2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben 3,5 aylıktan beri sağıyorum canlarım.9 ayı bitiriyoruz bu hafta.3-4 saatte bir sağıyorum.günde 250-300 ml civarı içmiş oluyor.önce 400-500 ml arası çıkıyordu.şimdi kendisi de doğru dürüst içmiyor.bende psikolojik olarak sıkıldığım için sağmaktan sütüm azalıyor sanırım.bide eskiden hep hoşaf felan içiyordum şekerli şeyler yiyordum. artık yemiyorum.

Kızlar günaydın,
filizcim hoşbulduk, ne çok konuşmuşsunuz oku oku bitiremedim
Gülincim gözünaydın tatlım, sen yine bir iki gün sonra bir test daha yap , nolur nolmaz
Benimde sütüm azaldı bu aralar
sağ sağ çok yoruluyorum işte ama mecbur , kesilmesin diye uğraşıyorum
kızlar sirkeye başladıktan sonra dün günde üç kere kaka yapmış yusuf kayra, çok değilmi? acaba sirkedenmi oldu ? korktum içmedim bende bugün
ben zayıflayamıcam bir türlü (

senin daha zormuş tatlım ya

he tatlım ya konuştuk sen nerelerdeydin
emzirirken kilo olayını düşünme bende sütün daha önemli
veririsin tatlım kilo dediğin nedir ki:roflol:
ayyy güzelim sende mi sağıyon bu çocuklar neden emmezki
yemizle teyzemin kızı oğlunu memeden tam 2 yaşında kesebildi
oda zorla unutsun diye çocuğu annesinin evinde yatırırdı
bizimkiler çok fena:dance:

ben işyerinde sağıyorum canım
evde emiyor ama sadece uykusu gelince, emip uyuyor öyle alıştı
gündüz uyuturlarken battaniyesini emmeye çalışıyormuş kuzum meme arıyor :)

günaydın
valla dün misafirlerim vardı onları gecir gec oldu gece elada gecyattı sabah 7 uyandı bizim ortamıza aldık kıpır kıpırdandı ilgilenmedi uyumuş babamız kalkmış gitmiş elada uyumuş harhaldekokumdan mı ne 9.20de kalktık 10 aydır ilkkez bu saatte kalktık oda bende
filizcim nasılsın cnm

emelcimsende varsın sen nasılsın cnm
cekilişe bakcak vaktim olmadı dün buğün bakacağım cnm

iyiyim tatlım bende geldik çalışmaya işte
maşallah kokundan uyudu sanırım.
emelcimsende varsın sen nasılsın cnm
cekilişe bakcak vaktim olmadı dün buğün bakacağım cnm

evet tatlım bak istersen bi seda_sarı diye bi arkadaş katılmış

neslihan sen nasılsın cnm ne güzel sütün varmış biz 6 .aydan bu yana emmiyoruz zaten sütüm yoktu

kızlar cekilişe katılmak isteyen 2 kişivar biri sarı seda biride fidulya ama 1kere girdiler yazmıyolarda görmüyorumda şimdi cekiliş yaparız bideonlar girmezlerse ne olcak size sorayım dedim

Günaydın kızlar kahvaltımı y aptım şimdi çay keyfi yapıyorum oğlanı uyuttum. Size bakiyim dedim.

günaydın hülya
günaydın eminecim
Günaydın canım, sende yazmasan topicin vay halinesempatiksalakcinni

demiayşecim ben olmasam e neolacak bütün gün evdeyim biyere gidebildigimyok koca sabah çıakr 8de gelir9da ne olacak aralardada işlerimiyapıyorum işte birde taşınacam diye çokönemsemiyom ee birde sizden başka rkadaşda yok ii oluyo sizlerle konuşunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…