2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay canım benim kocişde öylydi ama ben düzene soktum kendilerinizemuszemusohh afiyet bal şeker olsun canım

evet canım ya bi an önce çekilse barii

ben varım ya ondan:dance::teytey::sm_cool:sırnaşık şey

Valla benimkinin düzeltmek zor, birde herkese anlatıyor, dalga geçiyor mirmirmirmir

walla ayşecim ben bi taraftan oğluşa yemek yedirmeye çalışıom yemedi köftelerini yaaa yarım köfte yedi topu topu oda yoğurtla

Ben köfte vermiyorum kıymayı çorbalara katıyorum, yemiyorsa sende öyle yap, yoğurduda yemiyor benim ki, sadece çorba ve kahvaltı.

Riske atma canım, şefin gözüne batıyorsa dikkat et.
Aman yasaklasınlar lütfen faceyi heryerde, facesi olan var olmayan var

Boşa masraf edip laptop falan almayın, benim cep tele hasta oluyor diye pilli oyuncak cep tel aldım eline bile almıyor, zorla veriyorum sinşrlenip yere vuruyor.
Benim cebide alıp hep düşürüyor, 30 olmuştur dayanıklı telmiş allahtan.
Dün tarmvayda adamın biri telle konuşuyor ondan gözünü alamadı, adamda yabancı olunca saldırıya geçemedi öyle baktı durdu minnoşum.

ben arada bakıyom süpürdüm silcem vileda kullanmam genelde ama 3 gündür misafir vardı buğünde viledayla sileyim barii zoruma gitti

Eşime yufka al demiştim, gitmiş su böreklik almış bakmadan o da çok kalın, onunla pratik ne yapabilirim, bilginiz varmı.

benim koçişte dalga geçiyo bak kk sen bakalımm diyoozemuszemus
bende sende erkekler kulübüne katıl diyom
annem elaya laptop olmış su ing olanlar vaya 2 kere baktı bakmıyoo almayın onların gözü bizde
bende sakldım büyüyünce kullansın

aynen canım benimkide aynı nerde kumada tel var onlara saldırıyo oyuncaklarına bakmıyo bile
geçen adamın birinde telle konuşuyo bagırıyo adama istiyomuş

heh aynen emine nevar şu kkda diyo bnede sna karışıyormuyom sende diyorum hem iddaya bakıyorsun bişey deyemiyo :)))))))))))))

kızlar merhaba naber.yokdum ben epeydir malum.neyse ya ben regl olmadım bu ay.acayıp sinirlerim bozuk.2-4 gecedır uyumuyoırum düşünmekten.bütün gün de kzıma bakıp bakıp ağlıyorum.çok küçük daha abla olmak için.eşim bugun test almış akşam yapıcam.en azından bılırım.hep duzenlıydı ama bu ay olmadım.5 gun geçti.gecen ay pilatese başladım ben.nerdeyse hergun de yaptım 1 aydır.acaba dıyorum sadece o adet döngüsünü etkılemiş olabilir mi?içimden bi ses hamılesın dıyo ama offf ya allahın gücüne gıdecek bişeyde dıyemıyorum.aldırmayı düşünmem çünkü hamıleysem.ama daha kızım meme emıyo o kendı bebek henüz( ay var mı aranızda benım gibi gecıkme yaşayan.

ay cnm zor bir durum olma ihtimali yüksekmi bendede spral var ama korkuyorum yani ne diyeyim inş istediğin sonuç çıkar bizede haber ver

ıhtımal her zaman var.ben hamıle kaldığım ay da ımkansız mucize olur hamıle kaldıysam dıyodum kalmışım:)

aycanım öyle düşünme ben bzen 1,5 2ayda olyorum emdirdigimiz için düzensizoluyo hayırlısı herşeyin

ben arada bakıyom süpürdüm silcem vileda kullanmam genelde ama 3 gündür misafir vardı buğünde viledayla sileyim barii zoruma gitti

Yer silmekten nefret ediyorum ve hayatta yere eğilip yer silmem, viledayla alıyorum temiz olmuyor biliyorum ama ne yapayım, eşya bana hizmet etsin diye kendi kendimede teselli ederim :dance:

Bana 2-3 saat ev süpür desinler ama ne toz alayım nede yer sileyim, tembelmiyim neyimdelikafadulden

d.gabbana bence testi yap ama 1hafta gecince belli oluyo diyolar benim teste belli olmuştu

kızlar ben elayı parka götürüyom yani kapının önüne çıkıyoz inş girerken çok ağlamaz

d.gabbana bence testi yap ama 1hafta gecince belli oluyo diyolar benim teste belli olmuştu

ne benim geçmeden bakmıştım 2günvardı çıkmıştı
hadi yapda merakettik kız
elada inş aglamaz burda hava soguk yagmurda başladıhe

çok hamaratsın canım walla ben elle pek silmem çok nadir genelde vileda kullanırım walla

Eşime yufka al demiştim, gitmiş su böreklik almış bakmadan o da çok kalın, onunla pratik ne yapabilirim, bilginiz varmı.
canım su böreği yap zor değilki suda haşlıcan yufkaları öle hazır yufkamı varmış hiç haberim yoktu walla ben kendim açıyorum

hayırlısı olsun canım sıkma canını uykularınıda kaçırma yap bi test bakalım olmazsa kan testi yaptır herşeyin hayırlısı beraber büürler işte ne güzel
kızlar ben elayı parka götürüyom yani kapının önüne çıkıyoz inş girerken çok ağlamaz
canım dikkat edin çok soğuk hava

kız neslihan su böregi açıyonda bize niye yapmıyon çabuk yap yolla :))))))))))))
valla varmı ne kadar iyi mesele açmada zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…