kızlar buhar makinası aldık bugün çok güzel walla benim bile burnumu açtı millet içine vicks muz kabuğu falan atıyomuş kokuda veriyomuş insanlar çok yaratıcı
kız hülya erik çıkmış klosu 300 tl ymiş şaka gibisositososito
kayınvalidemler bende akşamda balık yapçam batuhanada yedrcem hamsiyi çok seviyo nede olsa bi ucu giresunlulaelaelaelaelae bakalım yicekmi hiç iştahı yok iştahlı çocuk çok üzülüyorum walla soğuk almış bu arada peditus verdi doktor
hülyacım ben en iyi hastanelere götürüyorum memorial ve acıbadem ama genede her doktor farklı işte
yarında bizim eski doktorumuz vardı prof kadın ona götürcem bakalım peşini bırakmamk lazım soğul algınlığı deyip geçmemek lazım gece hiç uyumadık desem yeri var yani burnu felaket tıkalı çok yazdım galiba neyse artık idare edinvereliniortak/B]
ii bari canım bende getirdimde doktor iyi degilmiş iştehülyacım soğuk algınlığı burnu akıyo şıp şıp ciğerlere inmemiş allahtan erken götürmüşüz
evet zaten en çok ben giriyon galiba hep evde oldugumdan ay yavrum benimkide aynı bi az emiyo başka bişey istemiyo şimdiemdi axz yogurt verdin pekmez kattımda reklamla zorlahülya kıs tek ikimiz varız bende kayınvalidemler var batuhanla ilgileniyolar bana fırsat kalmıyoçok yorgun ve bitkinim gece sadece ayağımda uyudu batuhan bıraktığım an uyandı ne yanımızda yattı ne yatağında nede salıncağında sabaha kdr dört döndük evde ama çocuğum huzursuz uyumuyo işte iştahıda hiç yok bakalım meyvasını evrcem birazdan belki yer kocişim dükkanda müşteri gelcekmiş
kociş geldi kaçtım ben
yok canım ne zararı olacak valla bende normal çay içmedim bugün şimdi içeyim artık fazla abartmayayım şu rejim işini demikızlar yeşilçay alım ama emdirince bişey farkedermi zararı varmıki
kız geldim ben sen nerdesin komuşamadık bugün hiç evde kociş var ondan ve inandan fırsat bulursam oturabiliyomoffffoffffffffffff canım sıkılıyo kimse yok yine yawwww havda bozuk bi düzelmedibe of erikler çıksada erik yesek nisanda başlarız yemege neresiy kız filiz neresiy elacımyaaaa seni göremedim bugün hiççç
hoşgeldin tatlım nerelerdeydin yaSelam kızlar yeniden aranıza döndüm.
kolay gelsin tatlım ama şimdiye kadar bitmiştirneyse ben çıkar temizlik yapam uyandı benimkızzzzz bayyyyy
hayırlı olsun tatlımselammm kızlar nette problem vardı bugün düzeldi.
ceylinim isal oldu dün iştah sıfır sadece emiyorüst dişin biri patladı diğeri kabarmış sanırım ondan keyfi neşesi yerinde ama
merhaba kızlar ya tam kızım iyileşti derken yine esk,ye döndü burnu dolu dolu nefes alamıyo damla yapıp otri bebeyle boşaltmaya çalışıyoz ama olmuyo bizimki de rahat durmuyo zaten başka ne yapabiliriz nasıl boşaltırız başka çare bilen var mı?cold mix yapıyorum o rahatlatıyo ama ciğerlere iner diye korkuyorum
sağol filizcim 3. dişi 4 .sü de kabarmıştı baktırmıyo acıyo herhalde
h.g canım neredeydin sen bakayım:hulya:kaydirigubbakcemileSelam kızlar yeniden aranıza döndüm.
selam kızlar...
hasta bebeklere geçmiş olsun..
yağmur uyuyoken bakayım dedim..
ya neden topiğe girenler az.belli başlı kişiler giriyor.
eskiden böyle değildi.noldu kızlar ya...akannehir
neyse boğazlarım çok fena bademciklerim dolmuş.yutkunamıyorum.
naneli şeker emiyorum biraz iyi geldi sanki,ada çayı ıhlamur falanda içtim.
umarım grip olmadan atlatırım.yağumra geçmesin bari..
temizlik yaptım,evim miss gibi oldu.yağmuru yıkadım,mercimek çorbasını yedi tekrar uyudu..
kalkınca muzluyoğurt yedircem kızıma..
ha bide yeemeğimi yaptım.hamaratlığım tuttu hasta hasta..aklinialirimsmile
neyse herkese ii pazarlar.göürşrüzz...
mrb kızlar nasılsınız buğün giremedim kocacımın buğün doğum günüydü beraberdik küçük bi ktlama yaptık aramızda istemedi ama ben bişeyler yaptım elayı banyo yaptırdık park hastası oldu giydirdim sıkı cıkarttı babası içeri girince ağlıyo çok sokakcı olduk çok okuyoamadım herkesi öpt grş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?