2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yumurta haftada en az 4 kere yemeleri gerekiyomuş ben gün aşırı veriyorum beyin gelişimini çok etkiliyomuşş ben küçükken günde 2tane yermişimmm

selam herkese biz şimdi dr.dan geldik kontrole gitmiştik kızımın kulak iltihabı geçmemiş 2 hafta antibiyotik kullandık kbb doktoruna götürün dedi bakalım yarın götürcez canım çok sıkıldı ya niye geçmedi ki?burun akıntısı olunca heralde geçmedi dedi dr. biz de buhar makinesi kullanıyoruz ama sürekli açık kalması ciğerleri üşütürmüş dr. da sabah öğle akşam azar azar yapın dedi zaten.
raporum bitti birazdan okula gidicem of çok zor ya alışmıştım kızımı tekrar bırakıcam neyse hadi bay

benim zilli kahvaltıyı ayrı yiyor.. karışık sevidremdim hiç.. ne zamandır ayrı yediriyoruz.. bir yumurta sarısı hergün veriyorum ben.. biraz peynir.. pekmez.. ve ıhlamur çayı biraazda.birde bazı ayva reçeli veriyoruz oınuda seviyor ziili maşa:))

olmppos geçmiş olsun canım.. bu bebişlerin hastalıkalrı çok zor.. benimkide diştenmidir nedir bu ara hem huysuz hemde çok iştahsız(

cnm çok gecmş olsun kulak intabı yemek yerken felan oturtarak yedir yada emzirirken ondan kaynaklanıyo diye biliyorum bizhiç yaşamadık inş yaşamayızda çok geçmiş olsun cnm kolay gelsin çok zor bırakıp gitmek

Ayşecim niye geçmedi ki hala, belki KBB doktorunun ilaçları iyi gelir, üzüldüm canım ya
kim bakıyor sen işteyken, ilaçları saati saatine verebilcekmi?
çalışan anne olmak çok zor

yumurtayı bende günaşırı bazen hergün veriyorum, ben evdeyken haftasonları ayrı ayrı yediriyorum kahvaltısını , ekmek peynir yumurta reçel yada pekmez, birde emiyor
ama hafta içi süt içmediği için, anne sütüne karıştırıyor annemler
sağdığım sütlerin yarısını döküyorum hergün

benim kzıd aönce mama yiyor.. sonra kahvaltı.. ama bu ara onu bile zor yediriyoruz.. ateşi yok keyif fena değil ama huysuzluk iştahsızlık herlade üst dişler gelcek:..

armagancım üst dişlerden bizde öyleydik ilk defa 2 gün hiç bişey yemek istemedi sadece emdi

öylemi ayşecim.. bende çok zülüyprum ya.. gelişim büyüme zamanı şimd. yemeyince çok üzlüyorum ben ya. sizde öylemisiniz.. ağlıyorum mahvediyorum kendimi(

öylemi ayşecim.. bende çok zülüyprum ya.. gelişim büyüme zamanı şimd. yemeyince çok üzlüyorum ben ya. sizde öylemisiniz.. ağlıyorum mahvediyorum kendimi(
bu haftaya kadar ceylin hep çok iştahlı bi bebek oldu sadece alt dişler çıkarken yarım porsiyon yiyordu 1 kase dolusu çorba yerine yarım kase içiyordu ama bu hafta 2 gün hiç bişey yemedi sadece emdi çok üzüldüm ama diştenmiş üst diş çok zor çıktı şimdi düzeldi

olympos geçmiş olsun canım.emelcim yusuf kayrayada çok geçmiş olsun.

ben hergün yumurta veriyorum ama benim tontiğin göbeğinde isilik gibi şeyler çıkmış.Acaba yumurtayı hergün veriyorum diye mi emin olamadım.Gerçi gece vardı.Gündüz sönmüşler geri maşallah.

bide benim zaten sütüm az bide 100 ml den fazla süt içmiyor benim kız fazlasını verdin mi reddediyor diliyle itiyor.Kendilerine yetecek kadar alıyorlar sanırım

ben artık anne sütüne takılmayı bıraktım.9 aydır aman az geldi aman yetmedi sütüm kesilecek çocuğum hasta olacak diye aklımı yitirdim

şimdi bakıyorum mama yiyen çocuklar var ela gibi maşallah gelişimi de iyi.Artık süt giderse mamayla devam edicem ne yapayım.

ayşeceylin kızın kel mi olmuş saçını mı kazıttınız?

anladım canım.. sorma ya benimkide yle..çok iştahsız.. çorbayı çok seven çocuk onu bile yemiyor(emiyor ama sütümde aksi gibi azaldı
biberonda sevmeyen bir çopcuk.. ne yapalım öyle böyle büyücekler herlalde.. bende çok takıntılıyımmmı ne

nevercim hakllsın çokda takmamam gerek.. ebnim büyük kzıım sütüm olduğu hadle 3 ya emdi bıraktı.. bu yinede ona göre maşh.. bu zaman geldi şükrü.. sütüm az ama olsun ilaç niyetinde olsa emsin dim.

benimki emmiyor canımcım ben sağıp veriyorum 6.aydan beri

buarada emel ve filiz bana balık çorbası tarifi verdiniz çok teşekkür ederim.
Ben hiç becerikli bir tip değilim

canım sinbo aldım 45 tlye gayet uygun ve gerçekten güzel hepsi aynı zaten
sabahın ilk annesine kocaman günaydın
sagol canım bkacam bende

yok canımya takılıyom sana ya alınırmıyım olumunekankayizsmile

bende tefalin var ben 107 tl ye almıştım (buhar makinesi)

Kızlar benim oğlumda yoğurt yemiyor, 20 gündür falan vermiyorum, çorbasını verdim onuda istemedi. Peyniride sevmiyor, ne yapıcağımı şaşırdım, Çorba, kivi ve muzla karnını doyuruyor, kahvaltıdanda bıktı.Diş çıkarıyor diye üstelemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…