maşallah sedacım güleryüzlü eylüle
neyse ben kaçar kızlar görüşürüz tekrar sempatiksalakcinni
maşşlah seda çok tatlı
ne güzel iyi olmuştur özlemcim neden yemiyo
evet hülya kısmet degilmiş
kızlar amma çok kaynatmışsınız öyle seda sarımaşşalah kızna
kilo konusuna girmişsiniz bizde ayın 4 de 11 gircez ama 10 anca varızdır ela 1 aydır yürüyoruz
5 dakika durmaz o harakete zayıflamadığına sükrediyorumdr kilosu gayet iyi dedi takmayın kızlar kiloyo çok sağlıklı olsun yeter yürüyince emekleyince kalmaz kilo felan
maşallahcanımmmm valla yepyeniduruyıoevdende gitmeyince dogru diyon kızolurmu bilemki ben ona göe aldım hep renkleri bak kilosuda az diyon beimkiyle birayaralarıvarnerdeyse 10ayı bitibenimkini hareketlenmişya onda vermiş benimkide almadı buay hiç
saol cnm hoşbulduk tekrardan opuyorumnanaktan
hadi yaa demek uzaklaşıyosun hayırlısı olsun buluşmamız suya düştü desene neyse sağlık olsun
ayy sedacım maşallah eylül hanıma zayıflıyo diye üzülme benim ablamın 1 yaşındaki kızıyla aynı kiloda ya nisa dahada zayıf ve almıyor ben ne edem bunada şükretmek lazım şekerim
geçmiş olsun cnm ben hiç vermiyorum öle şeyler eriterek koca koca parça koparıyolar allah korusun ama yaşamadanda bilemiyo insan yaşayarak tecrübe edinecez allahım korusun yavrularımıız
aynenn sedacım yaa çok fenalar hele yürüdüklerinde ne yapcaz bilmem 1 sene daha böle zorlanırız 2. yaşları bitince rahat ederiz cnm
ne yapayım tatlım ablam geldi oturuyoruz nisada iyi yerde yuvarlanıyor kilo alımı çok az gelişimi yavaş ama genede çok zayıf sayılmaz normal dedi dr bunada şükür sağlı ocağına görütcem pazartesi kilo boy ölçümü için bakalım ne kadar almış
geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış valla.ben havuç dışında bişey vermyrum eline daha.
gece uykusana mı yatı yani canım yok sa kalıyor mu?
maşallah yavruma tutunmadanmı kalkıyor valla maşallah en zoru o zaten,evet canım ne zaman yürüyecek ela gibi bakalım hayırlısıyla
evet canımya off nereye kadar göz kulak olabiliriz bilmiyorum çok zor ya,slm kızlar...
sedacım cok gecmıs olsun canım.bır anlık dalgınlık nelere mal oluyor.ayrıca masallah kkuzumuzun boyu nekadar uzun görünüyor resımde.kac cm oldu annesı?
fılızcım nasılsın canım?ıkımz varız.benımde kız uyudu normalde bu saatte uyutmazdım ama uykusu cok geldı yarım saat kestırsın barı dedım.
sağol canım poyrazımı öp benim için minik kuşslm kızlar filizcim poyrazı uyutuyodum pc açık bırakmıştım tatlım
seda maşallah eylüle yaa çok tatlı poyrazda ayakta durmaya bayılıyo eylül gibi
bugün poyrazı parka götürdüm çok eğlendi sürekli salıncağa binmek istedi
akşamda anneme gittik dedesiyle çok güzel vakit geçirdi şimdide uyuttum bizden böyle
kimse kalmamış kızlar nerdesiniz
Kızlar...
geçmişe bakamadım...yarın bakarım artık...
dün dr a gittik ... şükür hastalıktan eser kalmamış...
ben bu ay diş,hastalık derken kilo almamıştır diyodum ama az da olsa almış 9560gr boyda 76 cm olmuş...
bugün oyun grubuna gittik...çok güzel geçti...tavsiye ederim...
öptük hepinizi ve bebişleri....
iii geceler , tatlı rüyalar...
kız nereydin senhadi kanka hadi semra neden yazmıyonuz
evdeyimde başka komşu geldikız hülya nerdesin
şimdi gittihülya kız komşun hada gitmedi mi
iyi geceler canımneyse kimse yok
hadi kızlar iyi akşamlar iyi geceler size
byboshayallersmile
slm kızlar filizcim poyrazı uyutuyodum pc açık bırakmıştım tatlım
akşamda anneme gittik dedesiyle çok güzel vakit geçirdi şimdide uyuttum bizden böyle
Kızlar...
ben bu ay diş,hastalık derken kilo almamıştır diyodum ama az da olsa almış 9560gr boyda 76 cm olmuş...
