2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayy kızlar inanmıyorum ilk dişimiz göründü cok mutluyum:dance::teytey:

ilk dişiniz hayırlı olsun.
öyle mi hayırlı olsun canım

ayyy kimse yazmıyo işimde bitti sıkıldım

ilk dişimiz hayırlı olsun annesi hadi bakalım arkası gelir artık

ayy kızlar inanmıyorum ilk dişimiz göründü cok mutluyum:dance::teytey:

ilk dişiniz hayırlı olsun.

ay yeni dişler gelmiş hayırlı olsun kızlar..
yasemincim bir iki gün yumurta verme bakalım geçicekmi kızarıklık
emin olursun böylece

öyle mi hayırlı olsun canım

ayyy kimse yazmıyo işimde bitti sıkıldım

teşekkür ederim kızlar inşallah agrısız sızısız geçiririz
emelcim evet dedigin gibi bir deneyeyim yumurtayı canım

[url=http://www.glitterfy.com/] [/URL]

filizcim ne biçim alıntı yaptıysam bitterçikolatamın yazısı benim gibi çıkmış.bizim 6.diş çıktı:))))
benim çok işim var ama yapasım yok.offfffffff iş kadınlığından ev kadınlığına mı terfi etsem acep.

slm kızlar poyraz hep kucağımda durmak ve evde dolaşmak istiyo çok yoruldum bugün hatta şimdi bile kucağına al diye ağlıyo klavyeyi kapatıyo yazmayım diye:)
yasemin dişiniz hayırlı olsun tatlım
birtek bizmi kaldık dişsiz yaa bizim dişimiz ne zaman çıkacak akannehir

slm kızlar gecmısı okuyamadın internetım yoktu nasılsınz?
bebıslerde ıyıdır ınsallah.
bu nete ne oluyor yaaa gıdıyor durmadan sınır oluyorummmmmm

slm kızlar gecmısı okuyamadın internetım yoktu nasılsınz?
bebıslerde ıyıdır ınsallah.
bu nete ne oluyor yaaa gıdıyor durmadan sınır oluyorummmmmm klava: klava:

slm kızlarr.uzun zamandır yoktum.netim bozuk.halada öyle.yarında izmire gidiyorum.15 gün fln kalıcam.geçmişi okumadım.yağmurun öksürüğü geçti.şükür iyiyiz..umarım herkes iyidir.bebişlerde.
hepinizi öpüyoruz.izmirdede girmeye çalışıcam..gelince dewam ederiz kaldığımız yerden.hıoşçakalın...

kızlar ya dr doğru tahmın etmiş.kızımda ıltıhap çıktı ıdrar yollarında.o kadarda dıkkat edıyorum ki alt temizliğine çok üzülüdm.tam sonuç yarın çıkacakmış.başınızdan gecti mi aynı şey((

iyi akşamlar herkese

QUOTE=neslihang;12367460]kızlar çok şükür oğlumun kulağındaki iltihap geçmiş şimdi doktordan geldik[/QUOTE]

hadi gözünüz aydın canım

bizim de 5 aylıkken olmuştu o kadar da dikkat ederdim pamukla silerdim ıslak mendil bile kullanmazdım her saat başı alırdım zeytinyağı sürerdim pişik kremi yerine yine de olmuştu çok zor geçti iğne şurupla falan.çok geçmiş olsun biz he ay test yaptırıyoruz yine de çünkü tekrarlıyormuş.
bir de böbrek ultrasonu istemişti doktorumuz enfeksiyon böbreklere de zarar verebiliyomuş aklınızda olsun

selam kizlar nasilsiniz benim oglumun 2 disi patladi 6 tane oldu 7.si geliyo galiba cok huysuz hala

filizcim senin oğlunla kızım arasında tam 1 ay var biz de bugün 10 ayımızı doldurduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…