2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

neyse kimse yok
hadi kızlar iyi akşamlar iyi geceler size
byboshayallersmile

slm kızlar filizcim poyrazı uyutuyodum pc açık bırakmıştım tatlım
seda maşallah eylüle yaa çok tatlı poyrazda ayakta durmaya bayılıyo eylül gibi
bugün poyrazı parka götürdüm çok eğlendi sürekli salıncağa binmek istedi
akşamda anneme gittik dedesiyle çok güzel vakit geçirdi şimdide uyuttum bizden böyle
kimse kalmamış kızlar nerdesiniz

Kızlar...
geçmişe bakamadım...yarın bakarım artık...
dün dr a gittik ... şükür hastalıktan eser kalmamış...
ben bu ay diş,hastalık derken kilo almamıştır diyodum ama az da olsa almış 9560gr boyda 76 cm olmuş...
bugün oyun grubuna gittik...çok güzel geçti...tavsiye ederim...
öptük hepinizi ve bebişleri....
iii geceler , tatlı rüyalar...

maşallah sedacım güleryüzlü eylüle

neyse ben kaçar kızlar görüşürüz tekrar sempatiksalakcinni

maşşlah seda çok tatlı
ne güzel iyi olmuştur özlemcim neden yemiyo
evet hülya kısmet degilmiş

teşekkür ederiz hülya tezeleri :)

evet kızlar haklısınız 1dk oturtamıyorum kesinlikle kıyamet kopuyor hep ayakta hareket halinde, bide üstüne diş ve uykusuzluk böyle oldu neyse sağlıklı olsunlarda önemli değil

evet canım hastalık olmasında kiloyu sorun etmeyelim biz,
aslında bende korkuyordumda ne biliyim herkes veriyor demekki normal die düşündüm neyse daha hayatta vermem zaten ben ondan çok korktum valla ömrümden 10yıl gitti,

geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış valla.ben havuç dışında bişey vermyrum eline daha.

gece uykusana mı yatı yani canım yok sa kalıyor mu?

sağol canım benimde ilk ve sondu zaten

evet canım ne zaman yürüyecek ela gibi bakalım hayırlısıyla
maşallah yavruma tutunmadanmı kalkıyor valla maşallah en zoru o zaten,
bende ela gibi,defne gibi, duru gibi yürüsün istiyorum ,maşallah onlara maşallah

evet canımya off nereye kadar göz kulak olabiliriz bilmiyorum çok zor ya,
allah yardım etsin allah korusun yavrularımızı
boyumuz 75cm canım

sağol canım poyrazımı öp benim için minik kuş

ohhh çok şükür ,gözün aydın canım,şimdi huzurla uyu bakalım bu gece :)

hadi kanka hadi semra neden yazmıyonuz
kız nereydin sen
kız hülya nerdesin
evdeyimde başka komşu geldi
hülya kız komşun hada gitmedi mi
şimdi gitti
neyse kimse yok
hadi kızlar iyi akşamlar iyi geceler size
byboshayallersmile
iyi geceler canım

aman aman maşllah benimki yürüteçde uöuyu döndöne gidiyo ayakda durmak istemiyo geç yürüyecek galiba

çok geçmiş olsun canım bak iyileşmiş maşşlah boyuda beya uzun

ay kızlar oğluşun kulağında iltihap vardı geçen hafta kulak burun boğaza götürmüştüm damla kullanıyoduk bu akşam damlattık damlayı bide ne görim pembemsi bişey akıyo kulaktan nası panik oldum anlatamam elim ayağıma karıştı hemen aradım dktoru kulak salgısı o renk olur ağrısı yoksa neşesi yerindeysenormal dedi iltihabı atıyo dedi panik olcak bişey yok pztesi getirin görim dedi nası korktum anlatamam
canım hiç dert etme 2 ay önce batuhanda kilo kaybetmişti toparlanır o bişi olmaz hareketlenme zamanı şimdi ondanda olabilir

bu arada kızıma alışverişte yaptık

2 pantolon, 2 kısa kollu badi, tayt tunik takımı, mevsimlik hırka aldık harika şeyler

zaten ona alış veriş yapmak bana terapi gibi geliyor :)
oh ne güzel güle güle iyi günlerde gisin fıstık
ay canım allah korumuş benimde başıma öle b olay gelseydi bende cesaret edemezdim tatlım haklısın
bide bebkşeyleriolunca işte çokda yıpranmaıdlaratamaya kıyamıyo dogurruz belkidaha :)))))))))
doğurcaz tabi kıs:lepi:

