valla bilmiyorum ki güzelimkızlar cekilişe katılmak isteyen 2 kişivar biri sarı seda biride fidulya ama 1kere girdiler yazmıyolarda görmüyorumda şimdi cekiliş yaparız bideonlar girmezlerse ne olcak size sorayım dedim
günaydın kızlar nasılsınızz
günaydın herkese sabah plates yaptım kızımla zor oldu ama yaptım işte tv8.com da ebru şallının plates videoları varmış yeni keşfettim ordan yapabilirsem yapıcam artık tavsiye ederim evde olanlara, ben sabahları evde olunca işim olmazsa yaparım ancak.
gülin gözün aydın benim de geçen ay 10 gün geçmişti korkudan test de yapamamıştım çünkü 2.çocuğu hiç istemiyoruz 10 gün boyunca ağlamıştım kesin hamileyim diye allahtan 10 gün sonra adet olmuştum.
hülya akşamki tarif için teşekkür ederim
aiyet olsun güzelimGünaydın kızlar kahvaltımı y aptım şimdi çay keyfi yapıyorum oğlanı uyuttum. Size bakiyim dedim.
kız bizde varız burdaGünaydın canım, sende yazmasan topicin vay halinesempatiksalakcinni
oooooomaşşlah kaynatmışınızheeeeee
valla bilmiyorum ki güzelim
sonra gelirler bizde girmek istemiştik falan derlerse ayıp olmasın kızlara sen özelden mesaj yazacaktın cevap gelmedi mi
günaydın şekerim
evet kalabalık canım nazar değmesin amanohhhhhh coşmuş burasıııııı vlla zaen taşınırsak biara yazmam beni unutmzsınız inş sizleri çok özleyecem çok alıştımtım kardeşim gibioldunuz
Eminecim iyiyim canım sen nasılsın
topic bugün kalabalık
filiz_111, ozzge, xxh.ydxx, sema3455+, olymposss, ARMAĞANIM, ela26
günaydın kızlar hepinize...
aferin kız işe yaryomu plates sopalarıda varmı sende aman benim 2ay geçiyoeminseniz bişeyolmaz kız
nedmek canım yazdım gitti
senin adın neydi canım opuyorumnanaktan
Eminecim iyiyim canım sen nasılsın
topic bugün kalabalık
filiz_111, ozzge, xxh.ydxx, sema3455+, olymposss, ARMAĞANIM, ela26
günaydın kızlar hepinize...
günaydın herkese sabah plates yaptım kızımla zor oldu ama yaptım işte tv8.com da ebru şallının plates videoları varmış yeni keşfettim ordan yapabilirsem yapıcam artık tavsiye ederim evde olanlara, ben sabahları evde olunca işim olmazsa yaparım ancak.
gülin gözün aydın benim de geçen ay 10 gün geçmişti korkudan test de yapamamıştım çünkü 2.çocuğu hiç istemiyoruz 10 gün boyunca ağlamıştım kesin hamileyim diye allahtan 10 gün sonra adet olmuştum.
hülya akşamki tarif için teşekkür ederim
aiyet olsun güzelim
kız bizde varız burda
evet valla nerdesinklava:
günaydın filizcim
ay düngeceden ber ibogazlarım felaket agrıyo şimdi biraz iyi agrıkesici yuutum ögleden sonra olmadı saglık ocagına gdiem gece yine aynısı olursa karşı komşuya bırakırım melisi 5dakka saglıkocagı sabah konuşamıyodum
canım adım özlem. plates için annem lastiklerden almış onu vermişti hatta top da almış götür demişti de getirmedim ama plates için bi alete gerek yok zaten basit hareketler ama işe yarıycağına eminim.
memnun oldum canım hımbende başlıyacamda bitaşınsam
günaydın emelcim
geçmiş olsun tatlım soğukta hep aşıya falan gittin ya
dikkat et tatlım
günaydın eminecim
demiayşecim ben olmasam e neolacak bütün gün evdeyim biyere gidebildigimyok koca sabah çıakr 8de gelir9da ne olacak aralardada işlerimiyapıyorum işte birde taşınacam diye çokönemsemiyom ee birde sizden başka rkadaşda yok ii oluyo sizlerle konuşunca
aiyet olsun güzelim
kız bizde varız burda
evet valla nerdesinklava:
Benim koca bazen hiç olmuyor, şehir dışına çıkıyor ama oğlum uyanıkken pc yi açamıyorum rahat vermiyor.opuyorumnanaktan
Saol canımzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?