2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sağol filizcim 3. dişi 4 .sü de kabarmıştı baktırmıyo acıyo herhalde
bizimkide bugün çok huysuz dişden sanırım oda öyle göstermiyo
offf off filiz kardeşimle bi karşılaşamadık yawww neresiy gızzzzzzz
valla canım gene karşılaşamadık neyse yarın artık çok konuşuruz işyerinde benimki devamlı açık.
neyse ben biraz bakınamda çıkacam birazdan melisde uyanmadı igneye gidecezzz olmadı uyandıracambyyyyyy
ok canım gidin gelin bakalım aksatma iğnelerini sıkı da giydir hastalanmasın

Selam kızlar yeniden aranıza döndüm.
hoşgeldin canım valla özledik en çok yazanlardan biride sendin yani iyiki geldin diyelim:1hug:

oh canım ellerine sağlık güle güle kirletin ama hasta hasta fazla yormasaydın kendini bazen banada oluyo acayip bi güç geliyo her tarafa yetişiyorum speedy gonzales ibikaydirigubbakcemile çok geçmiş olsun canıma.s.
selammm kızlar nette problem vardı bugün düzeldi.
ceylinim isal oldu dün iştah sıfır sadece emiyor üst dişin biri patladı diğeri kabarmış sanırım ondan keyfi neşesi yerinde ama
hayırlı olsun canım yeni dişiniz çok zor bebişlerimiz için diş çıkarmak ama annesii napsın ceylin prenses kıyamam ben ona:teselli:

çok geçmiş olsun canım aynı durumun biraz ağır versiyonu bizdede var serum fizyolojik damlatıyorum sürekli bide bugün buhar makinası aldık bayaa rahatladı şu hastaık geçene kadar 24 saat aktif tutmayı düşünüyorum benim bile burnumu açtı valla tavsiye ederim eğer kullanmıyosan bide hastaneye götür ciddi bi tıkanıklık varsa buhar verirler rahatlar biz dün gece gittik 20 dk buhar aldık nefes alması çok zor çünkü allah acil şifalar vrsin kuzularımıza otri bebe bizde kullanıyoruz çokda memnunum

hayırlısı olsun tatlım taşınmak zor iş walla helede bu havalarda alah yardımcınız olsun tatlım buhar makinası çok rahatlattı batuhanı kesinlikle tavsiye ederim şimdi uyuyo odasında açık buhar oranını düşürdüm biraz ama rahat nefes alıyo burnunu temizledim tabi uyutmadan önce

hoşgeldin canım valla özledik en çok yazanlardan biride sendin yani iyiki geldin diyelim:1hug:

[/B]

Saol canım, ben çok yazıyorum ama kimse yazmıyor, kimse kalmamış ki, gülinde yok artık galiba, xx. h.y.d yazıyor sanıyorum her zamanki gibi.kaydirigubbakcemile5

gülini yeni gördüm canım kapsama alanı dışında yazıyo ama hiç bi fikrim yok doğrusu gerç facebookta listemde ama konuşmadık evt yazanlar oluyo pek bu aralar pek fırsat bulamadım doğrusu

neslihan buhar makinası ne aldın nekadar bide bende düşünüyrom evet canım zor valla bakalım ne olacak sagol
aşk kırıntısı ben çok mu gevezeyimne bana herzmanki gigbibyazmışsın needem burayı ayakta tutmaya çalışıyom yazıyomki cevap versinler muhabet olsun

filiz
ilk anne sen olursun heralde günaydın sana canım arkadaşımmmm
benimki şimdiuyudu of zorla uyuduhe ben yatar yarın erken kalkıp igneye gidecez iyigeceler

canım sinbo aldım 45 tlye gayet uygun ve gerçekten güzel hepsi aynı zaten
sabahın ilk annesine kocaman günaydın

gülini yeni gördüm canım kapsama alanı dışında yazıyo ama hiç bi fikrim yok doğrusu gerç facebookta listemde ama konuşmadık evt yazanlar oluyo pek bu aralar pek fırsat bulamadım doğrusu

Hım... facede adresim vardı ama sildim, zaten burdan ayrılanların birçoğu facede görüşüyorlar. Kimse uğramaz oldu. boshayallersmile

Neslihanda bana en çok yazanlardındın dedi ama ben yanlış anlamadım ve aksine sevindim, neden yanlış anladınki, ben sana gevezesin demedim, en çok yazan sensin dedim adını bilmediğim içinde nickini yazdım, bende burası canlansın diye yazıyorum zaten. Kimsenin yazmadığından şikayeet ederken sana geveze demem tuhaf olurdu.

ıyı geceler güzel anneler ve bebeklerı..kızım hasta oldu.misafır geldı mısafırn oglu grıptı elıf sımayın dıbınden ayrılmadı ve onada bulastırdı.
elıf sımay ıkı gun ateslendı huysuz gözlerı kıpkırmızı burnu falanda akmıyor .bogazlarında ıltehap yoktur ınsallah.allah bebelerımızı hastalıklardan korusn ıkı gunde süzüldü yavrucagım.
neyse ben yatayım simay uyanmadan.sabahın ılk annesıne günaydııııınn .)

tatlım migrosta bi ara indirimdydi 45 di sanırım bende almıştım.
gayet kullanışlı ben hala kullanıyorum

ayyy kızlar
benim oğlan çok huysuz bugün en son akşam 10 da süt içti okadar saat 8,30 hala yok
bakalım ne zaman içecek dişten midir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…