2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben gidiyon melis uyandı emmedi sagamda kahvaltı koyam içine peyniride hiç sevmiyoya grş

emine ela kaç kiloydu maşallah tontik duruyor.
benim kızım 9400 civarında bide 70 cm zayıf diyolar canım çok sıkılıyor.Napimki ancak bu kadar yiyor.

bu arada şu çekiliş konusunda hem hediye gönderip hem kargo parasını karşı tarafa ödetmek bence doğru değil.hediye gönderiyorsam kargosunu da öderim dimi.

slm kızlar poyrazı dr götürcem şimdi gözü kızarıyo inş. bişey yoktur
çekilişe katılan arkadaşlardan birisi eski üye seda sarı ama diğerini bilmiyorum
kargo parasına gelince sadece 1arkadaşımızın başına geldi ödeme olayı oda gönderen kişinin bebeği hastalanmış o hastanedeyken eşi göndermiş nasıl ödeme yapılacağınıda bilmediği için karşı taraf ödemiş zaten kız çok üzüldü olayı anlattı bidahaa topiğe uğramadı neyse kızlar ben çıkıyom gelince yazarım...

emine ela kaç kiloydu maşallah tontik duruyor.
benim kızım 9400 civarında bide 70 cm zayıf diyolar canım çok sıkılıyor.Napimki ancak bu kadar yiyor.

cnm 10 oldu sanırım evde dijitalde tartıyorum sağlık ocağıyla aynı cıkıyo dün 10du 74cm boyuda cnm neslihancım her bebeğin gelişimi birdeğil tatlım maşallah senin kızınada bence gayet iyi 4 haziranda doğduela bide

sema oğluşun hastaymış geçmiş olsun dikkat et burun akıntısına bizim burun akıntısından kulak iltihabı oldu ve hala geçmedi burun akıntısı yeni yeni azalıyo.
Çağataymı hastaymış, duymadım ben, geçmiş olsun Semoşum

Geçmiş olsun canım, ıhlamur içsen iyi gelir belki

Emelcim işler yoğun galiba çok yazmıyorsun yada bana denk gelmiyor, yusuf kayra nasıl işdahı yerine geldimi, yiyormu artık.
işler yoğun canım, birde yasak internet ama giriyorum ben arada
Ayşecim sağol, yusuf kayra iyi maşallah yiyor artık, sağdığım sütü içmiyor onuda bişeylere karıştırarak yediriyoruz

şu hediye işinde bişey duydum kızlar önceki hediyeleşenlerden kargo gelince kendileri ödemişler varmı öle bişey ben pek anlamamda

Bir arkadaş hediyeyi almış eşine vermiş kargoyla yollasın diye oda karşı ödemeli göndermiş, çocuğuda hastalanmış takip edememiş, öyle yanlış anlaşılmalar falan olmuştu

hadi kızlar ben kaçar süt izni için erken gidiyom size iyi sohbetler sizi gelince de böyle kalabalık görmek isterim
iyi sohbetler
süt iznini nasıl kullanıyorsun canım sen, evin yakınmı eve mi gidiyorsun
ben 4 gün tam gün çalışıp cumaları işe gitmiyorum 22 mayısa kadar böyle

Ben çıkıyorum kızlar, oğlum emdi geri uyudu, kıyma haşlıyorum, tarhana çorbası yapıcam, kahvaltı sofram duruyor topamadan buraya uğradım, kalkıyım da işlerimi yapayım, mert mutfakta iş yaptım mı sıkılıyor, yatak odasında saatlerce dursam sesi çıkmıyor çünkü orada karıştırılacak çok şey var :)

bende cıkıyom öğleden sonra grş koçiş yemeğe geliyooo

günaydın.şööööle üstün körü bakalbildim geçmişe derin kabloyu kemırıyo da:) ben sağmayı 2 ay önce falan bıraktım.çünkü az gelıyodu benım de moralım bozuluyodu.nasıl olsa emıyo çocuk e o emınce de gelıyon dedım ve kaldırdım pompayı.valla bence arttı sütüm.psikolojik çünklü.allah şükür ağzı boş kalmıyo bebeğimin emdıkçe.

selam kızlar.. nasılsınız.. ben biraz uyksuz ve yorgunum.. büyük kzıım nezleydi.. tabi kardeşinede bulşatırdı.. yavrum dün gece doğru dürst uyumadı aplamaktan.. bende uyuyamadım tabi(

SaĞol cnm ya.. Hastalıkları bır yana aĞlamalrı Çok zor oluyor.. En sonunda battaınyede sllaadıkda Öyle sustu uyudu yavrum(

ışlerimi bitirdim ben
Oğlum hala uyuyor, gece uyumuycaz galiba, acıktım da... dünden kuru fasulye var ama canım onu yemek istemiyor. Havada soğuk dışarıyada çıkamıycam.

Pompayı hiç denemedim ama herkes sıkıcı olduğunu söylyor, benim sütümde artık eskisi gibi çok değil ama oğluma yetiyor çok şükür. Çok fazla girmiyorsun sanırım gülin, gezmekten vakit olmuyor galiba :jeyyar::jeyyar:
selam kızlar.. nasılsınız.. ben biraz uyksuz ve yorgunum.. büyük kzıım nezleydi.. tabi kardeşinede bulşatırdı.. yavrum dün gece doğru dürst uyumadı aplamaktan.. bende uyuyamadım tabi(

Geçmiş olsun.

armağanım geçmiş olsun kızlarına canım

buarada semoş u da unutmuştuk çağataya da çok geçmiş olsun.

sağmaya gelince sağmak berbat bir olay ama emmediği için mecburum malesef.Benimde çok canım sıkılıyor sağmayla uğraşırken medelanın elektrikli pompası çok ses yapıyor

benim bezelyem böyle işte teyzeler ya.çok şükür Allah a hasta olmasında

Eklentiler

• $Görüntü146.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 18
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…