benim bezelyem böyle işte teyzeler ya.çok şükür Allah a hasta olmasında
cnm sabah uyanmadıı aşk kırıntısı
evet bu kadarız sanırım canımkızlar cekilişe katılan yok mu başka bu kadarcıkmıyızzzzzz
demi yani hediye gönderiz sonuçta bide alacak kişiye para mı ödetelimbu arada şu çekiliş konusunda hem hediye gönderip hem kargo parasını karşı tarafa ödetmek bence doğru değil.hediye gönderiyorsam kargosunu da öderim dimi.
canım evim çok yakın işten çıkıyom karşı taraf evimÇağataymı hastaymış, duymadım ben, geçmiş olsun Semoşum
Geçmiş olsun canım, ıhlamur içsen iyi gelir belki
işler yoğun canım, birde yasak internet ama giriyorum ben arada
Ayşecim sağol, yusuf kayra iyi maşallah yiyor artık, sağdığım sütü içmiyor onuda bişeylere karıştırarak yediriyoruz
Bir arkadaş hediyeyi almış eşine vermiş kargoyla yollasın diye oda karşı ödemeli göndermiş, çocuğuda hastalanmış takip edememiş, öyle yanlış anlaşılmalar falan olmuştu
süt iznini nasıl kullanıyorsun canım sen, evin yakınmı eve mi gidiyorsun
ben 4 gün tam gün çalışıp cumaları işe gitmiyorum 22 mayısa kadar böyle
grş canımbende cıkıyom öğleden sonra grş koçiş yemeğe geliyooo
maşallah canımbenim bezelyem böyle işte teyzeler ya.çok şükür Allah a hasta olmasında
filiz hg
cnm
kızlar anlatın ne var ne yok
maşallah ne çorbası yaptın annesiuyuyo cnm 1edoğru uyudu uyumadan yedi biraz uyanınca kalanı vareceğim bakalım
dün akaşam bebek geldi 2 aylıkmış ama çok küçük geldi bizimkilerdemi o kadardı yarabbim tutmakta zorluk cektim
evet canım çok şanslıyım lojman dayım yakın zatenNeslihancım maşallah çok tatlıymış kızın, normal kilosu üzülme,
az mı yiyorki neler yiyor bir günde
Filizcim ne güzel işmiş öyle, şanslısın ne güzel, benim 1 saat gidiş bir saat geliş
hafta sonu hava düzeliyomuş burası 22 gözüküyo dahada çoktur süperr babamızda evde gezerizzz
herkese mrhaba
çeşitli nedenlerden dolayı buraya uzunca bir ara verdim,
biçok arkadaşımda gitmiş yada nickleri değişmiş olabilirmi?
yeni arkadaşlarımada merhebe demek istiyorum adım seda kızım var tam 9ay 2günlük adı eylül
bundan sonra fırsat buldukca bende aranıza katılırım kızlar
selam kızlar.. nasılsınız.. ben biraz uyksuz ve yorgunum.. büyük kzıım nezleydi.. tabi kardeşinede bulşatırdı.. yavrum dün gece doğru dürst uyumadı aplamaktan.. bende uyuyamadım tabi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?