2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sagol canım ya evet soguktu hep inşlah havalar düzeliyormuş kızlar hafta sonu 18leri buluyo oh şöyle hava alalım demi bayanssulusmile:sm_cool:
dikkat et tatlım
valla ısınsın şu havalar demi gezelim azıcık
şu hediye işinde bişey duydum kızlar önceki hediyeleşenlerden kargo gelince kendileri ödemişler varmı öle bişey ben pek anlamamda

ben ilk defa katılıyom canım
elden alıp gönderenler ptt ile göndersin tatlım çok uygun 3 tl bişey zaten
internetten alanlarda zaten ödemede direk alıyolar
hem hediye gönderiyoz hemde karşı tarafa para mı ödetilir ayyy gönderen öder hediye gönderiyoz sonuçta

maşlahartık herşeylerden anlıyolar alkışyap kzım diyorum yapıyo babsınıarıyo kapıarkarrında çagırıyo kapıaçılmasın anlıyo geldigini dün akşam babsının peşinden ayrılmadı bitanelerimizya allahıma şükürlerolsun verdigi için

yok canım almadım hiç denemedim de
1 yaşından önce önerilmiyo

Hmm...
Benimki yürüteçte hızını alamayıp yanıma bir geliyor, ayağıma bir vuruyor resmen uyuşuyorum. Çok seviyor yürüteçi, babası odadan odaya geçiyor onunla birlikte tüm evi turluyor.
Sen niye taşınıyorsun canım, evden memnun değilmisin. :1rolleyes:

maşşalah cnm toplu seninki ozaman benkullanıyom yürümeyede başladı ortapedik 20 numara önce boş kalıyobiraz

maşallah bizimkide yapıyo alkışı el sallıyo maşallah yavrulara

canım aynı dert bizdede var ben 21 numara aldım biraz büyük ama olsun
sana önerim üstüartık lastikliolanlarvarya onalrdan al haniipligibigörünüyolarya aslında lastik ben lastikli cırt cırtlı aldım oluyo ay biriishediye getirmiş üstü topluya giydiremiyom içim gidiyo

bencede ptt'yi kullanın cnm 3tl kilosu kiloluk bişeyde göndermeceğimiz için en güzeli kargo daha pahalı bide her firma her yerde olmuyo ptther yerde

maşşalah cnm toplu seninki ozaman benkullanıyom yürümeyede başladı ortapedik 20 numara önce boş kalıyobiraz

Evet benim oğlan biraz toplu
Başka mağazaları gezicez bakıcaz artık, Seninki ayakta duruyordu değilmi, canıtez çocuklar çabuk yürüyorlar, biraz toplu olanlarsa geç yürüyorlar.

bizim 3 tane hediye gelmişti geçen denedim hiçbiri olmadı kızımın boyu uzun ayakları da kocaman olucak maalesef

erkencisiniz valla ben hiç bakmadım bile yawww:dance:

kızlar özel msj atıyorumkesin katılıyomusunuz diye cvp gelmezse onları iptal ederiz ok

hadi kızlar ben kaçar süt izni için erken gidiyom size iyi sohbetler sizi gelince de böyle kalabalık görmek isterim
iyi sohbetler

Ayakkabı dünyasıyla floya baktım, oralarda yoktu zaten adamda bu tür büyük yerlerde bebek ayakkabıları sınırlı olur demişti, diğer mağazalara bakarım artık.

altı patikli olanlardan giydiriyom bende tatlım bizimkide çok seviyo yürütecidelikafadulden

Bende el örgüsü patik giydiriyorum sarı sarı çok komik oluyor.

kızlar cekilişe katılan yok mu başka bu kadarcıkmıyızzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…