2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende öyle yapıyorum walla cnm herşeyi buzlukta ekmeği bile var çıkarıp çıkarıp kullanıorum ay hakkaten herşey kolaylaştı bende nohut pilav yapçam akşam

slm kızlar ne güzel kaynatmıssınız
elıf simay rahat vermıyor
ancak o uyurken bakabılıyorum bende.ama aklım hep sızde :))))

ahmir09 kız sabahta sordunm bebişin eli nasıl oldu su topladı mı

ay canım ya valla görmedim kusura bakma.parmağında 4 yerden su toplamış.avucunun içide kızarmış.doktorunu aradım el olduğu için önemli hemen getir dedi.eklem yerleri yandı sanmış.baktı önemli değil deyip jel verdi.kuzum 1 saat kesintisiz ağladı.şimdi keyfi yerinde sıpanın.pazar günü misafir vardı onları görünce yabancılayıp korkup ağladı,pazartesi babası yürütürken popo üstü düşüp düştüm diye ağladı,sonra elini çekmeceye sıkıştırıp ağladı,son olarakta dün elini yaktı.yavruma noldu bölye anlamadım.o kadar ki gözümden bile sakınırım.:çok üzgünüm:bu arada merak edip sorduğun için teşekkür ederim.

tekrar geçmiş olsun tatlım

cnm kimse kimseden soğumadı biz grş bi problem yok neden soğuyosunuz anlamıyorum ya :uhm:
canım senin anlaman gerekmiyor zaten senide tanıyamadım ben yazdıklarımı tekrar okursan eğer muhattabım olmadığını anlarsın....

hülyacım o hülya senmisin tatlım ya bilmiyordum herkezi tanımıyorum facedeki iyi bare sevindim canım ya çok öpüyorum tatlişkom...

filizcim benim yazdıklarıma neden böyle bir karşılık yazdın anlayamadım ????

kız nilaycım neden bana kabak çekirdegi gibi açılmışsın diye yazdın yaw gücüme gitti he aglarım işte ingaaaaaingaaaaaaaaa

kız nilaycım neden bana kabak çekirdegi gibi açılmışsın diye yazdın yaw gücüme gitti he aglarım işte ingaaaaaingaaaaaaaaa

ayy canım gücüne gitmesin hiç yazmazdın biz varken şimdi bayağı yazıyorsun kk de ondan söyledim tatlım..
aylin giriyor faceye ama farmla daha ilgili :))

ayy canım gücüne gitmesin hiç yazmazdın biz varken şimdi bayağı yazıyorsun kk de ondan söyledim tatlım..
aylin giriyor faceye ama farmla daha ilgili :))

ay canım benim ya dedimya ozman mayıs annelerine yazıyodum yeniyeniyazıyodum işte kızlarla iyi anlaşmıştım çıktılar sonr aonlar gidince biz kaldık ondan yazıyorum birde melis çok dertliydi çok ugraştırıyodu beni yeme içme konusunda çok kusuyordu vakit kalmıyodu hem bisene eşmiişsiz kaldı o dönemde ondanda yazamadım net kapanmıştı canım

canım artık düşüp kalkacaklar geçmiş olsun nazar degmiştir oku canıma arada birde hep peşlerinde olmak lazım artık ben dha rahatım daha yeniyeni yürüteçle heryerleri karıştırmaya başladı çekmece filan yani tembel agır oldugundan sizinkiler ayaklanmış galiba

tatlım yanlış anlama hülişe kabak çiçeği gibi açılmışsın dedin ya ondan hülie yaptım onu
kız filizcim bişey yazmıyon
ben çıkıyom sonra gelirim hadiby
ok canım ben geldim inandan yazamıyom ki tatlım
Kızlar bütün yemeklerimi yaptım sofrayı kurdum oğluş ve kocişin uyanmasını bekliyorum,
ellerine sağlık tatlım

oh kaynatıyosunuz bakıyorum biz de yemek yedik çay içicez şimdi.kızım ilk defa 1-2 lokma da olsa balık yedi uzun zamandan beri.şimdi de babasının kucağında uyudu ilk defa bugün bizi şaşırtıyor anlıycağınız.
ahmir çok geçmiş olsun nazara gelmiş heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…