2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

semra evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice senler beraber inş

benimki de laptopu çok istiyor.ben infantinonun laptopu var ondan alıcam kıkırdak laptop

kızlar herkes burdayken sorayım çekilişi yapalım mı gelen giden yok biz bizeyiz zaten fidunya diye biri var ama girmiyoo yada ben görmüyorum napcaz o arkadaşııı

eminecim özelden msj at tatlım katılıyomusun diye biraz daha bekleyelim bence belki katılan olur tatlım daha çok var doğum günlerine neslihancım o nasıl bi laptop hiç duymadım walla kız hüliş kolay gelsin

merhaba kızlar sabah bi okula gidip geldim şimdi evdeyim öğleden sonra dersim var yine gidicem .
nasılsınız neler yapıyonuz birisi bana özleden anlatabilir mi topikte neler oldu niye küstüler uzun süre girmemştim o arada olmuş heralde.
bugün hava çok güzel burda ama hastalanır diye çıkamıyoz dışarı artık büyüseler de ellerinden tutup gezsek

ben araştırdım internetten bebeğe zarar vermez diyorlar
çok az içiyorum zaten
kadının biri lahana suyu içmiş zayıflamak için, 4 kilo annesi vermiş 2 kilo çocuk :)

bizim gibi desene bizde yakınız, bazen avantaj bazen dezevantaj oluyor

Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım nice mutlu yıllara

] Ben anlatırım canım, dağıldı topic resmen

çok saolun kızlar poyraz hala kucağımda fazla yazamıyorumsempatiksalakcinni

ayyy kızlar 2 saatliğine bi çıkmış nasıl kaynatmışsınız oku oku bitmedi

valla biz laptopu elinden alamıyoz ona oyuncak laptop aldım onu veriyoz onu ellemiyo bizimkine saldırıyo
kızlar herkes burdayken sorayım çekilişi yapalım mı gelen giden yok biz bizeyiz zaten fidunya diye biri var ama girmiyoo yada ben görmüyorum napcaz o arkadaşııı

valla yap tatlım merak ediyom :icecream:

semra evlilik yıldönümünüz kutlu olsun tatlım ALLAH bi yastıkta kocatsın

emelcim banada anlatırmısın özelden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…