2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar herkes iyi görünüyor maşallah.eylül e maşallah ne güzel ayakta duruyor.Kilosuda boyuda maşallah çok iyi.

Benim kıza mama içiremiyorum.Sütüm azalıyor iyice mama da içmek istemiyor ne yapabilirim kızlar.Aptamili çok severdi istemiyor.Bebelac aldım onuda istemiyor.Süt verdim mi içiyor ama oda azaldı.Napıcam ben ya hergün değişik yeni birşeyler oluyor bu çocuklara ya.

bizimki de öyle canım en son akşam 8 de muhallebi yedirdim gece boyunca hiçbişey içmedi
sabahta zorla biraz süt içirdim
iştahsızlıkları artıyo canım bu aralar

günaydın herkese
maşallah diyeyim bu gece rahat uyudu az kalktı sabah da erkenden uyanmadı kızım keşke hep böyle olsa
hava yağmurlu soğuk çok sıkıcı

never pınarın bebek sütü var onu denesene benim kızım bi ara içiyodu onu şimdi içmiyo inek sütü içse vericem valla aptamilde gdo vardı yoktu derken içiriyoruz ama sağlıklı bilmiyoruz.bizim doktorumuz 11.ayda inek sütüne başlayabilirsiniz demişti ama ben daha önceden verdim ki tadına alışsın çünkü mamaya alıştı mı sütü içmiyolarmış .ve bizimkisi içmiyo inşallah süte alışır

kızlar günaydın, herkes iyidir inşallah,
bende işe geldim yine, pazartesileri sevmiyorum
benim sütüm azaldı galiba, dün bütün gün durmadı yusuf kayra ,
normalde gece yemiyor bişey, çorbasını ek gıdaları yerse tabi gündüz yiyor, gece emiyor sadece, hadi muhallebi yapayım dedim belki yer dedim akşam
1,5 kase yedi nerdeyse maşallah, açmış demek yavrum, sütüm azalmış demekki
sonrada sabaha kadar uyudu maşallah , öyle garip oldumki, bir uyandım hava aydınlanıyor şaşırdım
baktım benimkisi mışıl mışıl uyuyor
ama aç olduğunu anlayamadım ya , yavrumun çok üzüldüm akşam , iyi bir anne değilmiyim ben (
neyse biraz geçmişi okuyayım geliyorum

canım bende pınarın bebek sütünü günde 1 kere veriyom

günaydın kızlar
filizcim emelcim nasılsınız
ya ben bakıyorum yemek konuşunda 500ml mama almıyo diysonuz ya bizim geçiyo bile maşşalhı var kahvaltısını tamyapar öğlen corbası yoğurt meyve akşam yemeği yer 9 gibi muhallebi pınırınsütünde içer akşam yatmadan mamasını yer gece yine kalkar o kadar yemesine karsın 10 kilo anca varızz sanırım yürüyo yaondan yakıyo açıkıyo kuzum bende çokmu veriyom diyom ama haraketli olduğundan gidiyo herhalde zaten ben o harakete zayıflamdığına sükrediyom

Canım çok geçmiş olsun, bende eline bisküvi falan veriyorum, artık daha dikkatlli olurum
Allah korusun yavrularımızı
Resimlerine de bayıldım çok tatlı maşallah Eylül hanım

İkinciler değişik olursa kıyafetleri değişiriz kızlar :)
bende de erkek kıyafeti yepisyeni bir sürü var , şu vakumlu torbalardan alıcam , kullananlar çok memnunmuş

Maşallah canım Elaya , bizimkide yakında yürücek galiba, adım atmaya başladı kendi kendine

Maşallah batuşuma

günaydınnn
çok kötü bi geceydi 6 ya kadar hiç uyutmadı ece çığlık attı hep kesin diş çıkartıcak 6 dan sonra babasına verdim de uymuşum biraz

günaydın kızlar
of be bukız beni deli edecek mızırdanıp duruyo yatırıyom uyumuyo
nesli geçmiş olsun canım
Diştendir kızlar, calpol verseydiniz , ağrısını alır, rahat uyur kuzular..

