2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

1 ay oldu işte dönmeleri sürüklenme paçalardan koltuktan tutunup kalkma bi yerlerden tutunarak yürüyooo ayakta duruyo 1 adım ileri 1 adım geri denge pozisyonunu yapıyooo öyle yaniii mecburen verdiğinizi biliyorumm canlarımmm işte insan kendinde düşününce tuhaf oluyooo halbuki küçükken bende ağzını açmadığı için ilacı damlalıkla falan veriyodumm şimdi vitamini annem verirrr ben onun kadar iyi bakamıyorummm cnm

özelde tanıdık dr gitmiş annem hiçbir ödeme almamışlarrrr dr reçete yazmış ilaç 6 liraysa ben fark olarak 26 ödedimmm bu devlett napıyooooo allah aşkına ya ben yiyemiyorum buyur sen ye paramı dedimmm resmenn reçeteyi de işlediler iptal edemedimmmm 26 ytl bişey değil ama işe yarar bişey için gitmiyorrr ssk lıyım ama doğumdan hariç bir kere bile dr gitmedimmmm ki doğumda özelde olduuu ....... gıcıkk olduum iyiceeee

ayyy iş stresiii var zatenn burda dükkan sahipleri aidat ödemiyo diye 2 haftadırr avukatlarla çalışıyoruzzz bi kavga bi gürültü icra kağıdını alan ofisii basıyoooo banada bulaştıı galibaaa :) yoksa sakinimm neslişşşş batuşuma geçmiş olsunnn dikkattt ett iyiii bakkk yavruma yaaa daha yeni iyileşmiştii zatennnn bide grip oldu şimdiiiii (((

ceylinde aynı tutunup yürüyo bazen farkında olmadan ellerini bırakıyor bazen tek elle tutunup yürüor en sevdiği oyun bu

yasemincim kıyamam ben sana döviim ben o müşterileriklava::teytey:
ceyline maşallah bizimkini oturt yuncakları koy önüne bütün gün durur kalkmaya hiç niyeti yok

iyi akşamlar kızlar

emelcim bana yazdın heralde adım özlem valla burnu akıyo heralde o yüzden bi türlü geçmedi.babaannesi bakıyo ama becerikli düşünceli bi kadın değil ilaçlarını ben verip gidiyorum işe.

öylemi ayşecim.. bende çok zülüyprum ya.. gelişim büyüme zamanı şimd. yemeyince çok üzlüyorum ben ya. sizde öylemisiniz.. ağlıyorum mahvediyorum kendimi(

aynen ben de hergün ağlıyorum sinirimden çünkü bizimki gerçekten çok vahim ne meyve ne yoğurt ne yemek hiçnişey yemiyo geçengün ağlıyorum benim cadı kızım da bakıp bakıp gülüyo klava:

ii akşamlar kızlar..
çok fena grip oldum.boğazlarım çok kötü..burnum akıyo..ıhlamur içe içe bi hal oldum ya...
işin kötüsü yağmurda öksürüyor.dr.önemli deil dedi..doğal yoldan ne yapabilirim öksürüğe.ilaç kullanmak istemiyorum..bide sanki balgamı var..balgam söktürücü ne yapabilirim...akıntısı yok allahtan..
neyse hepinize i akşamlar hoşçakalın...

canım geçmiş olsun sanada bebişede valla humananın bitki çayı var bebkler için balgam söktürücü ben onan kullanmıştım sende dene istersen

ya bukız beni deli edecek zmanında uyumuyo ee busferdeilaç satinde uyanıyo mecbur kaldırıyorum sonra uyumuyo çok dengesizya

neyse burda bi arkadaşdan başka kimse kalmamış sabahın ilk annesine kocaman günaydınnnnn

günaydın kızlar dün koçişle ve arkadaşlarımız yemeğe gittik sakin süper yerdi çok romantikti:asigim: kızımda bayıldı mama sandalyesinde etrafa şöminelere baktı konuştu hiç sıkıntı yapmadı çok güzel bi gün geçirdik
bugünde annem geliyo benden keyiflisi yok saat 3 te uçaga binecek :dance::teytey:

günaydın
ayşe ceylin gözün aydın cnm ne güzel bende 3 aydır görmüyom elanın doğum gününe geliriz dediler onu bekliyoz bakalım
hasta bebişlere ve annelerine geçmişolsun
biz dün parti malzemelerini aldık doğum günü için yani çok sevidim sanki benim doğum günüm kızımada kanat taç eteği var ama elbise giydircem ben bide sopası var melek olcak benim tatlım inş

buarada emel ve filiz bana balık çorbası tarifi verdiniz çok teşekkür ederim.
Ben hiç becerikli bir tip değilim
ne demek tatlım faydalı olabildiysek bebiş beğensin önemli değil
bende mutlaka tavuk veya kıyma koyuyorum benimki yumurta yemediği için doktorumuz verebilirsin dedi

günaydın kızlar gözünaydın ayşeceylin

günaydın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…