1 ay oldu işte dönmeleri sürüklenme paçalardan koltuktan tutunup kalkma bi yerlerden tutunarak yürüyooo ayakta duruyo 1 adım ileri 1 adım geri denge pozisyonunu yapıyooo öyle yaniii mecburen verdiğinizi biliyorumm canlarımmm işte insan kendinde düşününce tuhaf oluyooo halbuki küçükken bende ağzını açmadığı için ilacı damlalıkla falan veriyodumm şimdi vitamini annem verirrr ben onun kadar iyi bakamıyorummm cnm
Ayşecim niye geçmedi ki hala, belki KBB doktorunun ilaçları iyi gelir, üzüldüm canım ya
kim bakıyor sen işteyken, ilaçları saati saatine verebilcekmi?
çalışan anne olmak çok zor
yumurtayı bende günaşırı bazen hergün veriyorum, ben evdeyken haftasonları ayrı ayrı yediriyorum kahvaltısını , ekmek peynir yumurta reçel yada pekmez, birde emiyor
ama hafta içi süt içmediği için, anne sütüne karıştırıyor annemler
sağdığım sütlerin yarısını döküyorum hergün
öylemi ayşecim.. bende çok zülüyprum ya.. gelişim büyüme zamanı şimd. yemeyince çok üzlüyorum ben ya. sizde öylemisiniz.. ağlıyorum mahvediyorum kendimi(
ii akşamlar kızlar..
çok fena grip oldum.boğazlarım çok kötü..burnum akıyo..ıhlamur içe içe bi hal oldum ya...
işin kötüsü yağmurda öksürüyor.dr.önemli deil dedi..doğal yoldan ne yapabilirim öksürüğe.ilaç kullanmak istemiyorum..bide sanki balgamı var..balgam söktürücü ne yapabilirim...akıntısı yok allahtan..
neyse hepinize i akşamlar hoşçakalın...
ne demek tatlım faydalı olabildiysek bebiş beğensin önemli değilbuarada emel ve filiz bana balık çorbası tarifi verdiniz çok teşekkür ederim.
Ben hiç becerikli bir tip değilim
bende mutlaka tavuk veya kıyma koyuyorum benimki yumurta yemediği için doktorumuz verebilirsin dediBende bu sabah çok fena nezle oldum, burnum akıyor, merte bulaştırmaktan korkuyorum, emzirdiğim için ilaçda alamıyorum, nane limon içiyorum evi havalandırıyorum.
Burada çok yağmur var. Dışarıya çıkıcaktım ama vazgeçtim.
Kızlar çorbalarına et balık tavuk hep koyuyormusunuz, doktorun biri her çorbaya 1 kaşık kadar kıyma koy demiş ama bana ağır gelir gibi geliyor, eski mahallemizde bir kadının çocuğu olmadığı için evlatlık aldı ve çocuğa iyi bakıcam diye ne varsa yedirdi ve çocuk çok vitamin aldığı için hasta oldu doktoru uyarmış çok fazla yumurta verme diye. Çok takmıyorum ben artık, evde ne varsa onlardan yiyor, üstüne düşmüyorum, 2-3 gündür kahvaltı yapmıyor hiç zorlamıyorum.
günaydın kızlar gözünaydın ayşeceylin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?