filizcim sen biliyosun olayları tatlım:)
faceye takılmayın kızlar buaraya yazın herkesin face adresi yok:kedi::kedi:
saol neslihancım face den gördümmm bizde katılcazzz çekilişeee bu topiktemi açıklayacaksınız kim kime çıktııı bizi eklemeyi unutma eminecimmmmm face i de burayı da takip ediyoruzzzz bizzzzzzzz
canım yok buraya gelsinler diye face msj bıraktım görüp gelenler olur belki diye herkesin msnsi yok tabi öyle genel bi duyuru yaptımfaceye takılmayın kızlar buaraya yazın herkesin face adresi yok:kedi::kedi:
evt hayatım istersen anlatırım yineden mucksssaadet falan vardı onlar mı
hımmm
ok
aynı olaylar canımanlatın kızlar son olayları ben yokken bişeyler oldumu yoksa eski olaylarımı diyorsunuz, saadet ve nisanur. Herşeyin yanlış anlaşılması yüzünden ne hale geldik.
canım anlatırım sanabilen anlatsın ya ne olmuştu dağıldı ben yoktum o devre döndüm topik kapanmış
evet yasemincim bebişlere doğum günü çekilişi sen bana sor merak ettiklerini muhtar gibiyim ben heheh ama biz hem bebişlere hemde annişlere alalım dedik biz doğurduk ya o bakımdan :lepi:bu arada bebişlere hediye alacağızz dimi doğum günü hediyesiiii kızlarrrr işlerin yoğunluğundan her sayfayı okuyamıyorummm biri bana yardım etsin ve özetlesinnn nasıl yapıcazzz ne yapıcazzz kime hediye alıcazzz ne zaman alıcazzzzz gönüllü birii anlatsınnn annişlerrr lütfennnn :))) bilmiyorumkismile
cnm mayıs anneleri var aramızda çekilişi yapacağız ben yapacağım doğum günü cekilişi diye topik açtık ordanda takip edebilirsin benim fikrim hem bebişlere hem annelere alalım diyorum ama herkes gönlünden ne koparsa alır artık çekiliş olunca msj atarım özele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?