oh ellerine saglık canım afiyet olsunelaya mantar çorbası yaptım çok iştahlı yediii bende ilk yatım ama süper olduu
zaten genelde girenler sabit canım onlar kaybolmazherkesss ortalıktan kayboluyo çekilişten sonra ortaya çıkıyorlarr katılımcı ark okuyup gitmeyinn bişey ler paylaşın lütfennnnn hamileyken nasıldı burasıııı yaaaaaaaa ahhhh ahhhh
evet alacaz canım nisanda çekecek emine galiba katılan olursa diye herkez özelden atar adreslerinibu arada bebişlere hediye alacağızz dimi doğum günü hediyesiiii kızlarrrr işlerin yoğunluğundan her sayfayı okuyamıyorummm biri bana yardım etsin ve özetlesinnn nasıl yapıcazzz ne yapıcazzz kime hediye alıcazzz ne zaman alıcazzzzz gönüllü birii anlatsınnn annişlerrr lütfennnn :))) bilmiyorumkismile
bende eklisiniz vaktim olursa faceyee yazzarım canımsaol neslihancım face den gördümmm bizde katılcazzz çekilişeee bu topiktemi açıklayacaksınız kim kime çıktııı bizi eklemeyi unutma eminecimmmmm face i de burayı da takip ediyoruzzzz bizzzzzzzz
ben çıkar işim var işim bitince gelirşimmm
[B]Ben çekilişe katılamıycam kızlar, eşim zaten burdan duyduklarımı uyguluyorum diye herkese anlatıyor kızıyor birde hediyeleşecez diyince hepten çıldırır:lepi:
Benim herif biraz geleneksel türk erkeğidirde :roflol::roflol:
Kısır yiyorum kızlar gelin yiyelim... Yanınada salatalık turşusu kütür kütür ....:teytey::teytey:[/B]
kız ayşe afiye olsunda emdirenler var sütümüz çekilecek be kaydirigubbakcemilecokacimcoooksırnaşık şey
eminecim sende sormuştun mesaj geldimi
Haklısın canım, düşünemedim. :kedi:
Ama ben inanmıyorum bişey canın çekipte yiyemedinmi sütünün çekildiğini, benim canım hep bişeyler çeker ama olmayınca avucumu yalarım.:gitme::gitme:
yokbe işin şakası yarasın arkadaşımaolumunekankayizsmile
ay canım benim kocişde öylydi ama ben düzene soktum kendilerinizemuszemusohh afiyet bal şeker olsun canım[B]Ben çekilişe katılamıycam kızlar, eşim zaten burdan duyduklarımı uyguluyorum diye herkese anlatıyor kızıyor birde hediyeleşecez diyince hepten çıldırır:lepi:
Benim herif biraz geleneksel türk erkeğidirde :roflol::roflol:
Kısır yiyorum kızlar gelin yiyelim... Yanınada salatalık turşusu kütür kütür ....:teytey::teytey:[/B]
evet canım ya bi an önce çekilse bariiay maşşlah ne çok kaynatmışınız be
çekiliş lafı duydum ay çok heyecanlı ya
ben varım ya ondan:dance::teytey::sm_cool:sırnaşık şeyoh bugün burası çosuyo ne güzelyaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?