2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar cekilişe katılmak isteyen 2 kişivar biri sarı seda biride fidulya ama 1kere girdiler yazmıyolarda görmüyorumda şimdi cekiliş yaparız bideonlar girmezlerse ne olcak size sorayım dedim
valla bilmiyorum ki güzelim
sonra gelirler bizde girmek istemiştik falan derlerse ayıp olmasın kızlara sen özelden mesaj yazacaktın cevap gelmedi mi
günaydın kızlar nasılsınızz

günaydın şekerim

günaydın herkese sabah plates yaptım kızımla zor oldu ama yaptım işte tv8.com da ebru şallının plates videoları varmış yeni keşfettim ordan yapabilirsem yapıcam artık tavsiye ederim evde olanlara, ben sabahları evde olunca işim olmazsa yaparım ancak.
gülin gözün aydın benim de geçen ay 10 gün geçmişti korkudan test de yapamamıştım çünkü 2.çocuğu hiç istemiyoruz 10 gün boyunca ağlamıştım kesin hamileyim diye allahtan 10 gün sonra adet olmuştum.
hülya akşamki tarif için teşekkür ederim

ohhhhhh coşmuş burasıııııı vlla zaen taşınırsak biara yazmam beni unutmzsınız inş sizleri çok özleyecem çok alıştımtım kardeşim gibioldunuz

aferin kız işe yaryomu plates sopalarıda varmı sende aman benim 2ay geçiyoeminseniz bişeyolmaz kız
nedmek canım yazdım gitti
senin adın neydi canım opuyorumnanaktan

Eminecim iyiyim canım sen nasılsın
topic bugün kalabalık
filiz_111, ozzge, xxh.ydxx, sema3455+, olymposss, ARMAĞANIM, ela26
günaydın kızlar hepinize...

sema oğluşun hastaymış geçmiş olsun dikkat et burun akıntısına bizim burun akıntısından kulak iltihabı oldu ve hala geçmedi burun akıntısı yeni yeni azalıyo.

valla bilmiyorum ki güzelim
sonra gelirler bizde girmek istemiştik falan derlerse ayıp olmasın kızlara sen özelden mesaj yazacaktın cevap gelmedi mi

günaydın şekerim

günaydın filizcim
ay düngeceden ber ibogazlarım felaket agrıyo şimdi biraz iyi agrıkesici yuutum ögleden sonra olmadı saglık ocagına gdiem gece yine aynısı olursa karşı komşuya bırakırım melisi 5dakka saglıkocagı sabah konuşamıyodum

ohhhhhh coşmuş burasıııııı vlla zaen taşınırsak biara yazmam beni unutmzsınız inş sizleri çok özleyecem çok alıştımtım kardeşim gibioldunuz
evet kalabalık canım nazar değmesin aman
topic bugün kalabalık

günaydın tatlım

aferin kız işe yaryomu plates sopalarıda varmı sende aman benim 2ay geçiyoeminseniz bişeyolmaz kız
nedmek canım yazdım gitti
senin adın neydi canım opuyorumnanaktan

canım adım özlem. plates için annem lastiklerden almış onu vermişti hatta top da almış götür demişti de getirmedim ama plates için bi alete gerek yok zaten basit hareketler ama işe yarıycağına eminim.

topic bugün kalabalık

günaydın emelcim

deme öyle tatlım ya hayırlısı olsun

aiyet olsun güzelim

kız bizde varız burda

evet valla nerdesin klava:

canım kalkalı çokoldueşimle kalktım bogazlarım çokkötüydü konuşmadım mutfagı birazeldem geçirdim yag olmuş heryer cifledim şöyle üstümn körüişte taşıncam diye çokellemiyom heryer toplanık zaten bakalım bekliyoz işte haber klava:

geçmiş olsun tatlım soğukta hep aşıya falan gittin ya
dikkat et tatlım

günaydın canım

Benim koca bazen hiç olmuyor, şehir dışına çıkıyor ama oğlum uyanıkken pc yi açamıyorum rahat vermiyor.opuyorumnanaktan
aiyet olsun güzelim

kız bizde varız burda

evet valla nerdesin klava:

Saol canımzemuszemus

Emelcim işler yoğun galiba çok yazmıyorsun yada bana denk gelmiyor, yusuf kayra nasıl işdahı yerine geldimi, yiyormu artık.

şu hediye işinde bişey duydum kızlar önceki hediyeleşenlerden kargo gelince kendileri ödemişler varmı öle bişey ben pek anlamamda

Benim koca bazen hiç olmuyor, şehir dışına çıkıyor ama oğlum uyanıkken pc yi açamıyorum rahat vermiyor.opuyorumnanaktan

Saol canımzemuszemus

canım benimki pekagırdı artık başladı çokyoruluyorum bütünevi yürüteçle koşarak turluyoartık heryerler uzanıyo önceden elindentutunca yürmüyodu maşşlahartık yürüyo hareketlendiayakalrımyara oldu valla adıma tıyom ondanbenlegeliyo yürüteçden ayakalrım acıyo şimdi uyuyoda rahatımbundan sonra işler zaten

Ayakkabı aldınızmı kızlar bebelerinize, ben baktım ama bizim oğlanın ayağına olmuyor, üst tarafı şişman geçmiyor ayakkabı, büyük numarayı denedim ucu çok boş kaldı. 26 numaraydı sanırım bize oğlana uyan ama şişmanlıktan ayağına girmeyen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…