maşşalhcanım seninki kaç aylık benimkiddiyodum kilodan daha herşeyi yeni yapıyo ama maşşlahseninki k
losu olasmına ragmen iyizaen benimki tembel yoksa az yiyo
benimkide tembel cnm ben 10gündür kyuyorum yürütece geziyo anca evin içinde tutunup kalkma falan yok dana yuvaranıyo ancasırnaşık şey

hadi gözün aydın tatlımkaydirigubbakcemile3
baksanıza kızıma maşallah diyin tezeleri tabi sırtımız duvara yaslı :))))

ay pek şeker ya maşallah canım

gel canım ben bakarım sana:teselli::1hug:
KIZLAR nereye gittiniz
bizim oğlan parmaklarımızı ısırıyo
bide kendi kendine ayağa kalkıyo
maşallah canım inancıma ya
filiz cnm ela kalkmaya 6 aylık felan başlamıştı 8 aylık yürüdü
aloşum çok hızlıçıktı canım

erkencsiniz cnm bu akşam
canım hastalığın geçmesine sevindim hiç hastalanmasınlar oyun gruplarını bende çok merak edyorum ama anlamazki daha batuhancık nası tepki verdi bende araştırcam

günaydın kızlar ilk benim herhalde
iyi pazarlar
kahvaltı yapıyoruz pazara gitcez gelince mangala

günaydınnn
çok kötü bi geceydi 6 ya kadar hiç uyutmadı ece çığlık attı hep kesin diş çıkartıcak 6 dan sonra babasına verdim de uymuşum biraz

bi duş aldım kendime geldim ama kimse yazmamış
lobide olanlar hoşgeldiniz geçmişi mi okuyorsunuz

günaydın kızlar dün gece poyraz erken uyudu ayy nasıl rahat ettim yaa keşke her gece erken uyusaboshayallersmile
nesli geçmiş olsun tatlım
özlemcim sanada geçmiş olsun şu dişler mahvediyo heralde bakalım biz napcaz

günaydın kızlar
of be bukız beni deli edecek mızırdanıp duruyo yatırıyom uyumuyo
nesli geçmiş olsun canım

maşşlah canı inşlah benimki 12 uyudu benim için çok erkn olsu herakşam 2deyatınca

maşşlah canı inşlah benimki 12 uyudu benim için çok erkn olsu herakşam 2deyatınca

ay canım bi aralar poyrazda öyleydi 3den önce uyumuyodu şimdi saat 12 uyuyo ama dün akşam 10.30da uyudu nasıl rahat ettim valla alkisalkisalkis

kızlaaaaar ben geldim:) dun gece derın de 10 a doğru uyudu ve sabah kalktı süperdi.keşke o da uyusa öyle erkenden.babamız pazara gıttı ben de pilates yaptım.öğlen de yeğenimin d.günü var McDonalds ta oraya gıdıcez derinle.çok sevınıyo çocukların yanına gisdince.abilerine hayran zaten e abileri de ona mest oluyo artık benımkı:)
izmirde hava serin rüzgarlı yağmur gelıyo o yuzden bugun başka bi aktıvıtemız olmaz herhalde.

hani kızlar hiç bişey yazmamışsınız benevde yanlızlıgım devam ediyor ablam yolda geliyo 4,5 gibi burda olur yeşil bezelyeyle mercemek yaptım ay yandım valla şimdi melis uynadı onu doyurdum izden böyle ela burdasın gitmedinmi

kızlar bi bakimd edim birazdan çıkçaz bizde
günaydın kızlar ilk benim herhalde
iyi pazarlar
kahvaltı yapıyoruz pazara gitcez gelince mangala
oh canım ne güzel havada mis gibidir orda iyi eğlenceler
günaydınnn
çok kötü bi geceydi 6 ya kadar hiç uyutmadı ece çığlık attı hep kesin diş çıkartıcak 6 dan sonra babasına verdim de uymuşum biraz
zor bi gece olmuş özlemcim sizin için inşallah bi daha olmaz
günaydın kızlar
of be bukız beni deli edecek mızırdanıp duruyo yatırıyom uyumuyo
nesli geçmiş olsun canım

saolaun kızlar

hadi göün aydın hülişçim ellerine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…