2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar..
nasılsınız???
biz çok hastayız...oğluşum ateşler içinde yanıyor...öksürük,burun akıntısı....hiç bir şey yemiyor...üç tane ilaç içiyoruz...birde üstüne ben hastalandım...kafamı kaldıracak halim yok annem allahtan bende...içim parçalanıyor Batuşuma...

kity cnm çok geçmiş olsun ateş kötü dikkat et iyi annen yanındaymış yardımcı olur

sağol filizcim gayet hoş buldum :)
sevindim canım

geçmiş olsun güzelim

sedacım hoşgeldin eylül ede bin maşallah.pınarcım pınardı dimi kity79 çok geçmiş olsun ikinize de.

emelcim kahvaltı çorba yoğurt meyve muhallebi ve 250-300 ml arası süt içiyor günde.

kızlar nerden yüklüyosunuz hızlıresimyükleden yüklüyom olmuyo fotoraf makinesinden amateli kabul ediyo siz nerden yüklüyosunuz

kity cnm çok geçmiş olsun ateş kötü dikkat et iyi annen yanındaymış yardımcı olur
saol tatlım...ateş acaip bi grafik çiziyor...bi tavan bi taban deliricem..

sevindim canım

geçmiş olsun güzelim
Saol canım...

sedacım hoşgeldin eylül ede bin maşallah.pınarcım pınardı dimi kity79 çok geçmiş olsun ikinize de.

emelcim kahvaltı çorba yoğurt meyve muhallebi ve 250-300 ml arası süt içiyor günde.
Evet tatlım Pınar...çok saol...

mrb kızlar dr yeni geldik poyrazın gözü mikrop kapmış bide alerji olmuş 3tane damla verdi bakalım poyraz damlatıracakmı ama mecburum
seda maşallah eylül'e kocaman olmuş
eminecim ela çok tatlıymış
armağan geçmiş olsun tatlım
Allahım sen bebişlerimizi koru:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…