gunaydin kizlar nasilsiniz hasta olan bebeklere gecmis olsun benim oglum cok sukur iyi oglum artik kanepeler tutunup kalkiyo adim atiyo cok korkuyorum yanliz burakamiyorum artik dusecek diye geceden beri kulaklarini kasiyo galiba 5. dis geliyo bugece uyutmadida butun gece huzursuzdu
mafoldumben
vaion diş geliyordur, çabucak çıksın inşallah
Filizcim gözün aydın düşmüş ateş, ne zaman kahvaltı yaptıda çorbaya sıra geldi bilmiyorumkismile
benim oğlumda artık uyanınca kalkıp oturuyor, tutunup beşiğine kalkıyor, artık yalnız bırakamıyorum hiç
düşme vakamızdan sonra beşiğin ön parmaklıklarını çıkarıp, yatağa dayadık iyice,
valla çok iyi oldu, gece yattığı yerden emzirdim tabi başının altına yastık koydum tıkanmasın diye,
üstü açılırsa hemen örttüm, eskiden kalkıp bakmadan göremiyordum
vaion diş geliyordur, çabucak çıksın inşallah
Filizcim gözün aydın düşmüş ateş, ne zaman kahvaltı yaptıda çorbaya sıra geldi bilmiyorumkismile
benim oğlumda artık uyanınca kalkıp oturuyor, tutunup beşiğine kalkıyor, artık yalnız bırakamıyorum hiç
düşme vakamızdan sonra beşiğin ön parmaklıklarını çıkarıp, yatağa dayadık iyice,
valla çok iyi oldu, gece yattığı yerden emzirdim tabi başının altına yastık koydum tıkanmasın diye,
üstü açılırsa hemen örttüm, eskiden kalkıp bakmadan göremiyordum
emelcim öyle alışırsa ileride zor ayırırsın yanından canım. aman başını yüksekte tut emzirirken yatarak emzirmede orta kulak iltahabı yapıyormuş 45 derecelik acı olmalıymış dr öyle söylüyor
kızlar aksam yemeği veriyomusunuz
ben öğlen corba akşamda ne varsa yemek et tavuk felan veriyorum
akşmaları ben biz ne yersek ondan tatırıyorum.. 4-5 lokma yiyor.çorba varsa yarım kasede çorba yiiyor bizle beraber.. Benim kzı zaten bizle yemeği seviyor.. Ne muhallbei ne yoğurt sevmiyor
canım bizimkide sevmiyor yumurta, kayınvalidem az sütün içinde yumurta sarısını eziyormuş, öyle kaşıkla veriyormuş, yiyor diyor dene istersencanım benimkinin kahvaltı alışkanlığı yok yumurta falan yemiyo kahvaltı yerine çorba veriyom bizim kahvaltımızda bu işte çorbavereliniortak
çok zorlanıcaz ayırırken banada öyle geliyor ama, geçen gece bir gecede iki kere düştü yanımdan, yuvarlanıyor düşüyor, mecbur şimdilik böyleemelcim öyle alışırsa ileride zor ayırırsın yanından canım. aman başını yüksekte tut emzirirken yatarak emzirmede orta kulak iltahabı yapıyormuş 45 derecelik acı olmalıymış dr öyle söylüyor
veriyorum ben canım biz ne yiyorsak öğün gibi değilde tattırıyorum alışsın diyekızlar aksam yemeği veriyomusunuz
ben öğlen corba akşamda ne varsa yemek et tavuk felan veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?