2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay maşşlah ne çok kaynatmışınız be
çekiliş lafı duydum ay çok heyecanlı ya

elaya mantar çorbası yaptım çok iştahlı yediii bende ilk yatım ama süper olduu
oh ellerine saglık canım afiyet olsun
zaten genelde girenler sabit canım onlar kaybolmaz
evet alacaz canım nisanda çekecek emine galiba katılan olursa diye herkez özelden atar adreslerini
bende eklisiniz vaktim olursa faceyee yazzarım canım

kız filiz bisen yoksun misafirler kim acaba sizde gelin çekinmeyinnnnn
kimsede yazmıyo he

[B]Ben çekilişe katılamıycam kızlar, eşim zaten burdan duyduklarımı uyguluyorum diye herkese anlatıyor kızıyor birde hediyeleşecez diyince hepten çıldırır:lepi:
Benim herif biraz geleneksel türk erkeğidirde :roflol::roflol:

Kısır yiyorum kızlar gelin yiyelim...
Yanınada salatalık turşusu kütür kütür ....:teytey::teytey:[/B]

kız ayşe afiye olsunda emdirenler var sütümüz çekilecek be kaydirigubbakcemilecokacimcoooksırnaşık şey

kız ayşe afiye olsunda emdirenler var sütümüz çekilecek be kaydirigubbakcemilecokacimcoooksırnaşık şey

Haklısın canım, düşünemedim. :kedi:

Ama ben inanmıyorum bişey canın çekipte yiyemedinmi sütünün çekildiğini, benim canım hep bişeyler çeker ama olmayınca avucumu yalarım.:gitme::gitme:

Yahu aşağıda herkes görünüyor ama kimse bişi yazmıyor, herkes okuyup okuyup çıkıyor mu ne

ay canım benim kocişde öylydi ama ben düzene soktum kendilerinizemuszemusohh afiyet bal şeker olsun canım

ay maşşlah ne çok kaynatmışınız be
çekiliş lafı duydum ay çok heyecanlı ya
evet canım ya bi an önce çekilse barii
oh bugün burası çosuyo ne güzelyaa
ben varım ya ondan:dance::teytey::sm_cool:sırnaşık şey

walla ayşecim ben bi taraftan oğluşa yemek yedirmeye çalışıom yemedi köftelerini yaaa yarım köfte yedi topu topu oda yoğurtla

okumak bile çok zaman alıyor yazıcam ama şef gidip gelip bilgisayarıma bakıyor.

hem annelere hem bebeklere hediye almak güzel fikir kızlar.

neslicim laptopu sormuşsun http://www.cimri.com/infantino-kikirdak-laptop-um

herkes facebook a kaçtı gerçekten ve şirketler hep facebooku yasaklıyor.napalım biz yani.geri dönün kk ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…