2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım işte nekadar korusanda olmuyo gelenede yaklaşma diyemiyosun
tatlım migrosta bi ara indirimdydi 45 di sanırım bende almıştım.
gayet kullanışlı ben hala kullanıyorum
sagol canım

ayyy kızlar
benim oğlan çok huysuz bugün en son akşam 10 da süt içti okadar saat 8,30 hala yok
bakalım ne zaman içecek dişten midir acaba
canım diş geliyodur üstler çok zor
günaydın kızlar
alhancım geçmiş olsun canım
günaydın canım

allaah insanın kafası karışıyo ne yapcaz lşimdi
canım ben bartınlıyım geliyon gidiyon tarzı konuşulur koca bartınlıyım ben :dance:

maşşlah yavruya geçmiş olsun canım
Neyse kızlar benİm oĞlanın ateŞİ dÜŞmÜŞ Çorbasını da İÇmİŞ ŞÜkÜr
filiz ateşmimi çıktı inş diştendir geçmiş olsun canım
VALLA CANIM BİZİMKİ DE DİŞTEN MİDİR NEDİR ÇOK HUYSUZ YAsenağlama
diştendirya üzülme
ahh bu dişler mahvediyor yavrucakları bütün düzenleri bozuluyo
aynen canım
evet bende öyle biliyorum
yumurta haftada en az 4 kere yemeleri gerekiyomuş ben gün aşırı veriyorum beyin gelişimini çok etkiliyomuşş ben küçükken günde 2tane yermişimmm
gün aşırı verinkızlar hergün yumurta çok gelir
geçmiş olsun canım kulak iltihabıda zor çabucak geçmiyo işte
maşşlah ne güzel benimkide ayrı yese keşke
evet canım oturu vaziyette yesinler artık
öylemi ayşecim.. bende çok zülüyprum ya.. gelişim büyüme zamanı şimd. yemeyince çok üzlüyorum ben ya. sizde öylemisiniz.. ağlıyorum mahvediyorum kendimi(
evet canım benimkide hep aynı zorla yiyo demin zorla yedirdim kahvaltıyı

evet canım bende 2,ayından beri zorla emiyo 2,3dakka emmediginde sagıyodum artık çok sagmıyorum emerse emiyo aa yeter artık stres olduk iyice yumurta yapıyodur gün aşırı ver canım

ya benimkide peynire ögürüyo yogurduda kaçgündür yemiyo dün pekmez koyup verdim
Anladım tatlımyerimseniben

İsim neydi canım

hülya canım senin

kızlar naber bakalım oğluşum hala iyileşmedi iştahı gitti çocuğumun kemk suyuna çorba yapmıştım içmedi şimdi en sevdiği sebze püresini yapıyorum düdüklüde şu an kereviz lahana havuç yer elması patates sarımsak kıymamafoldumbenişte buna bayılıyo benim sıpasırnaşık şey

canım üzlme su iç bol bol bolbolda emdir glecektiremdirdikçe buralar hepsi aynı artık büyüyolar kendileri nekadar yiyecekelrse okadar yiyolar dişlerdede yemiyolar

cnm inş biran önce iyleşirsiniz kış bitsede hastalıktan kurtulsa yavrularımız

ya benimkide peynire ögürüyo yogurduda kaçgündür yemiyo dün pekmez koyup verdim

hülya canım senin

Memnun oldum bende Ayşe.:1hug:

lahana gaz yapmıyormu, ben hiç vermedim, bir keresinde portakal suyu vermiştim sabahı sabah ettik. Sarımsakta vermedim hiç.
Soğanlı çorbalara bayılıyor benimki, şimdi mevsmiyken pırasa koyuyorum.

ben geldim eşiim gtti kız uyuyor
h.g canım

ah yavrum benimkide aynı sabha igne yedik yine akşmma var yarın sabh var bitiyo ilaç da içiyoz bakalım ne olacak inş çabuk iyileşirler benimkide sabah kahvaltıyı yemek istemedi şırıngayla sıktım kaşıgı hiç almıyo ite kak yine şırıngayla veriyom oda olmasa işim zor

lahana bende hiç vermedimde karnıbahar filan işte portakalsuyu çok verdim allaha şükür bişey olmadı ya ama nezmandır arada yüzü kızarıyo geçiyo sonra portakalsuyundanmı dedimyok vermiyorum nezmandır nden anlamadım

Bende bu sabah çok fena nezle oldum, burnum akıyor, merte bulaştırmaktan korkuyorum, emzirdiğim için ilaçda alamıyorum, nane limon içiyorum evi havalandırıyorum.

Burada çok yağmur var. Dışarıya çıkıcaktım ama vazgeçtim.

Kızlar çorbalarına et balık tavuk hep koyuyormusunuz, doktorun biri her çorbaya 1 kaşık kadar kıyma koy demiş ama bana ağır gelir gibi geliyor, eski mahallemizde bir kadının çocuğu olmadığı için evlatlık aldı ve çocuğa iyi bakıcam diye ne varsa yedirdi ve çocuk çok vitamin aldığı için hasta oldu doktoru uyarmış çok fazla yumurta verme diye. Çok takmıyorum ben artık, evde ne varsa onlardan yiyor, üstüne düşmüyorum, 2-3 gündür kahvaltı yapmıyor hiç zorlamıyorum.

eminecim inşallah canım şu kışı tam atlatsak rahatlıcaz sanki
ayşecim yok canım bizim gaz problemimi hiç olmadı
lahana karnıbahar hep veryorum çok yararlı ama biliyosun bu sebzeler sarımsak desen doğan antibiyotik çok yararlı soğanda atıyom yemeklerine taze soğan kuru soğan

bizde bugün işte sabah 8kaldırdım emdi sonra igneye getridim saglıkocagına ordan geldik uyudu 12de kahvaltı verdim oynuyo şimdi uyurdu normalde uyumayacakmış inat ediyo bende çeyımı içiyorum gelin içelim kızlar ah şu havalarda bi düzelmedi ya bügün güzelde offff yaz gelseya artık

bende karnıbahar verdimde sabaha kadar ağladı yavrum portakal kivi dr 1 yaşına kadaryasak dedi

geçmiş olsun ayşe
benimkide yogurt yemiyodu nezmandır şimdi meyve yemiyo aman ne yapayım önceden mammada veriridim emdiriyotrum yeter çok sıkmamak lazım zaten artık fazlasınıda istemiyo

ah benim kızımda maşşlah beya hızlandı buaralar yürüteçle heryeri geziyo çok agırdıda alkışyap kızım deyin ce yapıyo çok seviniyorum ya

ayşecim ben koyuyom kıyma veya et mutlaka tavuk vermiyorum tavukların hepsi hormonlu zaten ancak organik tavuk bulursam koyuyorum biliyosunuz tavuktaki hormon göğüsleri etkiliyo oğullarımızın kocaan göğüsleri olur allah korusun:CüvCüv:tavuk vermiyorum yani canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…