sanırım evethüliş herhale geziyo
slm kızlar nasılsınız uzun zamandır takip ediyorum sizi ama yazamıyorum kayınpederim yanımdaydı vaktim olmuyordu yazmaya herkes iyidir umarım bizde hala diş yok yeme problemimiz devam ediyor cok az yiyor memeye düştü iyice birde vücudunda kızarıklıklar oluşuyor kaşıntı yapmıyor ama neden oldugunu çözemedim dr ye gittik çikolata verme dedi çikolatada vermiyorm ama hala aynı bi kaybolup bir çıkıyor.herkese ii haftalar diliyoruma.s.
[url=http://www.glitterfy.com/][/URL]
emelcim rüyan benide etkiledi cnm
bitter çikolata geçmiş olsun cnm gecer inş yediklerindende olur tatlım
özlemcim bende diyetteyim buğün sabah iştahım yoktu şimdi cnm herşey iştiyoo
ela hala uyumadııı of bıraktım beğiğe ağladı ağladı ses gitti artık dayanamadım aldım üst damağımız şiş diş mi geliyo ki üst dişler nasıl çıktı altta 1 tane üstler bembeyez ve patlama aşamasında sanırım uçuna kadar kabarmış öylemi oluyo kızlarrrrr
Amin canım, Allahım korusun hepimizin bebeklerinitatlım ALLAH bebeklerimize sağlıklı uzun ömür versin
başınız sağolsun
rüyanı okurken tüylerim ürperdi
amin canım hepimize
çok az yiyormuş canım ya, belki süt doyuruyordur, muhallebi falan alıştırsan yavaş yavaş
Tatlı şeyleri sevmiyor, aptamil sütlü pirinç yaptım 2. kaşıkta yemiyor, aslında aç ama sadece çorba seviyor, tuzlu ve eşkilerle arası iyi, kiiviye bayılıyor, kaşık maması vermek isitoyrum ama hep çöpe döküyorum eskiden işdahı iyiydi zorlamıyorum tiksinmesin diye. Seninkinin yemesi düzene girdimi canım seninkide az yiyordu değilmi.
ayy canım bizimkide öyle kaşık maması hiç yemiyo
yoğurda bayılıyo hafif ekşi olunca
çorbaları çok seviyo muhallebiyi zorla şaklabanlıklar yaparak
Bizimki yoğurt yemiyor ne zamandır, açıyorum 1 kaşık alıyor sonra çöe gidiyor, önce tadına bakıyor beğenmesse yemiyor.
Canım sıkılıyor hava rüzgarlı olmasaydı oğlumu dışarı çıkaracaktım bende ne zamandır evdeyim, hep aynı şeyler bazen çok bunalıyorum, ne zamana kadar böyle olucak bilmiyorum ben çalışma hayatına dönmek istiyorum artık. Kendime bile bakamadım, 1 yıldır saç bile boyamadım, ayda bir kaş bıyık için kuaföre gidiyorum evde olunca hiç özenmiyorum.
evet bende şüpeleniyorm ama cok az detercan koyuyorm çamaşırlarınabittercikolata deterjan iyi durulanmdıysa elbiselerinden de oluyo bi ara bizim de olmuştu
yumurtayı bayagıdır veriyorm sonrada alerji yapma durumu olurmu acabaçok az yiyormuş canım ya, belki süt doyuruyordur, muhallebi falan alıştırsan yavaş yavaş
Amin canım sağol
Alerji olabilir canım, yedirdiğin şeyleri takip etsene, ne yedikten sonra çıkıyor,
belki bulursun o şekilde,
benim kardeşimin yumurtaya alerjisi vardı küçükken,
yumurta yerse bütün vücudu kızarıyordu,
büyüyünce geçti yok şimdi
hoş buldk canımsanırım evet
kardeşi gelecekti onu gezdiriyodur.
hoşgeldin zeynepcim
oğluma süt içiremediğim için dün portakal-elma suyu sıkmıştım.içine 100 ml kadar süt koydum anlamadan içti.dokunmaz değilmi portakal süt karışımı?ne yaptıysam içmedi bende böyle kandırdım napim:))hayır demeden içtiği tek şey meyve suyu çünkü
evet bende şüpeleniyorm ama cok az detercan koyuyorm çamaşırlarına
yumurtayı bayagıdır veriyorm sonrada alerji yapma durumu olurmu acaba
hoş buldk canım
ayy kızlar inanmıyorum ilk dişimiz göründü cok mutluyum:dance::teytey:
[url=http://www.glitterfy.com/][/URL]
canım herobabynin iyigeceler muhallebileri var, tatlı değil, tadına baktım çünkü :)Tatlı şeyleri sevmiyor, aptamil sütlü pirinç yaptım 2. kaşıkta yemiyor, aslında aç ama sadece çorba seviyor, tuzlu ve eşkilerle arası iyi, kiiviye bayılıyor, kaşık maması vermek isitoyrum ama hep çöpe döküyorum eskiden işdahı iyiydi zorlamıyorum tiksinmesin diye. Seninkinin yemesi düzene girdimi canım seninkide az yiyordu değilmi.
Görümcem kremalı yapıyor , hani küçük paketlerde satılandan ,Kızlar akşama tavuk suyuna çorba yapıcam ama hiç yapmadım lokantalardaki gibi yapmak istiyorum tarifi olan varmı, ama şehriyesiz olsun çünki eşim sevmiyor. Birde 1 tavuğun yarım göğüs eti 2 kişiye yeter herhalde değilmi, ona göre miktar verirseniz sevinit-rim.
Ben yazıyorum canım ama işim çok çalışmam lazım yaaooo kızlar çoğalmışız
maşallahımız var
ama neden kimse yazmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?