dikkat et tatlımsagol canım ya evet soguktu hep inşlah havalar düzeliyormuş kızlar hafta sonu 18leri buluyo oh şöyle hava alalım demi bayanssulusmile:sm_cool:
şu hediye işinde bişey duydum kızlar önceki hediyeleşenlerden kargo gelince kendileri ödemişler varmı öle bişey ben pek anlamamda
Ayakkabı aldınızmı kızlar bebelerinize, ben baktım ama bizim oğlanın ayağına olmuyor, üst tarafı şişman geçmiyor ayakkabı, büyük numarayı denedim ucu çok boş kaldı. 26 numaraydı sanırım bize oğlana uyan ama şişmanlıktan ayağına girmeyen.
canım benimki pekagırdı artık başladı çokyoruluyorum bütünevi yürüteçle koşarak turluyoartık heryerler uzanıyo önceden elindentutunca yürmüyodu maşşlahartık yürüyo hareketlendiayakalrımyara oldu valla adıma tıyom ondanbenlegeliyo yürüteçden ayakalrım acıyo şimdi uyuyoda rahatımbundan sonra işler zaten
Ayakkabı aldınızmı kızlar bebelerinize, ben baktım ama bizim oğlanın ayağına olmuyor, üst tarafı şişman geçmiyor ayakkabı, büyük numarayı denedim ucu çok boş kaldı. 26 numaraydı sanırım bize oğlana uyan ama şişmanlıktan ayağına girmeyen.
maşlahartık herşeylerden anlıyolar alkışyap kzım diyorum yapıyo babsınıarıyo kapıarkarrında çagırıyo kapıaçılmasın anlıyo geldigini dün akşam babsının peşinden ayrılmadı bitanelerimizya allahıma şükürlerolsun verdigi için
yok canım almadım hiç denemedim de
1 yaşından önce önerilmiyo
Bende yürüteçte gezerken ayakları mutfağın fayansına değiyor, üşümesin diye düşünmüştüm ama olmadı. Olsaydı alacaktım.
maşşalah cnm toplu seninki ozaman benkullanıyom yürümeyede başladı ortapedik 20 numara önce boş kalıyobiraz
Bende yürüteçte gezerken ayakları mutfağın fayansına değiyor, üşümesin diye düşünmüştüm ama olmadı. Olsaydı alacaktım.
canım aynı dert bizdede var ben 21 numara aldım biraz büyük ama olsun
sana önerim üstüartık lastikliolanlarvarya onalrdan al haniipligibigörünüyolarya aslında lastik ben lastikli cırt cırtlı aldım oluyo ay biriishediye getirmiş üstü topluya giydiremiyom içim gidiyo
kızlar özel msj atıyorumkesin katılıyomusunuz diye cvp gelmezse onları iptal ederiz ok
canım aynı dert bizdede var ben 21 numara aldım biraz büyük ama olsun
sana önerim üstüartık lastikliolanlarvarya onalrdan al haniipligibigörünüyolarya aslında lastik ben lastikli cırt cırtlı aldım oluyo ay biriishediye getirmiş üstü topluya giydiremiyom içim gidiyo
altı patikli olanlardan giydiriyom bende tatlım bizimkide çok seviyo yürütecidelikafadulden
erkencisiniz valla ben hiç bakmadım bile yawww:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?