yollim kız hüliş istediin börek olsun ne yanii
tatlım nasıl yaptın bende denemek istiyodum ama mantara pek cesaret edemedim araştırdın mı verebiliyoz muelaya mantar çorbası yaptım çok iştahlı yediii bende ilk yatım ama süper olduu
ok canım biliyom sağolcanım yok buraya gelsinler diye face msj bıraktım görüp gelenler olur belki diye herkesin msnsi yok tabi öyle genel bi duyuru yaptım
evt hayatım istersen anlatırım yineden muckss
aynı olaylar canım
canım anlatırım sana
evet yasemincim bebişlere doğum günü çekilişi sen bana sor merak ettiklerini muhtar gibiyim ben heheh ama biz hem bebişlere hemde annişlere alalım dedik biz doğurduk ya o bakımdan :lepi:
geldim tatlım geldimkız filiz bisen yoksun misafirler kim acaba sizde gelin çekinmeyinnnnn
kimsede yazmıyo he
öylemi haberim yok nasıl oldu kifilizcim mesaj atıcaktım ama özel mesaj alımın kapalıymış
ellerine sağlık tatlımben arada bakıyom süpürdüm silcem vileda kullanmam genelde ama 3 gündür misafir vardı buğünde viledayla sileyim barii zoruma gitti
ne hamarat arkadaşlar var ellerinize sağlık şimdiden güzel bişeyler yaparsın senEşime yufka al demiştim, gitmiş su böreklik almış bakmadan o da çok kalın, onunla pratik ne yapabilirim, bilginiz varmı.
evet ya maşallahofoffff çostu burası maşllah maşllah
geldim canım geldimkız nereyegiitler bunlar
ahada filizcim gelmiş h.gmiş
inşallah ayşecim.2. bebeği istıyoruz ama şimdi değildi planlarımız.
hoşgeldin filizcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?