gel canım beraber yiyelimellerine sağlık güzelim ohh mis gibicokacimcoook
oh kaynatıyosunuz bakıyorum biz de yemek yedik çay içicez şimdi.kızım ilk defa 1-2 lokma da olsa balık yedi uzun zamandan beri.şimdi de babasının kucağında uyudu ilk defa bugün bizi şaşırtıyor anlıycağınız.
ahmir çok geçmiş olsun nazara gelmiş heralde.
maşallah annesioh kaynatıyosunuz bakıyorum biz de yemek yedik çay içicez şimdi.kızım ilk defa 1-2 lokma da olsa balık yedi uzun zamandan beri.şimdi de babasının kucağında uyudu ilk defa bugün bizi şaşırtıyor anlıycağınız.
hep öyle tatlımhe burdayım canım domatesleri biberleri salçasını koydumda
ay bu melis beni deli edecek zorla döke saça yiyoz emdiremedim ögleden beri yogurt vermiştim onla duruyo şimdi zorla birini emdirdim az bişey
gel canım beraber yiyelim
oh afiyet olsun canım maşşlah diyelim kuzuna bizimki geçgeliyo daha biz yiyemedik 9yiyioz yemekleri sınrada kiloluyum diyom işte
sağol tatlım yarın deneyecem bakalım sevecek mi oğlanmantar corbasınımı bitane soğanı yemeklik doğradım sıvı yağda kavurdum mantarları küp küp doğradım attım içine 2kaşık unla kavurdum soğ su kattım gözkararı birazda süt kıvama gelene kadar sonra mydonoz bide bu kadar
canım çok gçmiş olsunay canım ya valla görmedim kusura bakma.parmağında 4 yerden su toplamış.avucunun içide kızarmış.doktorunu aradım el olduğu için önemli hemen getir dedi.eklem yerleri yandı sanmış.baktı önemli değil deyip jel verdi.kuzum 1 saat kesintisiz ağladı.şimdi keyfi yerinde sıpanın.pazar günü misafir vardı onları görünce yabancılayıp korkup ağladı,pazartesi babası yürütürken popo üstü düşüp düştüm diye ağladı,sonra elini çekmeceye sıkıştırıp ağladı,son olarakta dün elini yaktı.yavruma noldu bölye anlamadım.o kadar ki gözümden bile sakınırım.:çok üzgünüm:bu arada merak edip sorduğun için teşekkür ederim.
ohh afiyet bal şeker olsun bizdede kayınvalidemler var bakalım kocişi bekliom daha glmediKızlar bütün yemeklerimi yaptım sofrayı kurdum oğluş ve kocişin uyanmasını bekliyorum,
bu çocuklar her gün şaşırtıyolar bizi walla canikom sormaoh kaynatıyosunuz bakıyorum biz de yemek yedik çay içicez şimdi.kızım ilk defa 1-2 lokma da olsa balık yedi uzun zamandan beri.şimdi de babasının kucağında uyudu ilk defa bugün bizi şaşırtıyor anlıycağınız.
kızlar yaptım testi olumsuz.üzüldüm dıyemıycem çok erkendı daha.hayırlısı...
patatesleri nasıl yaptın canım merak ettim anlatsana ,sen de erken biraz ye sonra eşinle de kalanı ye hemen yüklenmemiş olursun
amannnn okurken gerildim valla gülin ohhhhh beeeeekızlar yaptım testi olumsuz.üzüldüm dıyemıycem çok erkendı daha.hayırlısı...
canım pappatesleri elma dilimi gibi kes
tepsiyi yaglaazdasu koy çok degil
fırının en yüksekderecesinde biraz pişsin
sonra üstüne domates biber kes biraz kızarsınlar
sonra üstüne salça lısuyap içene sarımsak kekik nane koy biraz kaynasın al
hım çok güzel oluyo
istersen tavukda atabilirsin
gülbin hayırlısı olsun canım
slm kızlar kimler var görünmüyo poyrazda yarım saattir uyuyo babası gelince kalkar artık gece kaçta uyuruz bilmiyorum
kız hülya yine ii sen 9da yiyosun benim eşim 12 gelio onunla çay içiyoz tabi yanında mutlak bişeyler atıştırıom napıcam ben yaa tutamyom kendimi bu akşam sirkeli suya başlıyorum bakalımboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?