2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

zor oluyo işimin arasında bide öğle yemeği cıkıyo onunla ilgileniyom gidince ortalığı topluyom ela kalkıyo onu doyuruyom temizlik yemek derken akşam oluyo
akşama dışarda yiyeceğiz bakalım buğün yemek derdim yok temizlikte sabah yaptım kızımla ilgilenirim bol bol

bende kzızımı uytum geldim yemege gideceksiniz he ne güzel nere bizhiç giemdik daha melis olalı bakalım bugün buranınpazarı balık al dedim ama bakalım

benim cadı portakal mandalina suyu içmiyo tiksiniyo ekşi geliyo tatlı olsa bile suratını buruşturuyo içmiyo

ya bu şey niye burdakileri göstermiyo yine pekmez herşeye koyun kılzar ben hiç kan ilacı kullanmadım allaha şükür pekmez iyi geliyo maşllah diyelim tahlildede iyi çıktı

kzızımın bugün 10 ayını bitirmesine 10 gün kaldı allahın izniyle ay çok heyecanlanıyorum dogum günü yakşalştıkçaya allahın iyiki nasip ettti şükürler olsun yavrularımızı annelilk çok zor ama çokda zvkli

neslihan bişırınga al sık agzına benimki kaşıgı görünce itiyo ama onu sıkı sıkı veriyorum

noral igne şırıngalarından dene onlarlada veriyorum büyüyü küçügü hangisi kolayına gelirse

AYYY yapmayın yazık ya kuzucuklara kıyamam ben onlara şırınga falan yapmayınnn ark larrr....büyüyünce yerlerrrr benim kızda ne versen yiyooo annem bakıyo ya ona şimdi küçük sofrayı koyuyorlar yere annem kendi yiyo oda kendi yiyooo ıspanak tan tut kara lahana ya pilav makarna zapdedemiyorummm kızııı öyle alışmışki annemee mama sandalyesi falna istemiyo kendi hareket etmek istiyoooo :))))) geçen cuma da doktora gitmişlerrr 12 kg byu da 75 cm mişşş ayyy şimdi aklıma geldi vitaminleri alınacaktı eczaneden unuttummmm ben gidim alimmmm... dişleri çıktıpı için ve yürüdüğü için vitamin vermiş dr görüşürüzzzz ark larrrr:)))

maşşlah canım ama yemediklerinde iyi oluyo ne yapalım bazen hiç bişey yemiyolar bendah küçükten çekiyorum bunu o olmasaydı hiç yediremeyecektim ben zaten herzman degil yemedigimde yapıyorum ee bide benimki biberonda lmıyo needyim kaşıkla mam süt verilmiyo bende sitemem ama needecen yiyeen çocuk iyide bird yemeyen maşllah seninki negüzel yiyomuş
birde yürüyomu canım seninki

yasemincim maşallah kuzuna benim oğluşda 11 kg byu 74 cm grip olduğu için şuurp kullanmamız lazım ama açmıyo ağzını şuruplara napim vermek zorundayım tatlım sonuçta

maşllah bebişlere canımbenimki hiçsevmiyoilaçları hemen kusuyo ya azmaamnıniçinde veriyorumyada meyvesuyu içinde birde ilk önce su ver arkasında ilaç sonraazsudaha sık yutsunacısını almadan ben çok çekiyorum bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…