ben araştırdım internetten bebeğe zarar vermez diyorlarhe yok canımda ama hani migdeyi zarar diye dedim az koyun bari bende 26 kilo verdim 5ayda ama hiç yapmadım öyle bişey yeşil çay ve normalçaya karanfil atın içirken çok tok tutuyo
hem canım sen emdiriyon süte herşey geçiyo karanfil koy
bizim gibi desene bizde yakınız, bazen avantaj bazen dezevantaj oluyorselam kızlar..
emelcim kayınvalidem yakın bana beraber oturmuyoruz..ay oturamamda zatenn..böyle iyi..kaydirigubbakcemile2
buarada ismim ilkem deil arkadaşlar ilke..
ben gribi atlattım sayılırı ama şimdide kızıma verdim
bugün götürcem dra...peditus veriyorum ama yine akıntısı.öksürüğü var..
önlemimizi alalım bizz..
ben çıkıyorum kızlar.gülin cnm hoşgeldnnnnnnn..zemuszemus
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım nice mutlu yıllarahoşbulduk tatlım
poyraz yazdırmıyoki kucağımda o da basıyo klavyeye
dün bizim 2.evlilik yıldönümümüzdü şansımıza eşimin izinli olduğu güne denk geldi gezdik dışarda poyrazda hiç üzmedi eminönüne gittik kuşları gördükçe peşlerinden gitmek istedi çok eğlenceliydi ancak bu kadar yazabiliyorum poyraz rahat bırakmıyo ben okumaya devam:hulya:
Ben anlatırım canım, dağıldı topic resmenmerhaba kızlar sabah bi okula gidip geldim şimdi evdeyim öğleden sonra dersim var yine gidicem .
nasılsınız neler yapıyonuz birisi bana özleden anlatabilir mi topikte neler oldu niye küstüler uzun süre girmemştim o arada olmuş heralde.
bugün hava çok güzel burda ama hastalanır diye çıkamıyoz dışarı artık büyüseler de ellerinden tutup gezsek
valla biz laptopu elinden alamıyoz ona oyuncak laptop aldım onu veriyoz onu ellemiyo bizimkine saldırıyoKızlar sizinde bbeişleriniz laptoplara saldırıyormu? Ben masaüstü pc kullanıyordum kucağıma gelmek istiyordu, rahat ederim diye laptop aldım yine rahat yok, pc yi açık gördümü muzur muzur gülüp saldırıya geçiyor, ancak uyurken girebiliyorum.
kızlar herkes burdayken sorayım çekilişi yapalım mı gelen giden yok biz bizeyiz zaten fidunya diye biri var ama girmiyoo yada ben görmüyorum napcaz o arkadaşııı
çekiliş olcaksa hediyeleri şimdiden alalım o zmn çatlarım ben:)
ben araştırdım internetten bebeğe zarar vermez diyorlar
çok az içiyorum zaten
kadının biri lahana suyu içmiş zayıflamak için, 4 kilo annesi vermiş 2 kilo çocuk :)
bizim gibi desene bizde yakınız, bazen avantaj bazen dezevantaj oluyor
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım nice mutlu yıllara
]
Ben anlatırım canım, dağıldı topic resmen
emelcim banada anlatırmısın özelden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?