ay canım benim kocişde öylydi ama ben düzene soktum kendilerinizemuszemusohh afiyet bal şeker olsun canım
evet canım ya bi an önce çekilse barii
ben varım ya ondan:dance::teytey::sm_cool:sırnaşık şey
walla ayşecim ben bi taraftan oğluşa yemek yedirmeye çalışıom yemedi köftelerini yaaa yarım köfte yedi topu topu oda yoğurtla
okumak bile çok zaman alıyor yazıcam ama şef gidip gelip bilgisayarıma bakıyor.
hem annelere hem bebeklere hediye almak güzel fikir kızlar.
neslicim laptopu sormuşsun http://www.cimri.com/infantino-kikirdak-laptop-um
herkes facebook a kaçtı gerçekten ve şirketler hep facebooku yasaklıyor.napalım biz yani.geri dönün kk ya.
kızlar merhaba naber.yokdum ben epeydir malum.neyse ya ben regl olmadım bu ay.acayıp sinirlerim bozuk.2-4 gecedır uyumuyoırum düşünmekten.bütün gün de kzıma bakıp bakıp ağlıyorum.çok küçük daha abla olmak için.eşim bugun test almış akşam yapıcam.en azından bılırım.hep duzenlıydı ama bu ay olmadım.5 gun geçti.gecen ay pilatese başladım ben.nerdeyse hergun de yaptım 1 aydır.acaba dıyorum sadece o adet döngüsünü etkılemiş olabilir mi?içimden bi ses hamılesın dıyo ama offf ya allahın gücüne gıdecek bişeyde dıyemıyorum.aldırmayı düşünmem çünkü hamıleysem.ama daha kızım meme emıyo o kendı bebek henüz( ay var mı aranızda benım gibi gecıkme yaşayan.
kızlar merhaba naber.yokdum ben epeydir malum.neyse ya ben regl olmadım bu ay.acayıp sinirlerim bozuk.2-4 gecedır uyumuyoırum düşünmekten.bütün gün de kzıma bakıp bakıp ağlıyorum.çok küçük daha abla olmak için.eşim bugun test almış akşam yapıcam.en azından bılırım.hep duzenlıydı ama bu ay olmadım.5 gun geçti.gecen ay pilatese başladım ben.nerdeyse hergun de yaptım 1 aydır.acaba dıyorum sadece o adet döngüsünü etkılemiş olabilir mi?içimden bi ses hamılesın dıyo ama offf ya allahın gücüne gıdecek bişeyde dıyemıyorum.aldırmayı düşünmem çünkü hamıleysem.ama daha kızım meme emıyo o kendı bebek henüz( ay var mı aranızda benım gibi gecıkme yaşayan.
ben arada bakıyom süpürdüm silcem vileda kullanmam genelde ama 3 gündür misafir vardı buğünde viledayla sileyim barii zoruma gitti
d.gabbana bence testi yap ama 1hafta gecince belli oluyo diyolar benim teste belli olmuştu
çok hamaratsın canım walla ben elle pek silmem çok nadir genelde vileda kullanırım wallaben arada bakıyom süpürdüm silcem vileda kullanmam genelde ama 3 gündür misafir vardı buğünde viledayla sileyim barii zoruma gitti
canım su böreği yap zor değilki suda haşlıcan yufkaları öle hazır yufkamı varmış hiç haberim yoktu walla ben kendim açıyorumEşime yufka al demiştim, gitmiş su böreklik almış bakmadan o da çok kalın, onunla pratik ne yapabilirim, bilginiz varmı.
hayırlısı olsun canım sıkma canını uykularınıda kaçırma yap bi test bakalım olmazsa kan testi yaptır herşeyin hayırlısı beraber büürler işte ne güzelkızlar merhaba naber.yokdum ben epeydir malum.neyse ya ben regl olmadım bu ay.acayıp sinirlerim bozuk.2-4 gecedır uyumuyoırum düşünmekten.bütün gün de kzıma bakıp bakıp ağlıyorum.çok küçük daha abla olmak için.eşim bugun test almış akşam yapıcam.en azından bılırım.hep duzenlıydı ama bu ay olmadım.5 gun geçti.gecen ay pilatese başladım ben.nerdeyse hergun de yaptım 1 aydır.acaba dıyorum sadece o adet döngüsünü etkılemiş olabilir mi?içimden bi ses hamılesın dıyo ama offf ya allahın gücüne gıdecek bişeyde dıyemıyorum.aldırmayı düşünmem çünkü hamıleysem.ama daha kızım meme emıyo o kendı bebek henüz( ay var mı aranızda benım gibi gecıkme yaşayan.
canım dikkat edin çok soğuk havakızlar ben elayı parka götürüyom yani kapının önüne çıkıyoz inş girerken çok ağlamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?