bizimkide bugün çok huysuz dişden sanırım oda öyle göstermiyosağol filizcim 3. dişi 4 .sü de kabarmıştı baktırmıyo acıyo herhalde
valla canım gene karşılaşamadık neyse yarın artık çok konuşuruz işyerinde benimki devamlı açık.offf off filiz kardeşimle bi karşılaşamadık yawww neresiy gızzzzzzz
ok canım gidin gelin bakalım aksatma iğnelerini sıkı da giydir hastalanmasınneyse ben biraz bakınamda çıkacam birazdan melisde uyanmadı igneye gidecezzz olmadı uyandıracambyyyyyy
hoşgeldin tatlım nerelerdeydin ya
h.g canım neredeydin sen bakayım:hulya:kaydirigubbakcemile
hoşgeldin canım valla özledik en çok yazanlardan biride sendin yani iyiki geldin diyelim:1hug:Selam kızlar yeniden aranıza döndüm.
oh canım ellerine sağlık güle güle kirletin ama hasta hasta fazla yormasaydın kendini bazen banada oluyo acayip bi güç geliyo her tarafa yetişiyorum speedy gonzales ibikaydirigubbakcemile çok geçmiş olsun canıma.s.selam kızlar...
hasta bebeklere geçmiş olsun..
yağmur uyuyoken bakayım dedim..
ya neden topiğe girenler az.belli başlı kişiler giriyor.
eskiden böyle değildi.noldu kızlar ya...akannehir
neyse boğazlarım çok fena bademciklerim dolmuş.yutkunamıyorum.
naneli şeker emiyorum biraz iyi geldi sanki,ada çayı ıhlamur falanda içtim.
umarım grip olmadan atlatırım.yağumra geçmesin bari..
temizlik yaptım,evim miss gibi oldu.yağmuru yıkadım,mercimek çorbasını yedi tekrar uyudu..
kalkınca muzluyoğurt yedircem kızıma..
ha bide yeemeğimi yaptım.hamaratlığım tuttu hasta hasta..aklinialirimsmile
neyse herkese ii pazarlar.göürşrüzz...
hayırlı olsun canım yeni dişiniz çok zor bebişlerimiz için diş çıkarmak ama annesii napsın ceylin prenses kıyamam ben ona:teselli:selammm kızlar nette problem vardı bugün düzeldi.
ceylinim isal oldu dün iştah sıfır sadece emiyorüst dişin biri patladı diğeri kabarmış sanırım ondan keyfi neşesi yerinde ama
çok geçmiş olsun canım aynı durumun biraz ağır versiyonu bizdede var serum fizyolojik damlatıyorum sürekli bide bugün buhar makinası aldık bayaa rahatladı şu hastaık geçene kadar 24 saat aktif tutmayı düşünüyorum benim bile burnumu açtı valla tavsiye ederim eğer kullanmıyosan bide hastaneye götür ciddi bi tıkanıklık varsa buhar verirler rahatlar biz dün gece gittik 20 dk buhar aldık nefes alması çok zor çünkü allah acil şifalar vrsin kuzularımıza otri bebe bizde kullanıyoruz çokda memnunummerhaba kızlar ya tam kızım iyileşti derken yine esk,ye döndü burnu dolu dolu nefes alamıyo damla yapıp otri bebeyle boşaltmaya çalışıyoz ama olmuyo bizimki de rahat durmuyo zaten başka ne yapabiliriz nasıl boşaltırız başka çare bilen var mı?cold mix yapıyorum o rahatlatıyo ama ciğerlere iner diye korkuyorum
hayırlısı olsun tatlım taşınmak zor iş walla helede bu havalarda alah yardımcınız olsun tatlım buhar makinası çok rahatlattı batuhanı kesinlikle tavsiye ederim şimdi uyuyo odasında açık buhar oranını düşürdüm biraz ama rahat nefes alıyo burnunu temizledim tabi uyutmadan önceevet cnım grşemedik kocalar evde bende halıları kaldırdım aralardan melis gelemiyo kalın halılar aglıyo süreklionu mu taşıyacam böyle ii geziyo hem yürümesi açalır belki halılardan gezemiyodu zaten evdar eşylarla hem 2gün sonra taşınırız belki olmuş gibiiş bugün yarın haber bekliyoruz hayırlısı bakalım
hoşgeldin canım valla özledik en çok yazanlardan biride sendin yani iyiki geldin diyelim:1hug:
[/B]
gülini yeni gördüm canım kapsama alanı dışında yazıyo ama hiç bi fikrim yok doğrusu gerç facebookta listemde ama konuşmadık evt yazanlar oluyo pek bu aralar pek fırsat bulamadım doğrusu
neslihan buhar makinası ne aldın nekadar bide bende düşünüyrom evet canım zor valla bakalım ne olacak sagol
aşk kırıntısı ben çok mu gevezeyimne bana herzmanki gigbibyazmışsın needem burayı ayakta tutmaya çalışıyom yazıyomki cevap versinler muhabet olsun
neslihan buhar makinası ne aldın nekadar bide bende düşünüyrom evet canım zor valla bakalım ne olacak sagol
aşk kırıntısı ben çok mu gevezeyimne bana herzmanki gigbibyazmışsın needem burayı ayakta tutmaya çalışıyom yazıyomki cevap versinler muhabet olsun
canım sinbo aldım 45 tlye gayet uygun ve gerçekten güzel hepsi aynı zaten
sabahın ilk annesine kocaman günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?