2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy kızlar oku oku bitmedi yeni geldim toplantı bitmek bilmedi ama geldim
elaya mantar çorbası yaptım çok iştahlı yediii bende ilk yatım ama süper olduu
tatlım nasıl yaptın bende denemek istiyodum ama mantara pek cesaret edemedim araştırdın mı verebiliyoz mu

ok canım biliyom sağol
kız filiz bisen yoksun misafirler kim acaba sizde gelin çekinmeyinnnnn
kimsede yazmıyo he
geldim tatlım geldim
filizcim mesaj atıcaktım ama özel mesaj alımın kapalıymış
öylemi haberim yok nasıl oldu ki
ben arada bakıyom süpürdüm silcem vileda kullanmam genelde ama 3 gündür misafir vardı buğünde viledayla sileyim barii zoruma gitti
ellerine sağlık tatlım
Eşime yufka al demiştim, gitmiş su böreklik almış bakmadan o da çok kalın, onunla pratik ne yapabilirim, bilginiz varmı.
ne hamarat arkadaşlar var ellerinize sağlık şimdiden güzel bişeyler yaparsın sen
ofoffff çostu burası maşllah maşllah
evet ya maşallah
kız nereyegiitler bunlar
ahada filizcim gelmiş h.gmiş
geldim canım geldim
inşallah ayşecim.2. bebeği istıyoruz ama şimdi değildi planlarımız.

olsa da güzel olur hayırlısı olsun güzelim

kız filiz bne yappamam diyodun çocuk şimdide kız güzelolur diyon sen yap bakey hadi :)))))))))

ya karnımda çok açıktı ama bşede yemek istemiyon bayılacam şimdi he
hafta sonu güzelolacakmış marketede gidemedim gideyde diyet ürünleri alayım
2çocukda iyi olu da bend eistiyorum çok ara olmadan saonr allahın izniyle büyüdüklerindebende rahatıma bakacam çokaraları olunca herşeye bşdan başlıyosun

aman ben çıkayda meyve yiyen bari azcıkta yemekteyize bakacam melisuyuyo onad uynsın yogurt verecem

filizcim görüşürüz canım iyi akşamlar sanada hadi bi günü daha bitirdin walla
hülyacım ben köfte verdim ama yarım yedi yemedi

mantar corbasınımı bitane soğanı yemeklik doğradım sıvı yağda kavurdum mantarları küp küp doğradım attım içine 2kaşık unla kavurdum soğ su kattım gözkararı birazda süt kıvama gelene kadar sonra mydonoz bide bu kadar

geÇıŞ dÖnemlerınde meyve sebzede sıkıntı oluyor artık, valla ben tavuk, balık, kıyma alıp buzluĞa atıyorum hergÜn bırını Çıkarıp evde ne sebze varsa onunla Çorba yapıyorum.

sU BÖREKLıK YUFKA, BAKLAVALIK YUFYA SıGARA BÖREĞı ıÇıN KESıLMıŞ HAZIR YUFKA BıLE VAR NESLHANCIM, ARTIK HERŞEY ÇOK KOLAYLAŞTI AMA BıZ HALA AKŞAMA NE PıŞıRCEZ DıYOZ.

bEN BUGÜN KURUFASULYE PıLAV YAPICAM, YANINADA CACIK, TURŞU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…