Filizcim ben sana söylemeyi unuttum, eğitim sigortasında hepsini geri ödemiyorlarmış
öyle demiştim ya sana
10 tl kadar eklicekler maaşıma
Babamız çok kıskanç canım , bildiğin gibi değil yani
ne benim ne oğlumun resmini koydurtmuyor nete
ama mail adresini verirsen resimlerimizden yollarım maille
Geçmiş olsun canım, biraz meyve falan vitaminli şeyler ye,napıyounuz kızlar buğün çok halsizim havalardanmıdır dün çok mu yoruldum bilmiyorum hiç birsey yapasım yokk ütü yapcam süpürge yapcam bakalım ela uyusunda bende yaparım yada bende yatarım uyudukca uyucağım geliyooo uykuya hasretim ya
Nazar değer diye, eşim çok düşkün oğluna,al benden de okadar
ne yapacaz bu erkeklerin kıskançlığını
ama oğlanıı resmini neden koydurmuyo
Canım ya geçmiş olsun sanadaay emine al benden de o kadar elik kolum kalkmıyo.bu gece iyi uyudum sayılır bünye kaldırmadı heralde
çook yorgun hissediyorum kendimi
bir de diyet yapıyodum ya hafta sonu ipin ucu kaçtı habire yemek istiyorum şu an bile çok aç hissediyorum ya nasıl hakim olucaz şu boğaza
tatlım ALLAH bebeklerimize sağlıklı uzun ömür versinGeçmiş olsun canım, biraz meyve falan vitaminli şeyler ye,
yapma bişey bence yat
Nazar değer diye, eşim çok düşkün oğluna,
birde kardeşi ölmüş 9 aylık eskiden, kayınvalidemin küçük oğlu , yusuf kayraya benzetiyorlar , ömrü benzemesin
rüyamda gördüm bir kere kalabalık insanlar falan biri geldi kayrayı sevdi kucağımda
bende yabancı diye gitmek istedim, korkma ben amcasıyım yabancı değilim dedi
Canım ya geçmiş olsun sanada
sirkeli su içiyormusun o iştahı kesiyor
Çalışan annelere allah sabır, bol kazanç versin. Benim oğlan babası gidince bile arkasından ağlarken üzülüyorum birde ben çalışsam ne yaparım bilmem.
çok az yiyormuş canım ya, belki süt doyuruyordur, muhallebi falan alıştırsan yavaş yavaşOf ya bir sürü bişeyler yazmıştım sayfa atlıyor nasıl oluyor bilmiyorum.
Biberona alışamadı gitti benim oğlan, sulukta kullanamıyor, hala çay kaşığıyla veriyorum suyu.
Çok işdahsız oldu çıktı, günde 3 öğün anca yiyor, Sabah kahvaltıyı canı isterse az bişey yiyor, öğlen azcık çorba, akşam yine azcık çorba, meyve hiç sevmiyor. Artık neredeyse hep aynı çorbaları yapar oldum.
Amin canım sağolÇalışan annelere allah sabır, bol kazanç versin. Benim oğlan babası gidince bile arkasından ağlarken üzülüyorum birde ben çalışsam ne yaparım bilmem.
Alerji olabilir canım, yedirdiğin şeyleri takip etsene, ne yedikten sonra çıkıyor,slm kızlar nasılsınız uzun zamandır takip ediyorum sizi ama yazamıyorum kayınpederim yanımdaydı vaktim olmuyordu yazmaya herkes iyidir umarım bizde hala diş yok yeme problemimiz devam ediyor cok az yiyor memeye düştü iyice birde vücudunda kızarıklıklar oluşuyor kaşıntı yapmıyor ama neden oldugunu çözemedim dr ye gittik çikolata verme dedi çikolatada vermiyorm ama hala aynı bi kaybolup bir çıkıyor.herkese ii haftalar diliyoruma.s.
[url=http://www.glitterfy.com/][/URL]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?