geçmiş olsun..
yağmur uyuyoken bakayım dedim..
ya neden topiğe girenler az.belli başlı kişiler giriyor.
eskiden böyle değildi.noldu kızlar ya...akannehir

neyse boğazlarım çok fena bademciklerim dolmuş.yutkunamıyorum.
naneli şeker emiyorum biraz iyi geldi sanki,ada çayı ıhlamur falanda içtim.
umarım grip olmadan atlatırım.yağumra geçmesin bari..
temizlik yaptım,evim miss gibi oldu.yağmuru yıkadım,mercimek çorbasını yedi tekrar uyudu..
kalkınca muzluyoğurt yedircem kızıma..
ha bide yeemeğimi yaptım.hamaratlığım tuttu hasta hasta..aklinialirimsmile
neyse herkese ii pazarlar.göürşrüzz...

vallamı nekadara bende çok istiyorum güle güle kullan canım evet erik pahallı suanda evet canım bende hep ögleydim uyamıyodu hiç tıkanıyodu geçmiş olsun iyileşsinler hemen inş

hülyacım soğuk algınlığı burnu akıyo şıp şıp ciğerlere inmemiş allahtan erken götürmüşüz
ii bari canım bende getirdimde doktor iyi degilmiş işte

evet zaten en çok ben giriyon galiba hep evde oldugumdan ay yavrum benimkide aynı bi az emiyo başka bişey istemiyo şimdiemdi axz yogurt verdin pekmez kattımda reklamla zorla
kociş geldi kaçtım ben

bay bay canım

selammm kızlar nette problem vardı bugün düzeldi.
ceylinim isal oldu dün iştah sıfır sadece emiyor üst dişin biri patladı diğeri kabarmış sanırım ondan keyfi neşesi yerinde ama

merhaba kızlar ya tam kızım iyileşti derken yine esk,ye döndü burnu dolu dolu nefes alamıyo damla yapıp otri bebeyle boşaltmaya çalışıyoz ama olmuyo bizimki de rahat durmuyo zaten başka ne yapabiliriz nasıl boşaltırız başka çare bilen var mı?cold mix yapıyorum o rahatlatıyo ama ciğerlere iner diye korkuyorum

kızlar yeşilçay alım ama emdirince bişey farkedermi zararı varmıki
yok canım ne zararı olacak valla bende normal çay içmedim bugün şimdi içeyim artık fazla abartmayayım şu rejim işini demi
offffoffffffffffff canım sıkılıyo kimse yok yine yawwww havda bozuk bi düzelmedibe of erikler çıksada erik yesek nisanda başlarız yemege neresiy kız filiz neresiy elacımyaaaa seni göremedim bugün hiççç
kız geldim ben sen nerdesin komuşamadık bugün hiç evde kociş var ondan ve inandan fırsat bulursam oturabiliyom
Selam kızlar yeniden aranıza döndüm.
hoşgeldin tatlım nerelerdeydin ya
neyse ben çıkar temizlik yapam uyandı benimkızzzzz bayyyyy
kolay gelsin tatlım ama şimdiye kadar bitmiştir
selammm kızlar nette problem vardı bugün düzeldi.
ceylinim isal oldu dün iştah sıfır sadece emiyor üst dişin biri patladı diğeri kabarmış sanırım ondan keyfi neşesi yerinde ama
hayırlı olsun tatlım

geçmiş olsun güzelim

slm kızlar çocuklarda hep aynı proplem bekletmeyin gidin ben bekletmedim ama yanlış ilça vermişler ilerlemiş geçmiş olsun hepsine evet bende evi süpürdüm sildim melise yogurdunu yedirdim yemek yaptım yedim melis uyuyo uynasın onada yaptım yemek onu verecem sonra igneye bu sogukda nasıl gideceksek işte 9da igne olması lazım

evet cnım grşemedik kocalar evde bende halıları kaldırdım aralardan melis gelemiyo kalın halılar aglıyo süreklionu mu taşıyacam böyle ii geziyo hem yürümesi açalır belki halılardan gezemiyodu zaten evdar eşylarla hem 2gün sonra taşınırız belki olmuş gibiiş bugün yarın haber bekliyoruz hayırlısı bakalım

sağol filizcim 3. dişi 4 .sü de kabarmıştı baktırmıyo acıyo herhalde

Selam kızlar yeniden aranıza döndüm.
h.g canım neredeydin sen bakayım:hulya:kaydirigubbakcemile

he buarası böyle oldu boşve olusa olsun biz bize yeteriz demi kızlarkaydirigubbakcemile5
sanada geçmiş olsun canım dikkatet kendine

mrb kızlar nasılsınız buğün giremedim kocacımın buğün doğum günüydü beraberdik küçük bi ktlama yaptık aramızda istemedi ama ben bişeyler yaptım elayı banyo yaptırdık park hastası oldu giydirdim sıkı cıkarttı babası içeri girince ağlıyo çok sokakcı olduk çok okuyoamadım herkesi öpt grş

oh negüzel nice beraber yaşlara dilerim sizlere bende öyle yaptım hiçbeklemiyodu süpriz yapverdim iyi oluyo valla banyo yapıp çıartmasaydın canım hasta olmasın aman dikkat ee alışında durmaz yavrum benim hadibende seni öpt grş çıkıyon galiba

neyse ben biraz bakınamda çıkacam birazdan melisde uyanmadı igneye gidecezzz olmadı uyandıracambyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…