kızlar bi bakimd edim birazdan çıkçaz bizde
oh canım ne güzel havada mis gibidir orda iyi eğlenceler
zor bi gece olmuş özlemcim sizin için inşallah bi daha olmaz
saolaun kızlar
hadi göün aydın hülişçim ellerine sağlık
canım kankam sorma ya
senin gözün aydın
neyse ben kaçıyom bari gidem şimdigelir kimse yazmıyo
Mert emekliyor kızlar, tokamı yere koymuştum eline almasın diye ona çorba yaparken emekleye emekleye gitti aldı. Yürürkenki halini görmek çok zevkli olacak.
hayırlı olsun canım inş yürüdüklerini de görürüz
slm
bzide yeni geldik mangaldan sabah pazar gittik geldik sonra mangal hava yağdı yağcak diyoduk actı
ela uyumadı sabahtan beri geldik uyudu yenii ne zaman kalkar bilmiyorum
hülya gözün aydın ablan gelmiş cnm
mert de emekliyomuş maşşalah onada ayşecim
doğru tatlım bize hiç tatil yok çalışırken bu kadar yorulmuyodum ben zatenSelam kızlar, kahvaltıya arkadaşlar vardı öğlen gittiler, eşimde bende öyle yorgundukki uyuyalım dedik merti ayağımda sallıyorum uyuyunca bırakıyorum uyanıyor salıncağına aldım zorla uyuttum ama uykum açıldı, çok yorgunum.
Bir yerlere çıkalım diyoruz ama canımda hiçbiryer istemiyor, eşimade dışarıya çıkmak işkence gibi geliyor, haftada 1 gün tatilim var diye düşünüyor ama benim oda yok.
evet cnm bende merak ediyoum yürürkenki halini hayırlı olsun bu arada bize daha emekleme bile yokMert emekliyor kızlar, tokamı yere koymuştum eline almasın diye ona çorba yaparken emekleye emekleye gitti aldı. Yürürkenki halini görmek çok zevkli olacak.
oh afiyet olsun canım burda felaket yağmur yağdı halada yağıyo walla sabahki hava nerde şimdiki hava nerdeeeeeslm
bzide yeni geldik mangaldan sabah pazar gittik geldik sonra mangal hava yağdı yağcak diyoduk actı
ela uyumadı sabahtan beri geldik uyudu yenii ne zaman kalkar bilmiyorum
hülya gözün aydın ablan gelmiş cnm
mert de emekliyomuş maşşalah onada ayşecim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?