ahmir09 kız sabahta sordunm bebişin eli nasıl oldu su topladı mı
ay canım ya valla görmedim kusura bakma.parmağında 4 yerden su toplamış.avucunun içide kızarmış.doktorunu aradım el olduğu için önemli hemen getir dedi.eklem yerleri yandı sanmış.baktı önemli değil deyip jel verdi.kuzum 1 saat kesintisiz ağladı.şimdi keyfi yerinde sıpanın.pazar günü misafir vardı onları görünce yabancılayıp korkup ağladı,pazartesi babası yürütürken popo üstü düşüp düştüm diye ağladı,sonra elini çekmeceye sıkıştırıp ağladı,son olarakta dün elini yaktı.yavruma noldu bölye anlamadım.o kadar ki gözümden bile sakınırım.:çok üzgünüm:bu arada merak edip sorduğun için teşekkür ederim.
canım senin anlaman gerekmiyor zaten senide tanıyamadım ben yazdıklarımı tekrar okursan eğer muhattabım olmadığını anlarsın....cnm kimse kimseden soğumadı biz grş bi problem yok neden soğuyosunuz anlamıyorum ya :uhm:
ondan degil canım ben mayıs annelerinde yazıyodum sonra buraya geçtim burdakilerdaha iyi anlaştım ondan canım buraya yazmıyodum
zaten fecede hesab var benim kızlarlaarda görüşüyoruz sende eklisin bana canım
hüliş:dance:
canım senin anlaman gerekmiyor zaten senide tanıyamadım ben yazdıklarımı tekrar okursan eğer muhattabım olmadığını anlarsın....
hülyacım o hülya senmisin tatlım ya bilmiyordum herkezi tanımıyorum facedeki iyi bare sevindim canım ya çok öpüyorum tatlişkom...
filizcim benim yazdıklarıma neden böyle bir karşılık yazdın anlayamadım ????[/QUOT
evet canım hülyalarla filan konuşuyorum ben sana da yazıyorum efe filan çok tatlı maşşlah hülyayla sadetle iyianlaşmıştım burda onlar çıktı işte fecede konuşuyoruz canım aylin hiç girmiyo görmüyorumda ondan sordum canım
kız nilaycım neden bana kabak çekirdegi gibi açılmışsın diye yazdın yaw gücüme gitti he aglarım işte ingaaaaaingaaaaaaaaa
ayy canım gücüne gitmesin hiç yazmazdın biz varken şimdi bayağı yazıyorsun kk de ondan söyledim tatlım..
aylin giriyor faceye ama farmla daha ilgili :))
ay canım ya valla görmedim kusura bakma.parmağında 4 yerden su toplamış.avucunun içide kızarmış.doktorunu aradım el olduğu için önemli hemen getir dedi.eklem yerleri yandı sanmış.baktı önemli değil deyip jel verdi.kuzum 1 saat kesintisiz ağladı.şimdi keyfi yerinde sıpanın.pazar günü misafir vardı onları görünce yabancılayıp korkup ağladı,pazartesi babası yürütürken popo üstü düşüp düştüm diye ağladı,sonra elini çekmeceye sıkıştırıp ağladı,son olarakta dün elini yaktı.yavruma noldu bölye anlamadım.o kadar ki gözümden bile sakınırım.:çok üzgünüm:bu arada merak edip sorduğun için teşekkür ederim.
Kızlar bütün yemeklerimi yaptım sofrayı kurdum oğluş ve kocişin uyanmasını bekliyorum,
tatlım yanlış anlama hülişe kabak çiçeği gibi açılmışsın dedin ya ondan hülie yaptım onucanım senin anlaman gerekmiyor zaten senide tanıyamadım ben yazdıklarımı tekrar okursan eğer muhattabım olmadığını anlarsın....
hülyacım o hülya senmisin tatlım ya bilmiyordum herkezi tanımıyorum facedeki iyi bare sevindim canım ya çok öpüyorum tatlişkom...
filizcim benim yazdıklarıma neden böyle bir karşılık yazdın anlayamadım ????
ok canım ben geldim inandan yazamıyom ki tatlımkız filizcim bişey yazmıyon
ben çıkıyom sonra gelirim hadiby
ellerine sağlık tatlımKızlar bütün yemeklerimi yaptım sofrayı kurdum oğluş ve kocişin uyanmasını bekliyorum,
ana filizcim gelmiş ay inan ay yaramaz oglum benim
oh ellerine saglık bende patates attım fırına bezelye yemegim var biraz kızarsın soslarını koyacam üstüne ohhhhhh açıktımbe cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?