2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar
hasata bebişlere cok geçmiş olsun buhar makinesi bende mi alsam ki dedim doktorumuza sorduk tavsiye etmedi çok kullanımda astım yapıyo dedi ne kadar doğru bilmiyorum tabi bizim burası temiz hava 3 tarafımız orman 1 taraf deniz sanslıyız bakalım

günaydın kızlar tüm hastala annişlere ve bebişlere çok geçmiş olsun

Kızlar günaydın, alıntı yaptım bir sürü oldu
bende hepsine birden yazayım dedim, sayfalarca alıntı okumayın, öncelikle bize geçmiş olsun diyen arkadaşlarıma teşekkür ederim

Bir sürü bebişte hasta olmuş, geçmiş olsun hepsine , çabucak iyileşsinler inşallah
buhar makinesi bende kullanıyorum çok iyi gerçekten , sürekli çalıştırmıyorum ama
bizim doktor alın dedi bizde aldık :) ama bende astım var ,benim bile nefesimi açtı, zararı olacağını sanmıyorum,

Hülyacım neresiy diye konuşuyorsun ya hangi yörenin konuşması bu? sakın yanlış anlama merak ettim

Aşk kırıntısı sizinde yeni incileriniz hayırlı olsun

Bugün bütün bebekler uslu dursun, mamalarının hepsini bitirsin
Çalışan annelerede kolay gelsin
Görüşmek üzere...

gunaydin kizlar nasilsiniz hasta olan bebeklere gecmis olsun benim oglum cok sukur iyi oglum artik kanepeler tutunup kalkiyo adim atiyo cok korkuyorum yanliz burakamiyorum artik dusecek diye geceden beri kulaklarini kasiyo galiba 5. dis geliyo bugece uyutmadida butun gece huzursuzdu
mafoldumben

Neyse kızlar benım oĞlanın ateŞı dÜŞmÜŞ Çorbasını da ıÇmıŞ ŞÜkÜr

VALLA CANIM BİZİMKİ DE DİŞTEN MİDİR NEDİR ÇOK HUYSUZ YAsenağlama

vaion diş geliyordur, çabucak çıksın inşallah
Filizcim gözün aydın düşmüş ateş, ne zaman kahvaltı yaptıda çorbaya sıra geldi bilmiyorumkismile

benim oğlumda artık uyanınca kalkıp oturuyor, tutunup beşiğine kalkıyor, artık yalnız bırakamıyorum hiç
düşme vakamızdan sonra beşiğin ön parmaklıklarını çıkarıp, yatağa dayadık iyice,
valla çok iyi oldu, gece yattığı yerden emzirdim tabi başının altına yastık koydum tıkanmasın diye,
üstü açılırsa hemen örttüm, eskiden kalkıp bakmadan göremiyordum

canım benimkinin kahvaltı alışkanlığı yok yumurta falan yemiyo kahvaltı yerine çorba veriyom bizim kahvaltımızda bu işte çorbavereliniortak

emelcim öyle alışırsa ileride zor ayırırsın yanından canım. aman başını yüksekte tut emzirirken yatarak emzirmede orta kulak iltahabı yapıyormuş 45 derecelik acı olmalıymış dr öyle söylüyor

bizimki geceleri hep yatarak emiyo ya

kızlar aksam yemeği veriyomusunuz
ben öğlen corba akşamda ne varsa yemek et tavuk felan veriyorum

herkes selamalr.. güzel br hafta olamsı dileğiyle herkese.. benim zkıında huyu suu değişti.. herlade üst dişler gelicek.. çok iştahsız ve huysuz olduk(

akşmaları ben biz ne yersek ondan tatırıyorum.. 4-5 lokma yiyor.çorba varsa yarım kasede çorba yiiyor bizle beraber.. benim kzı zaten bizle yemeği seviyor.. ne muhallbei ne yoğurt sevmiyor

akşmaları ben biz ne yersek ondan tatırıyorum.. 4-5 lokma yiyor.çorba varsa yarım kasede çorba yiiyor bizle beraber.. Benim kzı zaten bizle yemeği seviyor.. Ne muhallbei ne yoğurt sevmiyor

ben akşamları devam sütü ve muhallebi beriyom gün içinde 2 defa çorba verdiğim için

ben öğlen corba ekmek doğruyom doyurucu olsun diye 4gibi yoğurt meyveli 6 gibi bizle ne yerse 9buçuk gibi muhallebi kaşık maması

canım benimkinin kahvaltı alışkanlığı yok yumurta falan yemiyo kahvaltı yerine çorba veriyom bizim kahvaltımızda bu işte çorbavereliniortak
canım bizimkide sevmiyor yumurta, kayınvalidem az sütün içinde yumurta sarısını eziyormuş, öyle kaşıkla veriyormuş, yiyor diyor dene istersen
anne sütünden sonra en vitaminli besin yumurtaymış

çok zorlanıcaz ayırırken banada öyle geliyor ama, geçen gece bir gecede iki kere düştü yanımdan, yuvarlanıyor düşüyor, mecbur şimdilik böyle
kucaktada kesinlikle emmiyor ille yaycak kendini keyifle emiyor
başının altına yüksek yastık koyuyorum dayanarak emiyor gibi oluyor canım sağol

veriyorum ben canım biz ne yiyorsak öğün gibi değilde tattırıyorum alışsın diye
doktor pilav makarna herşey ver dedi

emelcim bende aynen öyle öğün olrak değil ama tattıroyum.. bulgur pilavı bile yediridm valla.. çokda seviyor öyle yemeyi benim zilli:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…