selam herkese biz şimdi dr.dan geldik kontrole gitmiştik kızımın kulak iltihabı geçmemiş 2 hafta antibiyotik kullandık kbb doktoruna götürün dedi bakalım yarın götürcez canım çok sıkıldı ya niye geçmedi ki?burun akıntısı olunca heralde geçmedi dedi dr. biz de buhar makinesi kullanıyoruz ama sürekli açık kalması ciğerleri üşütürmüş dr. da sabah öğle akşam azar azar yapın dedi zaten.
raporum bitti birazdan okula gidicem of çok zor ya alışmıştım kızımı tekrar bırakıcam neyse hadi bay
bu haftaya kadar ceylin hep çok iştahlı bi bebek oldu sadece alt dişler çıkarken yarım porsiyon yiyordu 1 kase dolusu çorba yerine yarım kase içiyordu ama bu hafta 2 gün hiç bişey yemedi sadece emdi çok üzüldüm ama diştenmiş üst diş çok zor çıktı şimdi düzeldiöylemi ayşecim.. bende çok zülüyprum ya.. gelişim büyüme zamanı şimd. yemeyince çok üzlüyorum ben ya. sizde öylemisiniz.. ağlıyorum mahvediyorum kendimi(
anladım canım.. sorma ya benimkide yle..çok iştahsız.. çorbayı çok seven çocuk onu bile yemiyorbu haftaya kadar ceylin hep çok iştahlı bi bebek oldu sadece alt dişler çıkarken yarım porsiyon yiyordu 1 kase dolusu çorba yerine yarım kase içiyordu ama bu hafta 2 gün hiç bişey yemedi sadece emdi çok üzüldüm ama diştenmiş üst diş çok zor çıktı şimdi düzeldi
sagol canım bkacam bendecanım sinbo aldım 45 tlye gayet uygun ve gerçekten güzel hepsi aynı zaten
sabahın ilk annesine kocaman günaydın
Hım... facede adresim vardı ama sildim, zaten burdan ayrılanların birçoğu facede görüşüyorlar. Kimse uğramaz oldu. boshayallersmile
Neslihanda bana en çok yazanlardındın dedi ama ben yanlış anlamadım ve aksine sevindim, neden yanlış anladınki, ben sana gevezesin demedim, en çok yazan sensin dedim adını bilmediğim içinde nickini yazdım, bende burası canlansın diye yazıyorum zaten. Kimsenin yazmadığından şikayeet ederken sana geveze demem tuhaf olurdu.
sagol canım bkacam bende
yok canımya takılıyom sana ya alınırmıyım olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?