geçmiş olsun canım işte nekadar korusanda olmuyo gelenede yaklaşma diyemiyosunıyı geceler güzel anneler ve bebeklerı..kızım hasta oldu.misafır geldı mısafırn oglu grıptı elıf sımayın dıbınden ayrılmadı ve onada bulastırdı.
elıf sımay ıkı gun ateslendı huysuz gözlerı kıpkırmızı burnu falanda akmıyor .bogazlarında ıltehap yoktur ınsallah.allah bebelerımızı hastalıklardan korusn ıkı gunde süzüldü yavrucagım.
neyse ben yatayım simay uyanmadan.sabahın ılk annesıne günaydııııınn .)
sagol canımtatlım migrosta bi ara indirimdydi 45 di sanırım bende almıştım.
gayet kullanışlı ben hala kullanıyorum
canım diş geliyodur üstler çok zorayyy kızlar
benim oğlan çok huysuz bugün en son akşam 10 da süt içti okadar saat 8,30 hala yok
bakalım ne zaman içecek dişten midir acaba
günaydın canımgünaydın kızlar
alhancım geçmiş olsun canım
allaah insanın kafası karışıyo ne yapcaz lşimdigünaydın kızlar
hasata bebişlere cok geçmiş olsun buhar makinesi bende mi alsam ki dedim doktorumuza sorduk tavsiye etmedi çok kullanımda astım yapıyo dedi ne kadar doğru bilmiyorum tabi bizim burası temiz hava 3 tarafımız orman 1 taraf deniz sanslıyız bakalım
canım ben bartınlıyım geliyon gidiyon tarzı konuşulur koca bartınlıyım ben :dance:Kızlar günaydın, alıntı yaptım bir sürü oldu
bende hepsine birden yazayım dedim, sayfalarca alıntı okumayın, öncelikle bize geçmiş olsun diyen arkadaşlarıma teşekkür ederim
Bir sürü bebişte hasta olmuş, geçmiş olsun hepsine , çabucak iyileşsinler inşallah
buhar makinesi bende kullanıyorum çok iyi gerçekten , sürekli çalıştırmıyorum ama
bizim doktor alın dedi bizde aldık :) ama bende astım var ,benim bile nefesimi açtı, zararı olacağını sanmıyorum,
Hülyacım neresiy diye konuşuyorsun ya hangi yörenin konuşması bu? sakın yanlış anlama merak ettim
Aşk kırıntısı sizinde yeni incileriniz hayırlı olsun
Bugün bütün bebekler uslu dursun, mamalarının hepsini bitirsin
Çalışan annelerede kolay gelsin
Görüşmek üzere...
maşşlah yavruya geçmiş olsun canımgunaydin kizlar nasilsiniz hasta olan bebeklere gecmis olsun benim oglum cok sukur iyi oglum artik kanepeler tutunup kalkiyo adim atiyo cok korkuyorum yanliz burakamiyorum artik dusecek diye geceden beri kulaklarini kasiyo galiba 5. dis geliyo bugece uyutmadida butun gece huzursuzdu
mafoldumben
filiz ateşmimi çıktı inş diştendir geçmiş olsun canımNeyse kızlar benİm oĞlanın ateŞİ dÜŞmÜŞ Çorbasını da İÇmİŞ ŞÜkÜr
diştendirya üzülmeVALLA CANIM BİZİMKİ DE DİŞTEN MİDİR NEDİR ÇOK HUYSUZ YAsenağlama
aynen canımahh bu dişler mahvediyor yavrucakları bütün düzenleri bozuluyo
evet bende öyle biliyorumemelcim öyle alışırsa ileride zor ayırırsın yanından canım. aman başını yüksekte tut emzirirken yatarak emzirmede orta kulak iltahabı yapıyormuş 45 derecelik acı olmalıymış dr öyle söylüyor
gün aşırı verinkızlar hergün yumurta çok geliryumurta haftada en az 4 kere yemeleri gerekiyomuş ben gün aşırı veriyorum beyin gelişimini çok etkiliyomuşş ben küçükken günde 2tane yermişimmm
geçmiş olsun canım kulak iltihabıda zor çabucak geçmiyo işteselam herkese biz şimdi dr.dan geldik kontrole gitmiştik kızımın kulak iltihabı geçmemiş 2 hafta antibiyotik kullandık kbb doktoruna götürün dedi bakalım yarın götürcez canım çok sıkıldı ya niye geçmedi ki?burun akıntısı olunca heralde geçmedi dedi dr. biz de buhar makinesi kullanıyoruz ama sürekli açık kalması ciğerleri üşütürmüş dr. da sabah öğle akşam azar azar yapın dedi zaten.
raporum bitti birazdan okula gidicem of çok zor ya alışmıştım kızımı tekrar bırakıcam neyse hadi bay
maşşlah ne güzel benimkide ayrı yese keşkebenim zilli kahvaltıyı ayrı yiyor.. karışık sevidremdim hiç.. ne zamandır ayrı yediriyoruz.. bir yumurta sarısı hergün veriyorum ben.. biraz peynir.. pekmez.. ve ıhlamur çayı biraazda.birde bazı ayva reçeli veriyoruz oınuda seviyor ziili maşa:))
evet canım oturu vaziyette yesinler artıkcnm çok gecmş olsun kulak intabı yemek yerken felan oturtarak yedir yada emzirirken ondan kaynaklanıyo diye biliyorum bizhiç yaşamadık inş yaşamayızda çok geçmiş olsun cnm kolay gelsin çok zor bırakıp gitmek
evet canım benimkide hep aynı zorla yiyo demin zorla yedirdim kahvaltıyıöylemi ayşecim.. bende çok zülüyprum ya.. gelişim büyüme zamanı şimd. yemeyince çok üzlüyorum ben ya. sizde öylemisiniz.. ağlıyorum mahvediyorum kendimi(
olympos geçmiş olsun canım.emelcim yusuf kayrayada çok geçmiş ol
ben hergün yumurta veriyorum ama benim tontiğin göbeğinde isilik gibi şeyler çıkmış.Acaba yumurtayı hergün veriyorum diye mi emin olamadım.Gerçi gece vardı.Gündüz sönmüşler geri maşallah.
bide benim zaten sütüm az bide 100 ml den fazla süt içmiyor benim kız fazlasını verdin mi reddediyor diliyle itiyor.Kendilerine yetecek kadar alıyorlar sanırım
ben artık anne sütüne takılmayı bıraktım.9 aydır aman az geldi aman yetmedi sütüm kesilecek çocuğum hasta olacak diye aklımı yitirdim
şimdi bakıyorum mama yiyen çocuklar var ela gibi maşallah gelişimi de iyi.Artık süt giderse mamayla devam edicem ne yapayım.
evet canım bende 2,ayından beri zorla emiyo 2,3dakka emmediginde sagıyodum artık çok sagmıyorum emerse emiyo aa yeter artık stres olduk iyice yumurta yapıyodur gün aşırı ver canım