2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sagol canım

Selam kızlar, kahvaltıya arkadaşlar vardı öğlen gittiler, eşimde bende öyle yorgundukki uyuyalım dedik merti ayağımda sallıyorum uyuyunca bırakıyorum uyanıyor salıncağına aldım zorla uyuttum ama uykum açıldı, çok yorgunum.

Bir yerlere çıkalım diyoruz ama canımda hiçbiryer istemiyor, eşimade dışarıya çıkmak işkence gibi geliyor, haftada 1 gün tatilim var diye düşünüyor ama benim oda yok.

Mert emekliyor kızlar, tokamı yere koymuştum eline almasın diye ona çorba yaparken emekleye emekleye gitti aldı. Yürürkenki halini görmek çok zevkli olacak.

kızlar aranızda yapan vardı.bal kabağı aldırdım eşime bugun.çorbası nasıl yapılıyo yapayım ben de kızıma.

Pirinçle kabağı halıyorsun sonra blendırdan geçir yağ ekle tamamdır, benimki böyle yiyor, seninki hangi çorbayı çok seviyorsa 2 dilim kat içine.

slm
bzide yeni geldik mangaldan sabah pazar gittik geldik sonra mangal hava yağdı yağcak diyoduk actı
ela uyumadı sabahtan beri geldik uyudu yenii ne zaman kalkar bilmiyorum
hülya gözün aydın ablan gelmiş cnm
mert de emekliyomuş maşşalah onada ayşecim

hayırlı olsun canım inş yürüdüklerini de görürüz

İnşallah canım..

Bugün bizde idicektim mangala ama kahvaltıya misafirlerimiz gelince kaldı.

Senin kız yürürken benimkinin emeklemesi komik kaçtı ama sevindim işde.

kızlar bizde arkadaşlardan geldik annem burda ya batuhanı bıraktık ananesine gittik çok keyifli bi akşamdı onlarında 1buçuk yaşında oğulları war pıtıpıtı yürüyo koşuyo çok komik geldi ya bizimkilerde öyle olcak inşallah
doğru tatlım bize hiç tatil yok çalışırken bu kadar yorulmuyodum ben zaten

Mert emekliyor kızlar, tokamı yere koymuştum eline almasın diye ona çorba yaparken emekleye emekleye gitti aldı. Yürürkenki halini görmek çok zevkli olacak.
evet cnm bende merak ediyoum yürürkenki halini hayırlı olsun bu arada bize daha emekleme bile yok
oh afiyet olsun canım burda felaket yağmur yağdı halada yağıyo walla sabahki hava nerde şimdiki hava nerdeeeee

slm kızlar çok yazmmamışsınız mertte aferin ona inş yürüdügünüde görürüsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…