canım hiç dert etme 2 ay önce batuhanda kilo kaybetmişti toparlanır o bişi olmaz hareketlenme zamanı şimdi ondanda olabilirmerhaba kızlar bizd drdan geliyoruz,
eylül hanımın uyumaması ve ağlamasından dolayı gittik
üst dişlerimiz kabarmış ama dr zor çıkacak dedi,
ondanmış kızımın bu hali
bu arada boyumuz 75 kilomuz 10900 ama kızım zayıflamış yani uykusuzluk ve yememekten ,moralim çokl bozuldu
drumuz kanımızıda düşük çıktı damlayı 15e çıkardı
bu arada eylülde makarna ve pilav yiyemiyor diliyle itiyo yada öğğğğ yapıyor
oh ne güzel güle güle iyi günlerde gisin fıstıkbu arada kızıma alışverişte yaptık
2 pantolon, 2 kısa kollu badi, tayt tunik takımı, mevsimlik hırka aldık harika şeyler
zaten ona alış veriş yapmak bana terapi gibi geliyor :)
ay canım allah korumuş benimde başıma öle b olay gelseydi bende cesaret edemezdim tatlım haklısınya neslihancım ben eline kek felan vermeye korkarım ya
ekmek veriyorumda ,
bigün bisküvi verdim şu çokoprensler varya ondan ,sonra iyi güzel yiyodu bende yanında tv bakıyordum ,kucağımda oturuyor düşün yani sonra ög ög diye bi ses geldi bi cevirdim kendime ay çocuk nefes alamıyor anlatırken bile buz gibi oluyorum,neyse cevirdim ,sırtına vurdum,göğsünün altından basınç uyguladım yok çıkmıyor parmağımı çengel yapıp ağzına bi soktum kocaman parça tam bademcikleri varya ordan çıkardım yavrum morardı resmen ay bak ağlicam yi,ne çok kötü olmuştu yaaa
doğurcaz tabi kıs:lepi:bide bebkşeyleriolunca işte çokda yıpranmaıdlaratamaya kıyamıyo dogurruz belkidaha :)))))))))
benimkide tembel cnm ben 10gündür kyuyorum yürütece geziyo anca evin içinde tutunup kalkma falan yok dana yuvaranıyo ancasırnaşık şeymaşşalhcanım seninki kaç aylık benimkiddiyodum kilodan daha herşeyi yeni yapıyo ama maşşlahseninki k
losu olasmına ragmen iyizaen benimki tembel yoksa az yiyo
hadi gözün aydın tatlımkaydirigubbakcemile3slm kızlar bugun gıremedım kusura bakmayın .
kayınvalıdemler antalyadan gelıyır ıslerım vardı aksama burda olurlar.karsılama merasımız var :)
kızımı aldım parka götürdüm bızden böyle.
gecmısı okuyamadım epey sayfa bırıkmıs ancak gece okurum sanırım.sızlerı bebıslerınızı öpüyoruzzz
ay pek şeker ya maşallah canımbaksanıza kızıma maşallah diyin tezeleri tabi sırtımız duvara yaslı :))))
gel canım ben bakarım sana:teselli::1hug:slm canım aynı benimkide iyice uykusu gelmedenartık uyumuyo ne oluyo bunlara bugün çıldıracaktım yine
bende yanlzızım tek başına da bişey yiyesim yok biri bişeyyapsada çagırsaya yokmu şöyle iyi kalpli
maşallah canım inancıma yaKIZLAR nereye gittiniz
bizim oğlan parmaklarımızı ısırıyo
bide kendi kendine ayağa kalkıyo
aloşum çok hızlıçıktı canımfiliz cnm ela kalkmaya 6 aylık felan başlamıştı 8 aylık yürüdü
erkencsiniz cnm bu akşamslm kızlar filizcim poyrazı uyutuyodum pc açık bırakmıştım tatlım
canım hastalığın geçmesine sevindim hiç hastalanmasınlar oyun gruplarını bende çok merak edyorum ama anlamazki daha batuhancık nası tepki verdi bende araştırcamKızlar...
günaydın kızlar dün gece poyraz erken uyudu ayy nasıl rahat ettim yaa keşke her gece erken uyusaboshayallersmile
nesli geçmiş olsun tatlım
özlemcim sanada geçmiş olsun şu dişler mahvediyo heralde bakalım biz napcaz
maşşlah canı inşlah benimki 12 uyudu benim için çok erkn olsu herakşam 2deyatınca
oh canım ne güzel havada mis gibidir orda iyi eğlencelergünaydın kızlar ilk benim herhalde
iyi pazarlar
kahvaltı yapıyoruz pazara gitcez gelince mangala
zor bi gece olmuş özlemcim sizin için inşallah bi daha olmazgünaydınnn
çok kötü bi geceydi 6 ya kadar hiç uyutmadı ece çığlık attı hep kesin diş çıkartıcak 6 dan sonra babasına verdim de uymuşum biraz
günaydın kızlar
of be bukız beni deli edecek mızırdanıp duruyo yatırıyom uyumuyo
nesli geçmiş olsun canım
saolaun kızlargünaydın kızlar dün gece poyraz erken uyudu ayy nasıl rahat ettim yaa keşke her gece erken uyusaboshayallersmile
nesli geçmiş olsun tatlım
özlemcim sanada geçmiş olsun şu dişler mahvediyo heralde bakalım biz napcaz
hani kızlar hiç bişey yazmamışsınız benevde yanlızlıgım devam ediyor ablam yolda geliyo 4,5 gibi burda olur yeşil bezelyeyle mercemek yaptım ay yandım valla şimdi melis uynadı onu doyurdum izden böyle ela burdasın gitmedinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?