emine ela kaç kiloydu maşallah tontik duruyor.
benim kızım 9400 civarında bide 70 cm zayıf diyolar canım çok sıkılıyor.Napimki ancak bu kadar yiyor.
Çağataymı hastaymış, duymadım ben, geçmiş olsun Semoşumsema oğluşun hastaymış geçmiş olsun dikkat et burun akıntısına bizim burun akıntısından kulak iltihabı oldu ve hala geçmedi burun akıntısı yeni yeni azalıyo.
Geçmiş olsun canım, ıhlamur içsen iyi gelir belkigünaydın filizcim
ay düngeceden ber ibogazlarım felaket agrıyo şimdi biraz iyi agrıkesici yuutum ögleden sonra olmadı saglık ocagına gdiem gece yine aynısı olursa karşı komşuya bırakırım melisi 5dakka saglıkocagı sabah konuşamıyodum
işler yoğun canım, birde yasak internet ama giriyorum ben aradaEmelcim işler yoğun galiba çok yazmıyorsun yada bana denk gelmiyor, yusuf kayra nasıl işdahı yerine geldimi, yiyormu artık.
şu hediye işinde bişey duydum kızlar önceki hediyeleşenlerden kargo gelince kendileri ödemişler varmı öle bişey ben pek anlamamda
Bir arkadaş hediyeyi almış eşine vermiş kargoyla yollasın diye oda karşı ödemeli göndermiş, çocuğuda hastalanmış takip edememiş, öyle yanlış anlaşılmalar falan olmuştudikkat et tatlım
valla ısınsın şu havalar demi gezelim azıcık
ben ilk defa katılıyom canım
elden alıp gönderenler ptt ile göndersin tatlım çok uygun 3 tl bişey zaten
internetten alanlarda zaten ödemede direk alıyolar
hem hediye gönderiyoz hemde karşı tarafa para mı ödetilir ayyy gönderen öder hediye gönderiyoz sonuçta
süt iznini nasıl kullanıyorsun canım sen, evin yakınmı eve mi gidiyorsunhadi kızlar ben kaçar süt izni için erken gidiyom size iyi sohbetler sizi gelince de böyle kalabalık görmek isterim
iyi sohbetler
emine ela kaç kiloydu maşallah tontik duruyor.
Benim kızım 9400 civarında bide 70 cm zayıf diyolar canım çok sıkılıyor.napimki ancak bu kadar yiyor.
günaydın.şööööle üstün körü bakalbildim geçmişe derin kabloyu kemırıyo da:) ben sağmayı 2 ay önce falan bıraktım.çünkü az gelıyodu benım de moralım bozuluyodu.nasıl olsa emıyo çocuk e o emınce de gelıyon dedım ve kaldırdım pompayı.valla bence arttı sütüm.psikolojik çünklü.allah şükür ağzı boş kalmıyo bebeğimin emdıkçe.
selam kızlar.. nasılsınız.. ben biraz uyksuz ve yorgunum.. büyük kzıım nezleydi.. tabi kardeşinede bulşatırdı.. yavrum dün gece doğru dürst uyumadı aplamaktan.. bende uyuyamadım tabi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?