günaydın kızlar herkes iyi görünüyor maşallah.eylül e maşallah ne güzel ayakta duruyor.Kilosuda boyuda maşallah çok iyi.
Benim kıza mama içiremiyorum.Sütüm azalıyor iyice mama da içmek istemiyor ne yapabilirim kızlar.Aptamili çok severdi istemiyor.Bebelac aldım onuda istemiyor.Süt verdim mi içiyor ama oda azaldı.Napıcam ben ya hergün değişik yeni birşeyler oluyor bu çocuklara ya.
never pınarın bebek sütü var onu denesene benim kızım bi ara içiyodu onu şimdi içmiyo inek sütü içse vericem valla aptamilde gdo vardı yoktu derken içiriyoruz ama sağlıklı bilmiyoruz.bizim doktorumuz 11.ayda inek sütüne başlayabilirsiniz demişti ama ben daha önceden verdim ki tadına alışsın çünkü mamaya alıştı mı sütü içmiyolarmış .ve bizimkisi içmiyo inşallah süte alışır
Canım çok geçmiş olsun, bende eline bisküvi falan veriyorum, artık daha dikkatlli olurumhhehe ben sana söyliyimmi nasıl becerdiğini hani yürütecin üst kısmın altkısmın bağlayan yanlardaki çapraz demirler varya oraya ayaklarını basıp kendilerini yukarı kaldırıp aşağa sarkıyorlar ve hoppp aşağı kayıyorlar yani eylül öle yapıyor ben 1haftadır yürütece koymuyorum ,
eylül duvardan tutunup kalkıyor duvardan tutuna tutuna evi geziyor ,şimdide düşcek diye yanından ayrılamıyorum
of hülya offf bize durdurak yok
İkinciler değişik olursa kıyafetleri değişiriz kızlar :)evet şimdi gördüm tayininiz çıkmış hadi bakalım hayırlısı olur inşallah canım
eee heralde doğurcaz ayıpsın :)))
bende 1 büyük 1 küçük hurç dolusu küçülmüş var hepsi yepyeni evde giydikleri neysede gezmeye giderken giydiği salopetler ,pantolon ve elbiseler gıcır gıcır diyorumki yazık bu kıyafetlere valla 2.de kız olsunda bunları giysin bari :))
aynen 40dkdır uyuyor şimdikalkar
Maşallah canım Elaya , bizimkide yakında yürücek galiba, adım atmaya başladı kendi kendinekızlar amma çok kaynatmışsınız öyle seda sarımaşşalah kızna
kilo konusuna girmişsiniz bizde ayın 4 de 11 gircez ama 10 anca varızdır ela 1 aydır yürüyoruz
5 dakika durmaz o harakete zayıflamadığına sükrediyorumdr kilosu gayet iyi dedi takmayın kızlar kiloyo çok sağlıklı olsun yeter yürüyince emekleyince kalmaz kilo felan
Maşallah batuşumaKızlar...
geçmişe bakamadım...yarın bakarım artık...
dün dr a gittik ... şükür hastalıktan eser kalmamış...
ben bu ay diş,hastalık derken kilo almamıştır diyodum ama az da olsa almış 9560gr boyda 76 cm olmuş...
bugün oyun grubuna gittik...çok güzel geçti...tavsiye ederim...
öptük hepinizi ve bebişleri....
iii geceler , tatlı rüyalar...
günaydınnn
çok kötü bi geceydi 6 ya kadar hiç uyutmadı ece çığlık attı hep kesin diş çıkartıcak 6 dan sonra babasına verdim de uymuşum biraz
Diştendir kızlar, calpol verseydiniz , ağrısını alır, rahat uyur kuzular..günaydın kızlar
of be bukız beni deli edecek mızırdanıp duruyo yatırıyom uyumuyo
nesli geçmiş olsun canım
Maşallah canım mert beyimizeMert emekliyor kızlar, tokamı yere koymuştum eline almasın diye ona çorba yaparken emekleye emekleye gitti aldı. Yürürkenki halini görmek çok zevkli olacak.
ben bulgurla yapıyorum canım severekte yiyor,kızlar aranızda yapan vardı.bal kabağı aldırdım eşime bugun.çorbası nasıl yapılıyo yapayım ben de kızıma.
Bizde inek sütüyle büyümüşüz canım, eskiden devam sütümü vardınever pınarın bebek sütü var onu denesene benim kızım bi ara içiyodu onu şimdi içmiyo inek sütü içse vericem valla aptamilde gdo vardı yoktu derken içiriyoruz ama sağlıklı bilmiyoruz.bizim doktorumuz 11.ayda inek sütüne başlayabilirsiniz demişti ama ben daha önceden verdim ki tadına alışsın çünkü mamaya alıştı mı sütü içmiyolarmış .ve bizimkisi içmiyo inşallah süte alışır
günaydın kızlar
filizcim emelcim nasılsınız
ya ben bakıyorum yemek konuşunda 500ml mama almıyo diysonuz ya bizim geçiyo bile maşşalhı var kahvaltısını tamyapar öğlen corbası yoğurt meyve akşam yemeği yer 9 gibi muhallebi pınırınsütünde içer akşam yatmadan mamasını yer gece yine kalkar o kadar yemesine karsın 10 kilo anca varızz sanırım yürüyo yaondan yakıyo açıkıyo kuzum bende çokmu veriyom diyom ama haraketli olduğundan gidiyo herhalde zaten ben o harakete zayıflamdığına sükrediyom
canım bende gdo dan dolayı değilde değişiklik olsun diye veriyomya kızlar inek sütü bağışıklığa ne destek verecekki bence çoğunluk mama da olmalı.benimkide mama içmiyor.bebek sütü alayım deneyim ama fazla vermem yine de.mamalar gdolu da sebzeler meyveler hep organik mi?
bence mama yemeliler ama nasıl yediricem bilmiyorum.artık devam sütlü tahılları muhallebileri felan yediririm ne yapayım
kızlar napıosunuz bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?