2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

anlatın kızlar son olayları ben yokken bişeyler oldumu yoksa eski olaylarımı diyorsunuz, saadet ve nisanur. Herşeyin yanlış anlaşılması yüzünden ne hale geldik.

ela26ela 4 haziran 2009
cennetbahcemiremim irem 7 haziran 2009
leo yağmur 27 haziran 2009
şekerkızcandy yusuf kayra 22 mayıs 2009
drmumine ayşe azra 19 haziran 2009
zeynozuzumurti zeynep 19 haziran 2009
marchandize sinancem 19 haziran 2009
ayşeceylin ceylinnaz 24 haziran 2009
xxh.ydxx melis 25 mayıs 2009
aşk kırıntısı mert 12 haziran 2009
filiz111 inan 29 haziran 2009
nil038 ece 14 haziran 2009
neslihang batuhan 17 haziran 2009
nevergiveup18 duru ece 23 haziran 2009
kity79 batuhan 25 mayıs 2009
baybceren ceren 9 haziran 2009
naz&pıtırcık ahmet 15 haziran 2009
denklem444 cansu 22 haziran 2009
d-gabbana derin 27 haziran 2009
suheylai eylül ceren 11 haziran 2009
özgge elif 20 haziran 2009
lerda arda 11 haziran 2009
armağanım betül ipek 24 mayıs 2009
yeşimnur zeynep duru 15 haziran 2009
yasemin1 erva duru 26 haziran 2009
cnmkzm duru 26 haziran 2009
kızlar bunlar 2009 hazirann bebişleri tanıdıklarınıza mesaj atın katılmak isteyen varsa çekilişe katılsın

saol neslihancım face den gördümmm bizde katılcazzz çekilişeee bu topiktemi açıklayacaksınız kim kime çıktııı bizi eklemeyi unutma eminecimmmmm face i de burayı da takip ediyoruzzzz bizzzzzzzz

bilen anlatsın ya ne olmuştu dağıldı ben yoktum o devre döndüm topik kapanmış

tmm tatlım ekliyorum

elaya mantar çorbası yaptım çok iştahlı yediii bende ilk yatım ama süper olduu

herkesss ortalıktan kayboluyo çekilişten sonra ortaya çıkıyorlarr katılımcı ark okuyup gitmeyinn bişey ler paylaşın lütfennnnn hamileyken nasıldı burasıııı yaaaaaaaa ahhhh ahhhh

bu arada bebişlere hediye alacağızz dimi doğum günü hediyesiiii kızlarrrr işlerin yoğunluğundan her sayfayı okuyamıyorummm biri bana yardım etsin ve özetlesinnn nasıl yapıcazzz ne yapıcazzz kime hediye alıcazzz ne zaman alıcazzzzz gönüllü birii anlatsınnn annişlerrr lütfennnn :))) bilmiyorumkismile

cnm mayıs anneleri var aramızda çekilişi yapacağız ben yapacağım doğum günü cekilişi diye topik açtık ordanda takip edebilirsin benim fikrim hem bebişlere hem annelere alalım diyorum ama herkes gönlünden ne koparsa alır artık çekiliş olunca msj atarım özele

faceye takılmayın kızlar buaraya yazın herkesin face adresi yok:kedi::kedi:
canım yok buraya gelsinler diye face msj bıraktım görüp gelenler olur belki diye herkesin msnsi yok tabi öyle genel bi duyuru yaptım

saadet falan vardı onlar mı
hımmm
ok
evt hayatım istersen anlatırım yineden muckss

anlatın kızlar son olayları ben yokken bişeyler oldumu yoksa eski olaylarımı diyorsunuz, saadet ve nisanur. Herşeyin yanlış anlaşılması yüzünden ne hale geldik.
aynı olaylar canım
bilen anlatsın ya ne olmuştu dağıldı ben yoktum o devre döndüm topik kapanmış
canım anlatırım sana

evet yasemincim bebişlere doğum günü çekilişi sen bana sor merak ettiklerini muhtar gibiyim ben heheh ama biz hem bebişlere hemde annişlere alalım dedik biz doğurduk ya o bakımdan :lepi:

nesl,şş az fena değilsin hıııııı tamam anlaşıldı hem annişlere hem de bebişlere :))) senden takip ederim gelişmeleri ok cnmm

özelden atacağın msj için şimdiden tşk ederimm eminecimmm zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…