Mert emekliyor kızlar, tokamı yere koymuştum eline almasın diye ona çorba yaparken emekleye emekleye gitti aldı. Yürürkenki halini görmek çok zevkli olacak.
Maşallah canım mert beyimize

kızlar aranızda yapan vardı.bal kabağı aldırdım eşime bugun.çorbası nasıl yapılıyo yapayım ben de kızıma.
ben bulgurla yapıyorum canım severekte yiyor,
parçalara bölüp tencereye koyuyorum kabakları, birazda bulgur, göz kararı hepsi
üstünü geçecek kadar su, kısık ateşte pişiriyorum
yumuşayınca zeytinyağı döküp blendırdan geçiriyorum
kalan kabakları buzluğada atıyorum kabaklara çok oluyorya aklınızda olsun,
birazınıda tatlı yapıyorum :)

Bizde inek sütüyle büyümüşüz canım, eskiden devam sütümü vardı

Kızlar son iki sayfayı okuyabildim sadece
bu haftasonu maşallah çok konuşmuşsunuz, bizim evdeki bilgisayar bozuldu yusuf kayra aça kapaya bozdu
yok yee masraf çıktı yenisi alıncak

ıyiyim Eminecim sağol ,
maşallah ela kuzusu iyi yiyormuş, benimkisi çok daha az yiyor,
ama artık gecede vericem muhallebi bende
ben herobaby iyigeceler muhallebilerinden veriyorum sütlü irmikli, buğdaylı yulaflı olanlardan

maşallah canım ya elaya biz zorla veriyoz ya

emelcim oluyo bazen anlayamıyoruz acıktığını ,yiyosa ver muhallebiyi bizimki de yemediği için mızırdanıyo hep
filizcim bizimki artık içmiyo işte sütü az önce de verdim içmedi aptamil verdim içti bu mamalar da bağışıklık yapıyo

ya kızlar inek sütü bağışıklığa ne destek verecekki bence çoğunluk mama da olmalı.benimkide mama içmiyor.bebek sütü alayım deneyim ama fazla vermem yine de.mamalar gdolu da sebzeler meyveler hep organik mi?
bence mama yemeliler ama nasıl yediricem bilmiyorum.artık devam sütlü tahılları muhallebileri felan yediririm ne yapayım

emelcim maşallah yusuf kayranın kilosu ayına göre iyi değil mi üzülme bence.insan bazı şeyleri anlayamıyor işte

bu sabah arkama ağladı sarıldı gitmek istemedi kuzum bu durumlarda canım çıkıyor inanın.Yavrumu ağlarken bırakıp gidiyorum bende serviste ağlıyorum

neslihancım sütte kalsiyum var kemikleri için önemli 1 yaşından sonra mecbur veercez cnm bizde mama coğunluk suangünde 1 kere 120 cc felan pınar süt veriyorum 6-12 ay olandan

Özlemcim sağol canım, üzüldüm işte ,
ama azalmamış sütüm sağdım iyi çıktı baya, demekki büyüdüler ya süt doyurmuyor
ek besinleri arttırmak gerek

Neslihancım sağol canım, iyi kilosu falan maşallah 10kilo 130 grdı geçen ay 75 cm. di , almıştır kilo ama
işte insan üzülüyor
bende senin gibi hep ağlıyorum çalışan anne olmak çok zor

alışırsın diyolar ben alışamıyorum bir türlü emelcim.her geçen gün daha da zorlaşıyor ya kuzumdan ayrılmak.

canım bende gdo dan dolayı değilde değişiklik olsun diye veriyom
yoksa neler neler veriyoz
kızlar napıosunuz bakalımm

iyiyiz canım sen nasılsın
bzi çalışıyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…